hadi yaa bendemi sorun var.o kadar düşünmüyorum onu rahat bi yerde çünkü.askerdeyken bile beni sinirlendırmeyı üzmeyi başarabilen bi insan kendisi.
hadi yaa bendemi sorun var.o kadar düşünmüyorum onu rahat bi yerde çünkü.askerdeyken bile beni sinirlendırmeyı üzmeyi başarabilen bi insan kendisi.
Canım insan sevdiği askerdeyken biraz hassas oluyor. Karşı tarafta senden hassas oluyor tabi. O zaman karşılıklı kırılmalar üzülmeler tahammülsüzlükler kaçınılmaz oluyor. Sıkma canını alttan almaya çalış. Gelince bir gülüşleriyle her şeyi unutturuveriyorlar
ben çok yıpranmışım kızlar ondan böyle konuşuyorum.1 buçuk ay sonra 5 yıl olacak birlikteliğimiz ve bu 5 yıl boyunca bız arada görüşüyorduk kı halen de oyle. çünkü aynı şehirlerde oturmuyoruz. bu süreçte çok yıprandık çok üzüldük.bu konularda katılaştım biraz yaşadıklarım duygusal açıdan yaşadıklarım fazlaydı bana gore taşıyamayacağım kadardı ki taşıdım.çok yükün olunca çabuk yorulursun ya bende oyleyım şuan
selam güzel vede azimli bayanlarrr
azimli derkennn bu ne yaaa herkeste bir yılgınlıkkk bıkkınlıkkk (başta ben olmak üzere)
pofumm çokk çokk gelmiş olsunnn dukan falan derken vucut direncinizi kırmayınn geçiş mevsimii sıkıntılı
kızlar diyetteki hatamı buldumm
ben ara öğün yapmıyorumm vucuda kıtlık sinyallari gidincede kilo vermem durduuu
elimden geldiğince artık meyve yiyecem ben bu aralar meyveyi slmişim resmen
evlenmeden önce bu kadar yük taşıman bence bi düşünmeni gerektiriyo... çok sorunlu bir ilişkiyse hayatını bu şekilde sürdüymeye evet deme bence ... tabi ilişkini sen bilirsin ama inan değişmiyorlar.. biz kadınlar değişcek sanıyoruz ama öyle olmuyo
aynen ... o ilaçlar mahfediyo..
benim bu ayda gebelik olmazsa iğne kullanıcam.. ozaman hiç veremem hatta misli misli alırım bile... artık veda ederim size
bu konuda öğrendiğim tek şey var. asla acele etmemeli insan hayatını yaşamalı isteklerını yapmalı.asla bi kişiye bağlı kalmamalı.bir daha dünyaya gelebilecek olsaydım ya da şimdiki aklım olsaydı hayatımı yaşardım bir kişiye bağlı kalmazdım.ve nişanlanmazdım.
eşi nişanlısı olmayanlar siz siz olun aceleci davranmayın.
bu konuda öğrendiğim tek şey var. asla acele etmemeli insan hayatını yaşamalı isteklerını yapmalı.asla bi kişiye bağlı kalmamalı.bir daha dünyaya gelebilecek olsaydım ya da şimdiki aklım olsaydı hayatımı yaşardım bir kişiye bağlı kalmazdım.ve nişanlanmazdım.
eşi nişanlısı olmayanlar siz siz olun aceleci davranmayın.
veda etmek yok. az yemek var. misli misli almamak için az yiyorum işte ben de. eski yediğim gibi yesem yuvarlanırdım şimdiye :)
ayrıca 10:30'da elma yedim bi tane. karnım çok acıktı en sevdiğim yemek var. kabak dolma. 2 tane yiycem yanında su böreği varmış bi de onun yarısını yerim. ya da tamamını yiyip akşama nutellalı ekmek yemesem. ne yapsam yaaa...
bence hem yarım ye sen hemde akşama nutellalı ekmeğini yeme
öyle mi diyorsun? peki seni dinleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?