etinin bitter stick leri var 49 kalori.. ben kilo verdigim zaman sürekli onlardan yiyordum tabi günde en fazla 2 tane
merhabaa çıtır bayanlar nasılsınız napıyosunuz ? ben topluca menümü akşam yazıcam bu hafta hem bir sürü sınavım var hemde bir sürü misafir gelicekmiş 2-3 gün yani bu ne demek bolca kalori yakmak demek bir sürü iş demek zayıflamak demek
Bugün yine insan üstü çalışıyorum ben yaa. Artık gözüm görmüyo omuzlarım titriyoKafam azcık dağılsın diye girdim ne var ne yok kızlar? Hazır girmişken öğle menümü de yazayım: 1 büyük boy haşlanmış havuç, az maydanoz, 1 haşlanmış yoğurt üztüne 100 gr yağsız yoğurt. On numara 5 yıldız oldu. Akşam da karides ve ıspanak yiycem Ara öğün yemeye fırsatım olmadı
1 haşlanmış yumurta üstüne yoğurt döktüm düzelteyim.
merhaba arkadaşlar bugün sabah gelemedim oğlumu dr götürdüm eve geldim temizlik yaptım yakında oğlumun diş buğdayı var diye.oturma gurubunu ve 1 halı sildim evi komple sildim camlar dahil bi de üstüne ütü yaptım işim yeni bitti bayaa da ter attım spor gibi oldu ama çoooook yorullldduuummmm..menüm de sabah nestle nesfit,öğlen de temizlik yaptığım için yemekle uğraşmadım yine nestle yedim akşam için tavuk sote yaptım ama az yiyecm
merhaba arkadaşlar bugün sabah gelemedim oğlumu dr götürdüm eve geldim temizlik yaptım yakında oğlumun diş buğdayı var diye.oturma gurubunu ve 1 halı sildim evi komple sildim camlar dahil bi de üstüne ütü yaptım işim yeni bitti bayaa da ter attım spor gibi oldu ama çoooook yorullldduuummmm..menüm de sabah nestle nesfit,öğlen de temizlik yaptığım için yemekle uğraşmadım yine nestle yedim akşam için tavuk sote yaptım ama az yiyecm
selam canlarımm
arazideydim çok yoruldum
bugün yeme günü ilan ettim
sabah 1,5 poğaça
1 dilim kek
ara
çikolatalı gofret
çubuk kraker
öğle
pırasalı gözleme
nasılım amaaaa
iğrencimm tabikideeeee
kilo veremedikçe canım sıkılıyor sıkıldıkçada yiyesim geliyor tam bir kısır döngü
vay idenim tebriklerin en büyüğü sana ve azmineee
selam canlarımm
arazideydim çok yoruldum
bugün yeme günü ilan ettim
sabah 1,5 poğaça
1 dilim kek
ara
çikolatalı gofret
çubuk kraker
öğle
pırasalı gözleme
nasılım amaaaa
iğrencimm tabikideeeee
kilo veremedikçe canım sıkılıyor sıkıldıkçada yiyesim geliyor tam bir kısır döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?