ama hatırlatıyım benim boyum 1.70
kızlar aranızda kkondisyon bisikleti olan yada işe yaradığını gözleriyle gören duyan varmı
...........................
etrafımda kullanan yok. ben de kullanmadım. ama alsam mı diye düşünenlerdenim. o daalındıktan sonra bi kenara atılmasın diye almıyorum :))) onun yerine normal bisiklet alıp kullanmak lazım.
bir taneler var mini kondisyon bisikleti motorlu. ayaklarını sen koyuyorsun istediğin hızda o çeviriyor
bu konuda öğrendiğim tek şey var. asla acele etmemeli insan hayatını yaşamalı isteklerını yapmalı.asla bi kişiye bağlı kalmamalı.bir daha dünyaya gelebilecek olsaydım ya da şimdiki aklım olsaydı hayatımı yaşardım bir kişiye bağlı kalmazdım.ve nişanlanmazdım.
eşi nişanlısı olmayanlar siz siz olun aceleci davranmayın.
kızlarrr durun nolur beni korkutmayın anam bacım atölyedekiler beni evlilik hakkında uyarıyorlar ablalarım korkutuyo daha geçen gün biizim komşu evi terketti 4 çocuğu var tekrar hamile off Allahıım
yaşın daha küçük bir çok arkadaş edin erkek kız farketmez gezin dolaşın ama sevgili işine gireceksen çok bağlanma hemen ya da çok yüz verme karşındakine .ve onu çok iyi tani. bazısı gerçekten iyidir ama küçük şeyleri bile sorun edip içinden çıkılmaz bir hale sokar insanı.
şimdiye kadar sevgilim olmadı çünkü korktum ve derslerime fazlasıyla mani olur diye. bir çok teklif eden oldu gerek yabancı gerek türk ama bazıları o kadar yakışıklıydı kii kızlarrrrbazen hata mı yapıyorum diyorum annemle herşeyimi paylaşırım ama annem arkadaş gibidir o yüzden pek fazla arkadaşlarla takılmam ki arkadaşlarım pek benim kafadan değil afedersiniz çıktığıyla yiyişen tipler ki öyleleriylede pek işim olmaz benim doğrularım vardır onlardan şaşmam
Geçen hafta kaç gelmiştim hatırlamıyor da bu ara sürekli tartıldğım için:) ama dukana başladığımda 69.2 gelmiştim 10.gün bugün 66.5 geldim çok mutlu oldum ya uzun zamandır kiloeremediğim için verdiğimde uçuyorum ya:)tebrik ederim canım darısı başıma. geçen hafta kaç kg gelmiştin
havamı atıyon sen
Kızlar bn geldim,öyle fenayım ki ağzımın tadı bile kalmadı(
Geçen hafta kaç gelmiştim hatırlamıyor da bu ara sürekli tartıldğım için:) ama dukana başladığımda 69.2 gelmiştim 10.gün bugün 66.5 geldim çok mutlu oldum ya uzun zamandır kiloeremediğim için verdiğimde uçuyorum ya:)
Yok tatlım ne havası:) sevincimden hemen koştum sizle paylaştım ya çok mutlu oldum çünkü gram gitse oynayanlardanım:))))
geçmiş olsun tatlım ilaç al
tebriklerrr canımm :)
Sağol tatlım:) daha da çok hep beraber kilolarımızı verelim inşallah ya yaza az kaldı
aynen yaa birde gittim kıyafetlerimi aldım ben hepsi xs ve s hadi olmazsa ay düşünmek istemiyorum((((((
ona nasıl bir diyet hayatım ?
Bnm de öyle bi takıntım vargidiyorum küçük beden alıyorum yada daracık bişey içine giremiyorum,sözde o an gaza gelip aman zaten diyetteyim 1 aya kalmaz zayıflarim mantığıyla başlayip diyeti bi süre sonra bırakıyorum sonuç olarak aldığım o yeni kıyafetler 1 sene sonra kuzenimde
hayatım valla benim zayıflamam lazım çünkü o kadar insan içinde yabancılarla konuşucam hemde televizyona çıkıcaz birde o elbiseler oturursa üstüme ömrüm boyunca azap çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?