yazdiklarinizi okudum bayagi kaynamisiz.Ama cepten alintilayamadim.yarina gorusuruz insallah.
mervecim sana soylemek istedigim birsey var belki moral olur.abimin 16 yil cocugu olmadi.herseyi denediler ama yok yok.tedaviyi felan biraktilar 4 yil sonra aslan gibi bir ogullari oldu.daha yasin genc ve tip cok ilerledi.streste bebek olayina engel biliyorsun.ben tamamen kazara anne oldum.sanirim anne olmayada, es olmayada, ulke degistirmeyede hazir degildim.suan o kadar cok keskem varki.
Kızlar benide alın aranıza. :) Yaşım 17 1.54 boyunda 63 kiloyum. Hedefim 50 kilo olmak.
gunaydin herkese
bugun ne yapalim en azindan diyeti bozmayalim degilmi? dun ku menume kimse yorum yapmamis.merve huuuuuuuu askimcim senin bilgilerine ihtiyacim var.Birde kizlar 176 boyundayim 60 kg. olmak istiyorum.Ama 15 kilo verme fikri beni tirsitiyor.Hedefleri kucuk tutmaliymisiz.O nedenle ilk hedefim 68 kg.Bu cumayi sabirsizlikla bekliyorum.Dun takimlari okudum bu hafta kimisi 3,1 kg kimisi 3 kilo, kimisi 2 vermis.Hayran oldum ya
Günaydınnn:) tatlım önceden de büyük kilolar vermiş biri olarak sana bi tavsiyem var, kendimde hala bunu yapmaya çalışıyorum hedefleri küçük küçük tutup öyle kilo vermek mesela ilk etapta 5 kilo vermek olsun onu verince bi 5 kilo daha.....vs adım adım olduğunda bi bakıyorsun 15 kiloyu vermişsin bile:) bende cumayı sabırsızlıkla bekliyorum umarım bol bol kiloları vermiş oluruz:)
ekledım canım hoş geldin tekrar
Evet kızlar kahvaltımı yazıyorum
3 yemek kaşığı yoğurt üzerine biraz pul biber koyu ydim ve 1 adet haşlanmış yumurta.
Bir de 1 - 2 kaşık yoğurdu pet şişeye koyup üzerini hep suyla dolduruyorum yran niyetine arada içiyorum
Kendini çok yemiş hissettiğinde akşam yemeğini braz kıs tatlım o zaman dengelemiş olursun, mesela akşam 1 tabak yiceğiini yarım tabak yaparsın dengelersin:)ve öğle yemeğim canlar
2 tavuk but u ve havuçlu marullu salata
çokmu yedim acaba,kendimi çok yemiş hissediyorum
Kendini çok yemiş hissettiğinde akşam yemeğini braz kıs tatlım o zaman dengelemiş olursun, mesela akşam 1 tabak yiceğiini yarım tabak yaparsın dengelersin:)
sence çok mu oldu ? en kotu de o zaten akşamları olmaa hiç diyet bozmayacagım
tombik arkadaslarim nerde ya...........
Kimseler gelmemis, tasindikta heberim mi yok?
Hava cok soguk,arada kar atiyor ama ben tam bir saat yurudum.Spor konusunda bilgili bir arkadas varmi aramizda bir sey soracaktim da.Kizlar yediklerinizi yazmissiniz ama anlasilmiyor boyle gunluk menu seklinde yazabilirmisiniz.?
Bir daha ki gelmeme kimseyi goremezsem bende kuserim bilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?