11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

etrafımda kullanan yok. ben de kullanmadım. ama alsam mı diye düşünenlerdenim. o daalındıktan sonra bi kenara atılmasın diye almıyorum :))) onun yerine normal bisiklet alıp kullanmak lazım.

bir taneler var mini kondisyon bisikleti motorlu. ayaklarını sen koyuyorsun istediğin hızda o çeviriyor

bir taneler var mini kondisyon bisikleti motorlu. ayaklarını sen koyuyorsun istediğin hızda o çeviriyor

Onun bile otomatiği çıkmış :))

ben bisiklet sevmiyorum koşu bandında çıkınca yarım saat yürüyorum ama bisiklete çıkmak bile büyük hezimetti benim için kiii çıkmıyodum da zaten çöp oldu gitti sonra

kızlarrr durun nolur beni korkutmayın anam bacım atölyedekiler beni evlilik hakkında uyarıyorlar ablalarım korkutuyo daha geçen gün biizim komşu evi terketti 4 çocuğu var tekrar hamile off Allahıım

kızlarrr durun nolur beni korkutmayın anam bacım atölyedekiler beni evlilik hakkında uyarıyorlar ablalarım korkutuyo daha geçen gün biizim komşu evi terketti 4 çocuğu var tekrar hamile off Allahıım

yaşın daha küçük bir çok arkadaş edin erkek kız farketmez gezin dolaşın ama sevgili işine gireceksen çok bağlanma hemen ya da çok yüz verme karşındakine .ve onu çok iyi tani. bazısı gerçekten iyidir ama küçük şeyleri bile sorun edip içinden çıkılmaz bir hale sokar insanı.

şimdiye kadar sevgilim olmadı çünkü korktum ve derslerime fazlasıyla mani olur diye. bir çok teklif eden oldu gerek yabancı gerek türk ama bazıları o kadar yakışıklıydı kii kızlarrrr bazen hata mı yapıyorum diyorum annemle herşeyimi paylaşırım ama annem arkadaş gibidir o yüzden pek fazla arkadaşlarla takılmam ki arkadaşlarım pek benim kafadan değil afedersiniz çıktığıyla yiyişen tipler ki öyleleriylede pek işim olmaz benim doğrularım vardır onlardan şaşmam

canım olsun sevgilin ama çok yüz verip seni kontrolü altına almasına izin verme.

yakışıklı dedinde bak kim geldi aklıma ATTACH=CONFIG]681669[/ATTACH]

Eklentiler

• $564665_554979894532866_751804192_n.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bn geldim,öyle fenayım ki ağzımın tadı bile kalmadı (

tebrik ederim canım darısı başıma. geçen hafta kaç kg gelmiştin
Geçen hafta kaç gelmiştim hatırlamıyor da bu ara sürekli tartıldğım için:) ama dukana başladığımda 69.2 gelmiştim 10.gün bugün 66.5 geldim çok mutlu oldum ya uzun zamandır kiloeremediğim için verdiğimde uçuyorum ya:)
havamı atıyon sen

Yok tatlım ne havası:) sevincimden hemen koştum sizle paylaştım ya çok mutlu oldum çünkü gram gitse oynayanlardanım:))))

Kızlar bn geldim,öyle fenayım ki ağzımın tadı bile kalmadı (

geçmiş olsun tatlım ilaç al

tebriklerrr canımm :)

Bugün gittim 17 gün diyeti nin kitabını aldım,allahım şu kilolari vermek için kafayı yemeye az kaldı

aynen yaa birde gittim kıyafetlerimi aldım ben hepsi xs ve s hadi olmazsa ay düşünmek istemiyorum ((((((
ona nasıl bir diyet hayatım ?

aynen yaa birde gittim kıyafetlerimi aldım ben hepsi xs ve s hadi olmazsa ay düşünmek istemiyorum ((((((
ona nasıl bir diyet hayatım ?

Bnm de öyle bi takıntım var gidiyorum küçük beden alıyorum yada daracık bişey içine giremiyorum,sözde o an gaza gelip aman zaten diyetteyim 1 aya kalmaz zayıflarim mantığıyla başlayip diyeti bi süre sonra bırakıyorum sonuç olarak aldığım o yeni kıyafetler 1 sene sonra kuzenimde
Kitabi daha tam okumadim da siteden parça parça okuduklarima göre biraz dukana benziyor ama bunda meyve sebze var bnde kitabi aldım bakalım ne işe yarayacak

Son düzenleme:

hayatım valla benim zayıflamam lazım çünkü o kadar insan içinde yabancılarla konuşucam hemde televizyona çıkıcaz birde o elbiseler oturursa üstüme ömrüm boyunca azap çekerim

hayatım valla benim zayıflamam lazım çünkü o kadar insan içinde yabancılarla konuşucam hemde televizyona çıkıcaz birde o elbiseler oturursa üstüme ömrüm boyunca azap çekerim

sihirli bi değnek olsada hokus pokuss yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…