11.11.2013 70.5 tan 63 kiloya serüvenim :( .............. :)

filmim bitti tekrar izledim videoyu ve bayıldım çok güzel anlatıyor patlıcanlı yoğurt ve ıspanak çekti canım diyet bit se de ıspanak yapıp yesem dolapta da kötü olacak eşime yapsam hiç sevmez

denemeyi düşüyorum bakalım hayırlısı olsun belki bayram dönüşü denerim 21 inde başlarım inşallah bu arada bayram dönüşü 3 hafta kalacakmış bana bayramda annemlerde 1 2 kilo alsamda vermeye zamanım olacak buna çook sevindim bu 1.5 haftada 64 ü görmek istiyorum

1. Gün sabah 66.3 kilo
2. Gün sabah 65.7 kilo
3. Gün sabah 65.1 kilo
4. Gün sabah ... kilo
5. Gün sabah ... kilo
finito ... Kilo

bakalım ne olacak hep beraber görelim

Bu arada 1 günde 600 gr fark etmiş şahane
2. günde bitti gitti 600 gr farkla hemde

tavuğumu koydum aklıma baya önce yaptığım bişey geldi elma sirkeli ballı su hemen karıştırıp içtim kahve de yaptım ama soğumuş zevkle içmedim çok bu sabah midem baya tatlı yedi bal kahvedeki şeker bugün tavuk günü yuppiiii

tavuk lokum gibi ama yine tuz sorunu var baharat kattım tuzu az kattım ama olsun yeniliyor çok kötü değil

Afiyet olsun...kisa bir yolunuz kalmis ins.emin adimlarla istediginiz kiloya ulasirsiniz...

saol şekerim:13: araya bayram girecek eşimin tatili girecek bunlar korkutuyor beni ama hayırlısı olsun başladık bitiririz inşallah hayırlısıyla istediğimiz tarihte

bu arada hala 40 bedenim popodan 3 cm inceldim diyete başlayalı ama 38 beden olana kadar devam edeceğim

6 cm nasıl inerim de 98 olurum muamma oda :26: ama uğraşacağım bunun için sonuna kadar

3. günümü de bitirmiş durumdayım son 2 gün evde 3 muz 8 mandalin 1 elma var yarın meyva günü yetmicek dışarı çıkmam lazım ama çıkmak istemiyorum bakalım belki yarını yumurta günü yaparım ve diyetimi sonlandırırım 5 gün değil de 4 gün yapmış olurum hafta sonu eşim evde zor olur hafta sonu beraber kahvaltı yapmaya bayılıyorum onunla çünkü

1. Gün sabah 66.3 kilo
2. Gün sabah 65.7 kilo
3. Gün sabah 65.1 kilo
4. Gün sabah 64.8 kilo
5. Gün sabah ... kilo
finito ... Kilo

bakalım ne olacak hep beraber görelim

Bu arada 1 günde 600 gr fark etmiş şahane
2. günde bitti gitti 600 gr farkla hemde[/QUOTE]

3. günde bitti 300 gr fark ile

dışarı çıkmak zorunda kaldım ve meyve aldım yarın eşimin hafta sonu çalışması var artık evde olduğum sürede yumurta yerim işten gelince dışarı çıkarız o zaman a söz veremiyorum

kahvaltım
1 dilim ananas
2 mandalina
1 kivi

bu şekilde 3 yada 4 öğünle bugünü bitiririm inşallah biraz çok gibi ama olsun vitamine ihtiyacım var çok hızlı zayıfladımtabi kahvesiz güne başlanmaz ve soda da sonra içerim diye düşündüm

bugün ders çalışacağım akşama kadar sorana evde yokum

Eklentiler

• $2013-10-04-798.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 72
Tebrikler canım
Az kalmış
vakitlice de hedefine yetişeceksin ins

saol canım saolll da AZ kaldıkça bende yolumdan şaşırdım bugün akşam yemeği burger kingde yendi big king yedim minnak bi parçasını aşkım yedi ama ben çoğunu yedim sonrada üstüne kayınvalidemlerle karşılaştık onları pastacıya soktuk offff bu akşam faciaydı çok kaçırdım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…