11.gün fotoları..

ee süper işte ne işin var malatyada git gel aynı masrafa geecek nerdeyse çektiğineziyette cabası orda kalacak yerin varmı?yani ben bi hafta asla yola çıkmazdım otobüsle falan:S

zaten oniki gün falan kalmak gerekiyomus alcı tampon cıkması için yalan olcak orası gibime geliyo..sana alçı yapıldımı tamponların kacıncı gün cıkarıldı iyi seyler duydukca hemen olasım geliyo

zaten oniki gün falan kalmak gerekiyomus alcı tampon cıkması için yalan olcak orası gibime geliyo..sana alçı yapıldımı tamponların kacıncı gün cıkarıldı iyi seyler duydukca hemen olasım geliyo

12 gün nerde kalacaksın ha bi otelde kalacasan aynı para değmez ama tanıdık evi varsa git tabiki:)maddi açıdan diyosan stanbulu araştır yine uygun fiyata güze sonuçları çıkaran doktorlar varmış.malatya mantıkız geldi bana istanbuldan kalk malatyaya git burun için:):)kusura bakma canım..benim alçıda tamponda bi hafta kaldı..sonra bandaj yapıştırmadı doktor bandaj burunun şiş halinde korkmasın hastalar die takılır dedi bandajsa takarım ne varki dedi ama bandajlık bi burun çıkmadı alçıdan..şeytan kulağına kurşun alçıdan brnum çıktığında çok beğendim sonrasında şişti ilk hali çok güzeldi.

oh misss zaman gecsin daha da bi alıssın yerine hele...tesekkürler fikirlerin için cünkü ameliyat olmamı kimse istemiyo bebişim ufak falan diye ama mutsuzum 3 gün baksınlaer bebişe sonra devreye gşirerim diye düşünüyorum.senin kontrolün ne zaman bende o zaman geliyim de göriim seni ve burnunu :;hihoyyyt

benim kontrolüm yirmi gün sonra ama ben agustos 15 gibi gideceğim kontrole haberleşiriz yine:)ki doktora söylesene sen,i hastalarının yanına çıkarsın beni hastalarının yanına çıkardı hastalarıya görüştüm çok sayıda::)bir iki saatlik hastaları bi kaç günlük 3 aylık 5 aylık hatta gittiğinde hastane personelinin yarısı o doktora ameliyat olsu onları söyle göstersin sana b kaç erkek çok sayıda hemşire var.

tamam o zaman haberleşelim o zmana benim arastırmalarımda bitmiş olur zaten.fazla kurcalamak da istemiyorum cünkü istediğim fazla bişey yok kemiğim törpülencek flaan böyle bişe..büyük ihtimalle orda olcam doktorla hemşeri cıktık zaten :)
o hastaların ne işi var üç beş aylıkların hastanede..
beni doktorun rahatlıgı biraz düşündürdü bide sıcak havalar bide emziriyorum diye bide kbb diye bu kadar çkaydirigubbakcemile2

kontrole geldiklerinde rastaladım çok kez:)evimin yanında hastane orda oluyorum tüm muaynelerimi:)karar verince bana haber verirsin:):)ama malatyaya gitme istanbulda yüzlerce doktor var iyi araştır gerek yok istanbulda yaptır..emzirmen sorun olurmu bilemem doktorlarla konuşman gerekli anestezi alıcaksın sütüne geçebilir dikkatli olman lazım.

Son düzenleme:

evet ya sütüme gecebilir bebiş kafa olur mazallah
carsamba günü karar vercem kesin :CüvCüv:

bu siteye yeni üye oldum burnunu çok beğendim bende yaptıracağım doktorunun ismini öğrenebilirmiyim çok beğendim çok yakışmış tam istediğin gibi.doktor ismini yazarsan çok sevinirim:)

çok güsel olmuş cidden güle güle kullan arkadaşlar site harika ama kullanıcı özürlüyüm bende yardımcı olursanız pek mutlu olcam.bende istiorum burun estetği ama cesaret edemiorum site bana cesaret werdi. teşakkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…