11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

canım evet bende biliyorum sitresten kaynaklı benimki çünkü hiçbir problem yok ama birazda kaderci olmak lazım :) bari zayıflayayımda fayıf anne olayım :)

kızlar geçmişi okumaktan yazamıyorum yaa

akşam yemeğim

1 haşlama but
2 kaşık pilav
bol salata

akşam misafirlikte sadece çayyy (gurur dyudum kendimle)

gunaydin herkese
bugun ne yapalim en azindan diyeti bozmayalim degilmi? dun ku menume kimse yorum yapmamis.merve huuuuuuuu askimcim senin bilgilerine ihtiyacim var.Birde kizlar 176 boyundayim 60 kg. olmak istiyorum.Ama 15 kilo verme fikri beni tirsitiyor.Hedefleri kucuk tutmaliymisiz.O nedenle ilk hedefim 68 kg.Bu cumayi sabirsizlikla bekliyorum.Dun takimlari okudum bu hafta kimisi 3,1 kg kimisi 3 kilo, kimisi 2 vermis.Hayran oldum ya

Günaydınnn:) tatlım önceden de büyük kilolar vermiş biri olarak sana bi tavsiyem var, kendimde hala bunu yapmaya çalışıyorum hedefleri küçük küçük tutup öyle kilo vermek mesela ilk etapta 5 kilo vermek olsun onu verince bi 5 kilo daha.....vs adım adım olduğunda bi bakıyorsun 15 kiloyu vermişsin bile:) bende cumayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım bol bol kiloları vermiş oluruz:)

Son düzenleme:

bencede 15 kilo deyince insanin gozukorkuyor ya.Benim kafam karisik biraz kimisi hamilelik kilosu cabuk gider diyor, kimisi o sezeryan gobegi gitmez diyor.Eger bu eziyete ragmen zayiflayamazsak yuh bize yav.

Niye kimseler yok bugun.Ben giderim herkes gelir.Simdi biraz yere yatip pedal cevirecem boyle alt gobegim agriyor.Ama olsun.Ondan sonra utu yapacam, makinaya camasir atacam. Geldigimde gelmis olun tamammi.?

kızlar kahvaltımı yazayım kepekli ekmeğimi tost makinesinde kızarttım ama
1 kepekli ekmek 2 peynir ve kekik çayı

Evet kızlar kahvaltımı yazıyorum

3 yemek kaşığı yoğurt üzerine biraz pul biber koyu ydim ve 1 adet haşlanmış yumurta.

Bir de 1 - 2 kaşık yoğurdu pet şişeye koyup üzerini hep suyla dolduruyorum yran niyetine arada içiyorum

ve öğle yemeğim canlar

2 tavuk but u ve havuçlu marullu salata

çokmu yedim acaba,kendimi çok yemiş hissediyorum

Şimdi öğle yemeğimi yiyorum tam buğday lavasşın tost yaptım, dikdörtgen küçük lavaşı ortadan bölüp öle tost yaptım

ve öğle yemeğim canlar

2 tavuk but u ve havuçlu marullu salata

çokmu yedim acaba,kendimi çok yemiş hissediyorum
Kendini çok yemiş hissettiğinde akşam yemeğini braz kıs tatlım o zaman dengelemiş olursun, mesela akşam 1 tabak yiceğiini yarım tabak yaparsın dengelersin:)

Son düzenleme:
Kızlar herkes nerde yaaaaaa kmeseler yok mu ne yedik ne içtik kimse yazmıyo ya büyük bir irade gösteriyorum pasta yaptım evdekilere ondan yemiycemmm:)

tombik arkadaslarim nerde ya...........
Kimseler gelmemis, tasindikta heberim mi yok?
Hava cok soguk,arada kar atiyor ama ben tam bir saat yurudum.Spor konusunda bilgili bir arkadas varmi aramizda bir sey soracaktim da.Kizlar yediklerinizi yazmissiniz ama anlasilmiyor boyle gunluk menu seklinde yazabilirmisiniz.?
Bir daha ki gelmeme kimseyi goremezsem bende kuserim bilesiniz.

Hiç sorma bende dedim kmeseler yok bugün kimse ne yediğini yazmamış sende yazsan tatlım? Spor konusun çok bilgiliyim diyemem ama kendim bizzat spor yaptığım için belki yardımcı olabilirim soruna? Plates yapıyorum bide koşu yürüyüş fln da yapıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…