olabilir çünkü iradesizim. evimde tatlı tuzlu çörek börek vs bulunmadığı halde iradesizim.aklıma yattımı yeme işi hiç üşenmiyorum hemen gider alırım
ama şöylede bir şey var canım.tatlıyı da çok abartmıyorum ki.yani hiç veremeyecek kadar da tatlı yemiyorum
Kizzz neden dukan tatlılarindan yapmiyosun :) onlarda işine yarayacak
Ya beze yaptım bibere o kdar çirkindi ki o gün hiç bişey yiyemedimo kadar midemi bulandırdı ki yaptığın güzel bi tatlı varmı? Ayyyy nasıl isterdim bol kakaolu ıslak kek:))))
ama bence bu kadar yemeye de o enerji alınır sonuçta spor yapmıyorum ya ondan
Kızlar yapmayın iradelere hakim olmak lazım. Yaza kilosuz merhaba diycez hepimiz. Sakın kendinizi salmayın. Silkinip kendinize gelin lütfen. Hop 1 2 3 hadi.
Bugün de işte yorgunluktan ölmeme rağmen diyeti bozmadım. Sabah 1 bardak süt, öğlen 8 tane ızgara köfte, akşam 1 çipura indirdim mideye. Akşamüstü de yulaf kepeği ve yoğrdumu yemiştim. 2 lt kadar su içtim 20 dk. yürüdüm eve gelirken.
Bu arada ben hiç beceremiyorum o Dukan tariflerini. Bugün protein günümdü yarın yine sebzeee :) İnsan havuç yiycem diye bu kadar sevinir mi yaa. İşte senelerce iradeye hakim olamadan yemenin cezaları bunlar. Ben kendime öyle diyorum. 4 senedir düşünmeden yedin yeteri kadar yedin. Şimdi çek cezasını deyip deyip avutuyorum kendimi.
Günaydın kızlar akşam spora gıtme dedi eşim bende dünden razıymış gibi gitmedim
bursa-bjk maçı vardı onu izledik
ayrıca bjk varsa aranızda geçmiş olsun demek isterim
stadda izlicektik maçı ama yağmur nedeniyle gitmedik
sabahları çok zor uyanıyorum ben ya offf nolcak böyle
yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz hoooooppp tatillll
caney tebrik ederim bursayıda bursalılarıda:)
o zor uyanma bende de var yaa cuma akşam olsada gitsek modundayım bu hafta zor geçer.. Halbuki geçen hafta çok çabuk geçmişti..
bursalı olarak grurluyuz teşekkürler:)
sen istanbuldamı oturuyorsun?
günaydınnn
hava kapalı benim canım sıkkınnnn güneş istiyorumm zayıf olmak istiyorummmm istiyorumda istiyorumm bana ne bana nee
günaydınnn
hava kapalı benim canım sıkkınnnn güneş istiyorumm zayıf olmak istiyorummmm istiyorumda istiyorumm bana ne bana nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?