11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Öyledir cnm ama bi de şey var,alman gereken enerjiyi alamadığında da kilo veremezsin

Ya beze yaptım bibere o kdar çirkindi ki o gün hiç bişey yiyemedim o kadar midemi bulandırdı ki yaptığın güzel bi tatlı varmı? Ayyyy nasıl isterdim bol kakaolu ıslak kek:))))

Bn henüz yapmadım ama dukantariflerim diye bi blog var orda çok güzel şeyler var bence bi bak :)))

Kızlar yapmayın iradelere hakim olmak lazım. Yaza kilosuz merhaba diycez hepimiz. Sakın kendinizi salmayın. Silkinip kendinize gelin lütfen. Hop 1 2 3 hadi.

Bugün de işte yorgunluktan ölmeme rağmen diyeti bozmadım. Sabah 1 bardak süt, öğlen 8 tane ızgara köfte, akşam 1 çipura indirdim mideye. Akşamüstü de yulaf kepeği ve yoğrdumu yemiştim. 2 lt kadar su içtim 20 dk. yürüdüm eve gelirken.

Bu arada ben hiç beceremiyorum o Dukan tariflerini. Bugün protein günümdü yarın yine sebzeee :) İnsan havuç yiycem diye bu kadar sevinir mi yaa. İşte senelerce iradeye hakim olamadan yemenin cezaları bunlar. Ben kendime öyle diyorum. 4 senedir düşünmeden yedin yeteri kadar yedin. Şimdi çek cezasını deyip deyip avutuyorum kendimi.

Bende salatalik yicem için mutluyum

günaydııınnn....

yine yeni yeniden rejim gününden merhaba hepinize :)

sabah bir yumurta omlet yedim bir dilim ekmek yedim
bir dilimde eti form etimek yedim üstüne acık çikolata sürdüm sonradan abartmıyım diye :)

suyumu içerek devam ediyorum...

Günaydın kızlar akşam spora gıtme dedi eşim bende dünden razıymış gibi gitmedim
bursa-bjk maçı vardı onu izledik
ayrıca bjk varsa aranızda geçmiş olsun demek isterim
stadda izlicektik maçı ama yağmur nedeniyle gitmedik

sabahları çok zor uyanıyorum ben ya offf nolcak böyle
yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz hoooooppp tatillll

caney tebrik ederim bursayıda bursalılarıda:)

o zor uyanma bende de var yaa cuma akşam olsada gitsek modundayım bu hafta zor geçer.. halbuki geçen hafta çok çabuk geçmişti..

caney tebrik ederim bursayıda bursalılarıda:)

o zor uyanma bende de var yaa cuma akşam olsada gitsek modundayım bu hafta zor geçer.. Halbuki geçen hafta çok çabuk geçmişti..

bursalı olarak grurluyuz teşekkürler:)

sen istanbuldamı oturuyorsun?

günaydınnn

hava kapalı benim canım sıkkınnnn güneş istiyorumm zayıf olmak istiyorummmm istiyorumda istiyorumm bana ne bana nee

bursalı olarak grurluyuz teşekkürler:)

sen istanbuldamı oturuyorsun?

evet canım İstanbuldayım

günaydınnn

hava kapalı benim canım sıkkınnnn güneş istiyorumm zayıf olmak istiyorummmm istiyorumda istiyorumm bana ne bana nee

Ve evet canım hava kapalı ben de güneş istiyorum Zayıflamakta istiyorum.. bu yüzden bu gün hırsım tam... ders çalışıyorum malum bir ay sonra sınavlar var Ben belki o tarihte aşılama olucam ve sınavlara nasıl giricem allah bilir ... ooff iki ucu b... lu değnek

Son düzenleme:
Dün akşam bir tabak bamya yemeği ve biraz salata yedim.

ve 4km yürüdüm yemekten önce.

Sabah iki yumurta ve biraz peynir yedim. An itibariyle 52,5kg'ım. Yılmak yok yola devam

Ben tatlı krizine girdiğimde şu danettenin ikili pudinglerinden yiyorum. 110kcal olduğu için vicdan azabı çekmemiş oluyorum gözüm de doymuş oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…