11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

aşkem var mısın cuma gününden başlayarak o 17 gün diyeti yapmaya başlayalım ve pazar günü 0 kaçamak bozmak yokkk ?

aşkem var mısın cuma gününden başlayarak o 17 gün diyeti yapmaya başlayalım ve pazar günü 0 kaçamak bozmak yokkk ?

Yapak bacım yapak :)))
Ama önce kitabı bi okuyam da yalan yanlış bişeyler olmasın
Dukandi 17 gündü derken sapitcam bn

Yapak bacım yapak :)))
Ama önce kitabı bi okuyam da yalan yanlış bişeyler olmasın
Dukandi 17 gündü derken sapitcam bn

yarın kızlarla çıkıcaz mecbur yemek yicem dişarda sonra misafir gelicek bugünden başlayarak yapıcam pastalat tatlılar övünmek gibi olmasın pekkde güzel yaparım buyurun hanımlar gelin kızlarla yerim ama misafirlre yaptıgımdan sadece tadına bakarım yemem çok onun dışında yarın pirinç lapası yicem olmaz deyse kaç günde okursun pofucan ?

Valla cnm okuyom şuan :) artık ne zmn biterse

kızlar bakın ne bulduum hazine hazineee !!
biz regl dönemimizde daha çok yemek istiyoruz değil mi ? bazılarımız tatlı çikolata vs. vs. hele ben kalkar kalkmaz babamdan çiğköfte almasını istediğim günü hatırlıyorum şimdi ben pirinç lapası diyetini uyguladım ve 1.5 2 kilo kadar verdim ve dikkat ettiğim sürece almadım gerçekten ve bu regl döneminde yapılırsa çok daha fazla kilo veriliyormuş ve yeme isteğimizde yok oluyo niye çünkü sadece 2 gün yapıcaz ve garanti 2 kilo vereceğiz ne dersiniz kızlar ? pirinç lapasının yanoında diyet kola diyet içecekler soda meyve haslanmış sebze yiyebiliyoruz fazla almamak şartıyla ve saat 8de bitiyo yeme işi ben 6 da bitiriyordum

canım sen bitki çayı falan içiyo musun zayıflamaya yönelik :)

İçiyorum tatlım günde 3bardak Yeşilçay, 1tane form çay bazende sabah kalkınca kalma gelirse 7 otluçay içiyorum:) günde bide 3,5 litre su içiyorum ayrıca bide günde 1,2bardak Zero yada soda içtiğimi düşünürsek artık sen düşün benim halimi dışarı çıkmaya korkuyorum wc sıkıntısından

Son düzenleme:

moonlinciğim güldürdün beni Allata seni güldürsün bende evden başka bi yerde yapamıyorum ama bugün hoca bu huyumu bildiği için baya bi anlattı sıkmak çook zararlıymış 30 yaş gibi genç bir yaşta kaçırmaya başlıyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…