hiç bişey için geç değil... nişanlanmış olman bişeyi değiştirmez.. mutlu değilsen evlenmek zorunda değilsin.. evlendin yada mutlu değilsen çocuk yapmak zorunda deilsin ayrılabilirsin... bunları ilerledikçe daha büyük hatalara yok açıyo.. mutsuzsun gibi hissettim ben. bence biraz daha düşün geç kalmış sayılmazsın canım...
bu arada öğlen menüm
bir kepçe prinç çorbası
5 ufak misket boyutunda sulu köfte
salata soda
yoğurt 125ml
bir dilim kepek ekmeği[/QUOTE
aslında mutluyum .sevıyorum nişanlımı..evet bugüne kadar beni çok üzdü kırdı.bazı davranışlarını sevmıyorum cok katı oluyor bazen ama bu sorunların ayrılıktan kaynaklandığını düşünüyorum ayrı ayrı sehırlerde olduğumuzdandır dıyorum.beni seviyor hiç aldatmadı beni değer de verıyor bana bazı davranışları oluyor onlara katlanamıyorum.herseye karışıyor kuaföre gıttıgıımde orda durma zamanıma bile. nıye cok surdu bu kadar sürmez vs ve bunları mesela 1 saat 2 saat kuaförde kaldığımda dedi 5-6 saat olsa tamam hak vereceğim ama yok.gecende tartışmıştık konuştum onla bu böyle olmaz dedım herşeye karışıyorsun dedım.markette fazladan on dakka dursam altında bırsey arıyorsun dedım vss konuştuk bakalım bundan sonra ne olacak..yanı askere gidip de nişanlısıyla kavga eden tek çift benim.itiraf ediyorum askere gideceği zaman gitsin de biraz kafamı dinleyeyim bile dedim.(bir şey olmasın ona da askere gitsin biraz dinleneyim dedim ama yok yıne tartıştık yıne tartıştık)
Kızlar 66.5e düştüm:) çok mutlu oldum:)[/QUO
geçen hafta kaç gelmiştin
Kızlar 66.5e düştüm:) çok mutlu oldum:)
aslında mutluyum .sevıyorum nişanlımı..evet bugüne kadar beni çok üzdü kırdı.bazı davranışlarını sevmıyorum cok katı oluyor bazen ama bu sorunların ayrılıktan kaynaklandığını düşünüyorum ayrı ayrı sehırlerde olduğumuzdandır dıyorum.beni seviyor hiç aldatmadı beni değer de verıyor bana bazı davranışları oluyor onlara katlanamıyorum.herseye karışıyor kuaföre gıttıgıımde orda durma zamanıma bile. nıye cok surdu bu kadar sürmez vs ve bunları mesela 1 saat 2 saat kuaförde kaldığımda dedi 5-6 saat olsa tamam hak vereceğim ama yok.gecende tartışmıştık konuştum onla bu böyle olmaz dedım herşeye karışıyorsun dedım.markette fazladan on dakka dursam altında bırsey arıyorsun dedım vss konuştuk bakalım bundan sonra ne olacak..yanı askere gidip de nişanlısıyla kavga eden tek çift benim.itiraf ediyorum askere gideceği zaman gitsin de biraz kafamı dinleyeyim bile dedim.(bir şey olmasın ona da askere gitsin biraz dinleneyim dedim ama yok yıne tartıştık yıne tartıştık)
Bence de yeme onun yerine bir avuç fındık ye :)
yapamadım. kendime hakim olamadım. 2 kabak dolma yerine 1 kabak dolma ve 1 tam porsiyon su böreği yedim. bugünkü kaçamağım da bu olsun. çok canım çekti.
yani en azından kabak dolmayı 1 tane yemişsin oda başarı...
bizimde börek vardı menüde yemedim walla.. çıtır çıtır milföy böreğiydi
öğle yemeğim
1,5 kepçe tarhana çorba
yarım dilim kepek ekmeği
2 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
valla sorma bizim börek de çok güzeldi. sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine mantı gibi oldu valla dayanamadım o yüzden. akşama sadece ekmeksiz yemek ve spoooooooooorrrrrrr
oohhh afiyet olsun kuzum
Biz tombişler bu yemek konusunda hep çok yaratıcı hep çok marifetli olmak zorundamıyız :)) arkadaş yemeklerimizde lezzetli oluyo yemek yapmayıda seviyoruz yemeyidebizim suçumuz diilki buuu
benim kilolu olammın tek sebebi kaynanam kızlar
beni bu kadar sevmek zorunda mı
nereye gitsem yemek üstüne geliyommmm
bir konuda uymuyorum bu söylediklerine. yemek yemeyi sevdğim ve bir kaç değişiklikle daha yenilebilir hale getirdiğim doğru. ama yemek yapmaktan nefret ediyorum. şaşılacak bir durum ama böyle. yaptığıma da lezzetli olmuş diyorlar ama severek yapmıyorum. MECBURİYETTEN :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kızlar buradan kilo çizelgesi yapabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kızlar buradan kilo çizelgesi yapabilirsiniz
yok canım tek değilsin nişanlısıyla sevgilisiyle askerdeyken herkez tartışır :)
benim arkdaş düğüne bir ay var 10 gün önce ayrıldı.. çocuk ben yokken eve kimse gelmiycek , kimseyle konuşmıycan fln diyomuş.. kıza sürekli kilo aldın sen yeme , onu yapma bunu etme birsürü saçma sapan şeyler.. ayrıldılar yazık oldu kıza diyorum çok üzülmüştür... ama evlense daha çok üzülcekti bi yerdede iyi oldu diyorum.. mutsuz evlilikler herkesi üzer ama ben çok üzülüyorum..
biz tartışmıyomuyuz tartışıyoruz senin gibi benimde konuştuğum oluyo gitsede uzağa kafa dinlesem diyeama gidince de özlüyorum seviyorum onu seninde duyguların böyleyse seviyosan katlanırsın bi çok şeye oda yakınında olunca düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?