11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

bende öğle yemeğimde 1 tabak ama dolu değil bezelyeli yemek yedim içinde birkaç küçücük patates bir kaç küçük dilimlenmiş tavk vardı.baska da birsey yemedim az once 1 çay bardağından az nesgafe içtim.

sabah da 2 yumurta ve 1 elma yemiştim

kızlar kilo takip çizelgesi yapsanız iyi olur ya kilolarınızı unutuyorum malum topiğin en yaşlısı benimmm

Bnde menümü yazayım

Sabah 1 koca bardak ılık su
Kahvaltı
Şekersiz çay
Biraz peynir
Biraz yumurta

Öğlen
1 koca bardak süt

Ara
Dukan kurabiyem
1 bardak ice tea

Akşam
Soğan ve kiyma kavurmasi
1 bardak ayran

Gün içinde bol su,bitki çayı :)

Henüz spor yapmadım yapmayı planlıyorum,akşama onuda yazarim :)

Aynı moddayim,öyle halsizim ki sadece uyumak istiyorum((

Ne kadar diyetisyene gidersen git,tüm iş sende bitiyor,diyetisyende sıkmaya başlıyor bi yerden sonra

Akşam yemeğim: fırında yağsız patlıcan üzerine sarımsaklı yoğurt ve onun üzerinde yağsız soğan kıyma kavurması, braz fırında tavuk.

hadi bakalım annenin menulerini yaz bize.

Benim annem bırak diyet yaptırmayı boyuna yedirirdi beni

bi zamanlar yemekten kaçardım ergenlik, sınavlar her şeyin üst üste gelişi beni yemeye iti bi zamanlar yediremiyordum sana şimdi durduramıyorum genç kızsın çıtı pıtı olman lazım diyo e doğal olarak iştahım kapanıyo anacım annem bana sabahtan bugün kü planımı sordu ona göre ayarladı porsiyonlarımı bugün baya sınavım vardı yani oturdugum için az yedirdi sabah 1 bugday ekmeğinin arasına 1 peynir koyup kızarrtım sonra ders arasında 1 kruvasanve birde pogaca yedim anneme söylemedim daha yeni söyledim kızmadı iyi olmuş fazladan hareket yaparsın erir dedi hatta daha yeni 3 markete alışverişe gittim öğlen 1 çorba tabağı yemek koydu ve salata yoğurt ve yarım bugday ekmeği yedim şimdi de biraz çorba ve biraz atıştırdım ve kekik çayı yaptı ben ders çalışırken valla ben pes ettim artık annem bakar bana

Son düzenleme:
Kızlarrrr bn geldimmm tam 1 saat merdiven inip çıktım hayatımın ilki bu:))
Bu saatten sonra artık gelsin su gitsin soda:))

2 haşlama yumurta ve yoğurdun içine salatalık doğrayıp yedim

ama başka şeyler istiyor canım

Son düzenleme:
Ondan kilo veremiyosun o zmn :)

olabilir çünkü iradesizim. evimde tatlı tuzlu çörek börek vs bulunmadığı halde iradesizim.aklıma yattımı yeme işi hiç üşenmiyorum hemen gider alırım

ama şöylede bir şey var canım.tatlıyı da çok abartmıyorum ki.yani hiç veremeyecek kadar da tatlı yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…