- 8 Ağustos 2022
- 65
- 18
- 8
- 33
- Konu Sahibi gultennnnnn
-
41 kere MasaAllah diyelim. Aşiri guzelkızlar merhaba size 10 gun olana kadar baya soru sordum 11. Günüm bugün bantlarım çıktı şis olmasina ragmen beni rahatsiz eden bir görüntü yok sizlerle paylaşmak istedim:) yorumlarınızı bekliyorum :)Eki Görüntüle 3117586
Insallah cok guzel bi burun görürsünüz ♡Çok güzel, benim de 12.günüm bantlı şu an. Yarın bantları çıkarıyorumBu arada yüzünüzü nasıl yıkıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim ♡Çok beğendim gülerek kullanın
Çok çok iyi sende öylekızlar merhaba size 10 gun olana kadar baya soru sordum 11. Günüm bugün bantlarım çıktı şis olmasina ragmen beni rahatsiz eden bir görüntü yok sizlerle paylaşmak istedim:) yorumlarınızı bekliyorum :)
Ayrıca burun estetigi olmayı düşünen kisilerin sorularını cevaplayabilirim 11 günlük olarak :)
Eki Görüntüle 3117586
Ay insallah 1. Ayda bile baya degisiyor diyorlar 1. Ayı oldukça merak ediyorum :)Ödemler indikçe çok güzel olacağa benziyor ve ben çok yapay bulmadım
2 yılda tam şeklini alıyor. İnan bu halinden eser kalmayacak
Çok teşekkür ederim o sizin güzel bakan gözleriniz :)Yalniz burun değil hersey güzel maşallah
Cok tesekkurler ♡Yalniz burun değil hersey güzel maşallah
Evet 1 ayda çok değişiyor ama sen bide 1 yılı görAy insallah 1. Ayda bile baya degisiyor diyorlar 1. Ayı oldukça merak ediyorum :)
Çok teşekkür ederim ♡Şiş olmasına rağmen çok güzel. Yüzünüze de çok yakışmış. Umarım ileride düşme falan da yaşamazsınız. Güle güle kullanın bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?