Bu hafta hepiniz + çıkmazsanız iyidir. Gofret neee kek neee kraker ne. CUMAYA 3 KALDI
yok iden ablacım hiç merak etme sen aklım başıma geldi yeter artık 49 u görmek istiyorummisafire hazırlanacak birsürü güzel yemekler börekler tatlılar ve kaloriler de demek :)) Dikkkkkaaattt...
Öğlen yemeğimide yedim kısçeler...
bir tabak taze fasulye
bir dilim ekmek
salata
iki üç çorba kaşığı çorba :))
güzel olduu bu sefer ... öğleden sonrası içinde kellogsun krakeri var 62 kalori bir paket , birde elma yerim 60 kaloride o120 kalori ile ara öğün çüsss bana
yok iden ablacım hiç merak etme sen aklım başıma geldi yeter artık 49 u görmek istiyorum
sadece yaptıklarımın tadına bbakacağım ve kaçamak yapmak bitti artık canım bişey istediğinde gidip 1 küçük lokma yiyorum bu her ne olursa olsun sonra üstüne bol su yada çay oh missssama artık yoruldum he gece 2de yattım ders çalışıcam diye eve geldim yemek yiyip temizlik yaptım dayanamadım annemin dizinde azıcık uyudum yeni kalktım şimdi yarım kalan yerden devam 2-3 gün misafir geliceği için devamlı koşuşturmaca olucak zaten geç uyuyorum atölyede hiç ara vermeden çaışıyorum hadi dilvin bak şunuda yaparsan daha çok zayıflarsın gibisinde kendime gaz veriyorum
maşallah bacımaaa sen anlattın ben okurken yoruldummm helal sana kızz
canım nerde oturuyon sen bigün bizede gelsene
bu ara tamda bunları yeme modundayım
nerde o aziiimmmülker docia yedim arada 130 kalori bide kellogs yedim 62 kalori ettimi sana nerdeyse 200 kalori
ana öğün gibi ara öğün yaptım.. akşama yeşil mercimek var dün akşam annemlerdeydim yenmedi yemeğim b uakşam yiyim bari ...
hay maşallahhh.... walla oazmi banada gönderin yaaa... hem evim mis gibi olur hemde ben
bende kullandım ama ne faydasını nede zararını gördm desem :) şimdilerde funda suyu içiyorum daha etkili
Bugün moralman çöktüm kızlar ksruma bakmayın,hiç bişey yazıp çizesim yok herkese ii akşamlar
Ya o kadar tatlı yemek istiyorum ki bu ne arkadaş yaaaa...
valla ablacım bu kadar koşuşturmaya niye kilo veremiyorum anlamıyorum yaha birde kardeşimin sınavlarına çalıştırıyorum
canım bende form çaylarından içiyorum ve ben onlarla 58 kilodan 52 ye düştüm ve geri almadım halada almıyorum şimdi de kullanıyorum ben faydasını gördüm aama funda çayının ne özelliği var ve daha mı etkili nasıl yardımcı oluyo kilo verdirmeye ?
nolmuş benim pofucuğumaaa ?
Kızlar ayakta kalmam lazım yardımmmmmmya bi haftadır misafirliğe gidiyorum, misafir geliyo, anneler geldi bide ya bi sürü ikramlar yemekler tatlılar hep gözümün önünde yenip içiliyor ben kendimi o kdar çok tutuyorum ki 1 tane ile tadına bakmıyorum ve dayanma gücüm gitmek üzere yardım kızlar oral motive desteği ltfenn ya canım kdar çok tatlı istiyo ki anlatamam ya herkes yiyo ben bakıom umarım tartıya yansır bu ya kızlar hadi bişeyler söyleyin
Yol arkadaşım Dukandaşım yapma canım benim sonra pişman oluyoruz.İnternette toz tatlandırıcıyla yapılan Dukan tatlı tarifleri var onlardan denesenee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?