11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

aman iyi ol pofucum :) boğazın içinde azıcık nişasta ve sütü karıştırıp salep gibi yap şeker ve tarcınla iç 1 çay bardağı kadar baya iyi oluyo o :) geçmiş olsun bu arada

Saol cnm bnm deneyim önerini berbat bi acı var yutkunmak bile işkence(

Cnm bazen kilo alırsın ama incelirsin de bu da kas oranın arttığı için sağlıklı kilo almak oluyo

Günaydın canlarim,boğazım şiş burnum akiyo,erkek gibi bir ses aman allahım kendimi tanıyamadim
Biraz dukana ara vermek zorunda kaldım yoksa daha kötü hasta olcm(

çok geçmiş olsun. ben de hasta olduğumda bir bardak sıcak su içine 1 tatlı kaşığı bal bol limon ve yarım çay kaşığı zencefil ekleyerek içiyorum. hem direncini arttırıyo hem de boğaza iyi geliyo.

Dedim ama ben sana dedim

evet evet dedin bende kendime dedim ama dinletemedim..

aferim sana :)) ama nutella yiyceksen sabah ye , patateside fazla tüketmesen iyi olur

pofudukum :) sen kendine iyi bak bu dönemde daha çok rahatsızlanma...
senin canın sıkıntında hastalıktanmış demekki...

bende kendimi yine gebelik bölümünde buldum az önce sıktım canımı geldim ...

evet evet dedin bende kendime dedim ama dinletemedim..

aferim sana :)) ama nutella yiyceksen sabah ye , patateside fazla tüketmesen iyi olur

ya işte eve gidince canım çekiyo diye yiyorum ama iki gündür yiyorum normalde çok yemiyordum. millet regl öncesi tatlı krizi tutar benim de sonrasında tutuyo. ayrıca patates, pilav, makarna uzun zamandır yemiyordum. haftasonu pilav yedim dün de patates. arada yiyeyim ama değil mi? :)

sen böyle diyince düşündüm... Galiba 1 ay oldu pilav, makarna yemeyeli kola içmeyeli ... yinede veremiyorum ya laaa

sen böyle diyince düşündüm... Galiba 1 ay oldu pilav, makarna yemeyeli kola içmeyeli ... yinede veremiyorum ya laaa

canım benim ben de veremiyorum. eskiden yediklerimi bilseniz şimdi bu kadar az yiyorsun nasıl veremiyorsun derdiniz. ilaçlar çok etkili. ayrıca hareketsiziz. evde bir kaç hareket yapıyorum kendimce ama tabi yetmiyor. doğum kontrol hapım bu ay son inşallah onu bıraktıktan sonra birazcık vücudumdaki ödem gider ve kilo vermeye başlarım.

aynen ... o ilaçlar mahfediyo..

benim bu ayda gebelik olmazsa iğne kullanıcam.. ozaman hiç veremem hatta misli misli alırım bile... artık veda ederim size

kızlar zayıflamam lazım yaa 1 ay içinde en az 5 kilo. nişanlım askerden dönecek 1 aya kadar offfffff ooooooffffffff.mübarek herkes yiyor yiyor ama kilo almıyor ya ne iştir bu. nişanlımı bile göresim gelmiyor kilolu olunca

Saol cnm bnm deneyim önerini berbat bi acı var yutkunmak bile işkence(

salepte içebilirsin gerçekten çok faydası oluyo dün teyzemde hastaymış onada dedim yaptı bugün çok daha iyiyim dedi telefonda seside iyiydi :) kızlar bugün bişey yimiycem akşam çorba iciciem sadece oruç borclarımı tutuyorum çünkü çoook var

Bugün iki yumurta ve peynir yedim yine. Yakında gıdaklamaya başlayacağıııııııııııııııım çok sıkıldım yumurta yemekten

ben nişanlım askerdeyken ne zayıflamıştım beee yinemi göndersem acaba adamı

Bugün iki yumurta ve peynir yedim yine. Yakında gıdaklamaya başlayacağıııııııııııııııım çok sıkıldım yumurta yemekten

allahtan evde yumurta kalmamıştı sabah yemedim ama tok tutuyo meret...şimdi açım meselaaa

ben nişanlım askerdeyken ne zayıflamıştım beee yinemi göndersem acaba adamı

allahtan evde yumurta kalmamıştı sabah yemedim ama tok tutuyo meret...şimdi açım meselaaa

Ben de erkek arkadaşım askerdeyken çok zayıflamıştım. O döndüğünde ikimizde erimiştik resmen. Şu an kendisi 94kg tabi son bir senede 17kg aldı

Ben de erkek arkadaşım askerdeyken çok zayıflamıştım. O döndüğünde ikimizde erimiştik resmen. Şu an kendisi 94kg tabi son bir senede 17kg aldı

benimki 100 kg ile gitti 87 ile döndü düğünümüzde filinta gibiydi. bende manken gibim :) .. 105e fln çıktı :) Boyu 190 ama olsun Oda şişko işte hıııhh :))

hadi yaa bendemi sorun var. o kadar düşünmüyorum onu rahat bi yerde çünkü.askerdeyken bile beni sinirlendırmeyı üzmeyi başarabilen bi insan kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…