11.11.2013 70.5 tan 63 kiloya serüvenim :( .............. :)

Günler tehlikeye girmiş 3 kilom var bir an önce vermem lazım Bu yarışı kazanmalıyım 5 günde 5 kilo mu yapsam yine ama bu hafta zor eşim evde 65.2 ye dönsem yeter başka isteğim yok bu hafta için çoook zor olucaaakkkk

merhaba ben hala buradayım aklım hep burada son 10 gün kalmış ve 3 kusur kilo vermem lazım
yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum 0 kaçamak ile 5 gün devam edeceğim hayırlısı olsun inşallah rabbim sabır versin

patatesler haşlanıyor
66.7 kiloyum
bayram ,eşimin tatili üstüne de hasta oldum hala iyi değilim tabi ama ayın 1 i oldu bile son 10 gün
başlayıp bu zaferi kazanmalıyım
0 kaçamak ile 5 günde 5 kilo diyetine hazırım
rabbim sen yardımcı ol yüzümü kara çıkartma

yine ben yine ben patataes diyeti hayal oldu ama bugün kilom iyi 65.8 kiloydum sabah 1000 kere çıktım tartıya yanlışmı diye ama doğru şükürler olsun

11.11.2013 de kilom 63.5 dan küçük olmak zorunda kazanmalıyım 63.4 olursa kazanıyorum

yani 2.4 kilo verirsem bu iş olacak

soooon 2. 4 kilo veeee sooooon 7 güüüüüüüüüün

selaaa dün isveç yaptım ve 700 gr gitmiş 65.1 kiloyum

kalan son 6 gün ve 1.7 kilo gider bence rabbim yardımcım ol

selaaaam günlüğüm isveç diyetinin 2. günü de başarı ile bitti 600 gr gitmiş 64.5 kiloyum soooon 5 günde en azzz 1.1 kilo vermem gerekiyor

Selaaaam m sabah 64.2 kiloydum isveç diyetinde bocaladım 5 günde 5 kilo diyti yapacağım 3 gün son 1 kilom kaldı nasıl gider bilmiyorum milim milim ilerliyor çünkü peynir fazla kaçtı daha yemek yok bana

eşim 1 hafta daha mühlet verdi anlaşmayı 1 hafta uzattık yeniden bir yol hazırlayacağım kesin 63 ü görmem lazım

olmadı 2 ayda anca ttotalde 4 kilo gitti 66 yım şuan normal yemek yiyorum yani 66 oturdu o zaman beeen en iyisi 63 kiloya 2 ay sonra evet buna karar verdim böyle yavaş yavaş olucak başka yolu yok

evet burdayım ve kaldığım yerden devam ediyorum asla 70 lerden inemeyeceğimi düşünüyordum ama oldu bakın indim 66 larda dolanıyorum ve yemeyi abartmaya başlamadan ipleri tutmak lazım en yakın zamanda 65 e inip sonrasında devam etmek istiyorum 63 veee hatta 58 e inmeyi hedefliyorum neden olmasın evet olacak inşallah nisana kadar süre koydum 4 ay var buda ayda 2 kilo yapar çok iyi bir hedef başarmam lazım

SLM KIZLAR BENDE PATATES DİYETİ YAPMAK İSTİYORUM .....BENLE OLAN VARMI YAPAN VARMI 57 KILOYUM 53 OLMAK İSTİYORUM AMA (( KISMET GÖRCEZ DENİCEZ ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…