11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

yok iden ablacım hiç merak etme sen aklım başıma geldi yeter artık 49 u görmek istiyorum
sadece yaptıklarımın tadına bbakacağım ve kaçamak yapmak bitti artık canım bişey istediğinde gidip 1 küçük lokma yiyorum bu her ne olursa olsun sonra üstüne bol su yada çay oh missss ama artık yoruldum he gece 2de yattım ders çalışıcam diye eve geldim yemek yiyip temizlik yaptım dayanamadım annemin dizinde azıcık uyudum yeni kalktım şimdi yarım kalan yerden devam 2-3 gün misafir geliceği için devamlı koşuşturmaca olucak zaten geç uyuyorum atölyede hiç ara vermeden çaışıyorum hadi dilvin bak şunuda yaparsan daha çok zayıflarsın gibisinde kendime gaz veriyorum

hay maşallahhh.... walla oazmi banada gönderin yaaa... hem evim mis gibi olur hemde ben

elazığdayım bigün geleyim de köşe bucak temizliyeyim belki kilo veririm . gerçekten çok yoruldum ama değdi mis oldu evim mis :)))

Bugün moralman çöktüm kızlar ksruma bakmayın,hiç bişey yazıp çizesim yok herkese ii akşamlar

bi başla bi bırak olmuyor ki insan bir vermek istiyor biraz veriyorsun sonra hooop geri geliyor
diyetisyene gidipte farklı neler duyuyorsunuz geçenlerde gitmiştim bildiğimiz klasik şeyler söyledi güya özeldi okadar
bursada olupta diyetisyenden memnun olan varmı
yaz geldi sürekli yürüyüş yapıyorum istiyorum ki çıtı pıtı olayayım ama ola ola çat pat bişey oldm
bi ara düzenli sizi okuyordum
sonra kaçam oldu
ama her daim burdayım taki zayıflayana kadana
evet neler yapıyorsunuz yediklerimizi günlük mü bildiriyoruz varmı bu sayfanın yapılması gerekeni

hay maşallahhh.... walla oazmi banada gönderin yaaa... hem evim mis gibi olur hemde ben

valla ablacım bu kadar koşuşturmaya niye kilo veremiyorum anlamıyorum ya ha birde kardeşimin sınavlarına çalıştırıyorum

bende kullandım ama ne faydasını nede zararını gördm desem :) şimdilerde funda suyu içiyorum daha etkili

canım bende form çaylarından içiyorum ve ben onlarla 58 kilodan 52 ye düştüm ve geri almadım halada almıyorum şimdi de kullanıyorum ben faydasını gördüm aama funda çayının ne özelliği var ve daha mı etkili nasıl yardımcı oluyo kilo verdirmeye ?

Bugün moralman çöktüm kızlar ksruma bakmayın,hiç bişey yazıp çizesim yok herkese ii akşamlar

nolmuş benim pofucuğumaaa ?

Kendimle gurur duyuyorum 5km'yi 40 dakikada yurudum. Aksamda taze fasulye yedim uzerine de danette tatlimi guplettim. Hepinizi operimmm.

Kızlar ayakta kalmam lazım yardımmmmmm ya bi haftadır misafirliğe gidiyorum, misafir geliyo, anneler geldi bide ya bi sürü ikramlar yemekler tatlılar hep gözümün önünde yenip içiliyor ben kendimi o kdar çok tutuyorum ki 1 tane ile tadına bakmıyorum ve dayanma gücüm gitmek üzere yardım kızlar oral motive desteği ltfenn ya canım kdar çok tatlı istiyo ki anlatamam ya herkes yiyo ben bakıom umarım tartıya yansır bu ya kızlar hadi bişeyler söyleyin

Hiç cnm ya keyfim kaçık biraz,şuan sabahkinden iyiyim

Yol arkadaşım Dukandaşım yapma canım benim sonra pişman oluyoruz. İnternette toz tatlandırıcıyla yapılan Dukan tatlı tarifleri var onlardan denesenee

Şimdi itiraf sırası bende. Akşam arkadaşlarla otururken kaçamak yaptım, 1 fincan sahlep içtim Akşam eve gelince karidesli salata yapayım dedim. Az pişirmişim kardesleri iğğğrençtiii. Karideslerin tadını almayım diye nerdeyse çiğnemeden yuttum. Bu da ceza işte. :105:

Yol arkadaşım Dukandaşım yapma canım benim sonra pişman oluyoruz. İnternette toz tatlandırıcıyla yapılan Dukan tatlı tarifleri var onlardan denesenee

Ya işte hiç kaçamak fln da yapmıom böle tam otomatik gidiom, diyeti bozmaya da niyetlenmiyom ama böle bi bıkınız var üstümde bı kere beze yaptım tatlandırıcıyla çok kötüydü ya hepsini attım yarın bi tartılcam bi tartı durumuma bakiim belki dukan kekleri fln yaparım, senin nasıl gidiyo kaç kilo oldu toplam tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…