11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

akşam bir bardak süt ilave ettiğim bir kase meyveli vitalis. tatlı krizim nedeniyle yuvarlak tam buğday ekmeğinin en kenar kısmından bir dilimin üzerine nutella.
sabah da 1 dilim kızartılmış uno çavdar ekmeği biraz penir 4 yeşil zeytin. açık şekersiz çay.

merhabaa çıtır bayanlar nasılsınız napıyosunuz ? ben topluca menümü akşam yazıcam bu hafta hem bir sürü sınavım var hemde bir sürü misafir gelicekmiş 2-3 gün yani bu ne demek bolca kalori yakmak demek bir sürü iş demek zayıflamak demek

misafire hazırlanacak birsürü güzel yemekler börekler tatlılar ve kaloriler de demek :)) Dikkkkkaaattt...

Öğlen yemeğimide yedim kısçeler...

bir tabak taze fasulye
bir dilim ekmek
salata
iki üç çorba kaşığı çorba :))

güzel olduu bu sefer ... öğleden sonrası içinde kellogsun krakeri var 62 kalori bir paket , birde elma yerim 60 kaloride o 120 kalori ile ara öğün çüsss bana

Sabah kahvaltım: dukan gevreği(2kaşık yulaf kepeği kapasitemi doldurdum),1dilim yağsız peynir,1haşlanmış yumurta,şekersiz Yeşilçay
Öğle: Light ton balıklı haşlanmış yumurtalı yoğurtlu salatalık turşulu ve hardallı salata ve soda
Ara:yağsız sütle neskafe

merhaba arkadaşlar bugün sabah gelemedim oğlumu dr götürdüm eve geldim temizlik yaptım yakında oğlumun diş buğdayı var diye.oturma gurubunu ve 1 halı sildim evi komple sildim camlar dahil bi de üstüne ütü yaptım işim yeni bitti bayaa da ter attım spor gibi oldu ama çoooook yorullldduuummmm..menüm de sabah nestle nesfit,öğlen de temizlik yaptığım için yemekle uğraşmadım yine nestle yedim akşam için tavuk sote yaptım ama az yiyecm

Bugün yine insan üstü çalışıyorum ben yaa. Artık gözüm görmüyo omuzlarım titriyo Kafam azcık dağılsın diye girdim ne var ne yok kızlar? Hazır girmişken öğle menümü de yazayım: 1 büyük boy haşlanmış havuç, az maydanoz, 1 haşlanmış yoğurt üztüne 100 gr yağsız yoğurt. On numara 5 yıldız oldu. Akşam da karides ve ıspanak yiycem Ara öğün yemeye fırsatım olmadı

1 haşlanmış yumurta üstüne yoğurt döktüm düzelteyim.

selam canlarımm

arazideydim çok yoruldum

bugün yeme günü ilan ettim

sabah 1,5 poğaça
1 dilim kek

ara
çikolatalı gofret
çubuk kraker

öğle
pırasalı gözleme

nasılım amaaaa

iğrencimm tabikideeeee

kilo veremedikçe canım sıkılıyor sıkıldıkçada yiyesim geliyor tam bir kısır döngü

maşallah bacımaaa sen anlattın ben okurken yoruldummm helal sana kızz

canım nerde oturuyon sen bigün bizede gelsene

bu ara tamda bunları yeme modundayım

vay idenim tebriklerin en büyüğü sana ve azmineee

nerde o aziiimmm ülker docia yedim arada 130 kalori bide kellogs yedim 62 kalori ettimi sana nerdeyse 200 kalori
ana öğün gibi ara öğün yaptım.. akşama yeşil mercimek var dün akşam annemlerdeydim yenmedi yemeğim b uakşam yiyim bari ...

Bu hafta hepiniz + çıkmazsanız iyidir. Gofret neee kek neee kraker ne. CUMAYA 3 KALDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…