11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ohooooo süper tam evin aşağısında malatya pazarı var bakiim:) nası gidio tatlım senin dukan kilo durumu nasıl varmı bi sıkıntı problem
Bugün bozuldu bi de hafiften boğaz ağrısi başladı hasta olcm sanırım:2:

canlar sıze moral vermek ısterdim fakat derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye.bende çok kötüyüm bu akşam bayağı bi tatlı çikolata yedim maalesef

kızlar bugun bim in aynasında kendimi daha ınce ve güzel gördüm çooooooooooook hoşuma gitti çççooooooooooooooookkkkkkkk

Son düzenleme:
beni de aranıza alııınnn:)) ben bi ara dukan denedim arkadaş protein diye diye etden nefret ettim şimdi hiiç umrum değil dukan falan:)) Canan karatay kitaplarını okudum çok mantıklı geldi
ekmek yok
tuz kaya tuzu kullanılabilir
şeker yok
hamur işi yok
sebze bol bol
kısıtlama yok
bir kaç şeye dikkat edilirse baya etkili olduğunu çoğu kişi yazmış. Ben şimdi diyetteyim diye beynime sokmuyorum. Dikkat ediyorum sabah uyanır uyanmaz limonlu su içiyorum. Şekeri azalttım hatta yok kadar, fast food yok falan filan 56 kiloyum 48 olmam lasım((

Hiç cnm ya keyfim kaçık biraz,şuan sabahkinden iyiyim

Bugün bozuldu bi de hafiften boğaz ağrısi başladı hasta olcm sanırım:2:

aman iyi ol pofucum :) boğazın içinde azıcık nişasta ve sütü karıştırıp salep gibi yap şeker ve tarcınla iç 1 çay bardağı kadar baya iyi oluyo o :) geçmiş olsun bu arada

Tbrk ederim cnm :)

sağol canım da kilo verdiğim belli değil daha yıne veremeyeceğim.gecen hafta sıze regli oldum demiştimya çok az bir şey oldum sonra kesildi eli kulağında bugun yarın tam başlarım heralde . yıne tartıda fazla çıkmam inşallah

kızlar biraz geç oldu ama benide alırmısınızzzz aranıza...

diyet yapmam şart malesef yemene dikkat et verirsin sözü bana işlemiyor. tuz normalde çok kullanmıyorum. hamur işide çok yemiyorum. tek sıkıntım tatlıııııı. malesef vazgeçemiyorum.
neyse sonuç olarak bu aksam lahana çorbamı hazırladım. yarın sabah itibariyle lahana çorbası diyetine baslıyorum. 70 den 65 hatta daha altına inmek hayalım. hazirana kadar vermem şart. 1 haziran öncesi 65 i görebilirmiyim sizce??

Tbrk ederim cnm :)

sağol canım da kilo verdiğim belli değil daha yıne veremeyeceğim.gecen hafta sıze regli oldum demiştimya çok az bir şey oldum sonra kesildi eli kulağında bugun yarın tam başlarım heralde . yıne tartıda fazla çıkmam inşallah

Sevgili dostlar.... Öncelikle günaydın diyip yağlayıp ballamak isterdim sizi ve kendimi :)) Ammmaaaaaa malesefff....

sabah tartıya çıktım 75,8
1,40 gr almışım :18: :18:

Son düzenleme:
Bugün çok büyük azimle başladım tekrar...

Çünkü güneş açtı arkadaş ne çok etkiliyomuş hava durumu insanı... gerçekten iki gündür nasıl yedim anlatamam...

ama bugün başladım tekrar... durmak yok yola devaaammm :))

Günaydın.

dün öğlen - bir tabak mercimek çorbası, 1 porsiyon (yaklaşık 4 yemek kaşığı) patates püresi.

dün akşam - 1 tabak patatesli taze fasulye ekmeksiz. ardından 1 dilim tam buğday ekmeğine nutella

bu sabah - 1 dilim uno çavdar ekmeği, 7 yeşil zeytin açık şekersiz çay.

Günaydın canlarim,boğazım şiş burnum akiyo,erkek gibi bir ses aman allahım kendimi tanıyamadim
Biraz dukana ara vermek zorunda kaldım yoksa daha kötü hasta olcm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…