11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım: dukan poğaçası,yağsız peynir, domates,salatalık,biber,yağsız mantarlı yumurta ve şekersiz Yeşilçay
Ara: yarım dukan poğaçası ve yağsız süt

yok canım tek değilsin nişanlısıyla sevgilisiyle askerdeyken herkez tartışır :)

benim arkdaş düğüne bir ay var 10 gün önce ayrıldı.. çocuk ben yokken eve kimse gelmiycek , kimseyle konuşmıycan fln diyomuş.. kıza sürekli kilo aldın sen yeme , onu yapma bunu etme birsürü saçma sapan şeyler.. ayrıldılar yazık oldu kıza diyorum çok üzülmüştür... ama evlense daha çok üzülcekti bi yerdede iyi oldu diyorum.. mutsuz evlilikler herkesi üzer ama ben çok üzülüyorum..

biz tartışmıyomuyuz tartışıyoruz senin gibi benimde konuştuğum oluyo gitsede uzağa kafa dinlesem diye ama gidince de özlüyorum seviyorum onu seninde duyguların böyleyse seviyosan katlanırsın bi çok şeye oda yakınında olunca düzelir inşallah

yapamadım. kendime hakim olamadım. 2 kabak dolma yerine 1 kabak dolma ve 1 tam porsiyon su böreği yedim. bugünkü kaçamağım da bu olsun. çok canım çekti.

yani en azından kabak dolmayı 1 tane yemişsin oda başarı...

bizimde börek vardı menüde yemedim walla.. çıtır çıtır milföy böreğiydi

öğle yemeğim

1,5 kepçe tarhana çorba
yarım dilim kepek ekmeği
2 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt

yani en azından kabak dolmayı 1 tane yemişsin oda başarı...

bizimde börek vardı menüde yemedim walla.. çıtır çıtır milföy böreğiydi

valla sorma bizim börek de çok güzeldi. sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine mantı gibi oldu valla dayanamadım o yüzden. akşama sadece ekmeksiz yemek ve spoooooooooorrrrrrr

öğle yemeğim

1,5 kepçe tarhana çorba
yarım dilim kepek ekmeği
2 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt

oohhh afiyet olsun kuzum

valla sorma bizim börek de çok güzeldi. sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine mantı gibi oldu valla dayanamadım o yüzden. akşama sadece ekmeksiz yemek ve spoooooooooorrrrrrr

Biz tombişler bu yemek konusunda hep çok yaratıcı hep çok marifetli olmak zorundamıyız :)) arkadaş yemeklerimizde lezzetli oluyo yemek yapmayıda seviyoruz yemeyide bizim suçumuz diilki buuu

benim kilolu olammın tek sebebi kaynanam kızlar

beni bu kadar sevmek zorunda mı
nereye gitsem yemek üstüne geliyommmm

bir konuda uymuyorum bu söylediklerine. yemek yemeyi sevdğim ve bir kaç değişiklikle daha yenilebilir hale getirdiğim doğru. ama yemek yapmaktan nefret ediyorum. şaşılacak bir durum ama böyle. yaptığıma da lezzetli olmuş diyorlar ama severek yapmıyorum. MECBURİYETTEN :)

benim kilolu olammın tek sebebi kaynanam kızlar

beni bu kadar sevmek zorunda mı
nereye gitsem yemek üstüne geliyommmm

emin ol çok seviyodur

ayy ben çok severim hem yapmayı hem yemeyii :)

yapmıycaaaammmm Bi gün hamile kalıcam ve o bölümü hamilelik çizelgesi için kullancam

o arkadaşınınki kadar değil benimki çok daha iyi ama çok anlayışsız oluyor bazen ya da sık sık:)

amin inşallah. sağol canım içimi döktüm rahatladım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…