hedef 60 benim :)
Tatlım benide unutma:) kilom 69.4 hedefim 58
Öğle yemeğim: salata yağsız, 1 kase dolusu yoğurt, karnıbaharlı kısır çok az yağlı( arkadaşlar bunun tarifini vereyim isterseniz süper bi diyet tarifi hemde güzel ve doyurucu), yarım bardak da kola zero
canım seni listeye yazmışım yukarda liste :)
Öğle yemeğim: salata yağsız, 1 kase dolusu yoğurt, karnıbaharlı kısır çok az yağlı( arkadaşlar bunun tarifini vereyim isterseniz süper bi diyet tarifi hemde güzel ve doyurucu), yarım bardak da kola zero
kolayok zero diye kendinizi kandırmayın diyor dıyetısyenler
karnıbaharlı kısır nasıl ki merak ettım güzel olabilir
Karnıbaharı çiğ olarak rondodan geçiriyoruz, görüntüsü aynı çökelek peyniri gibi oluyor:) içine de ince ince taze soğan ve maydanoz doğuruyoruz, içine tuz, pul biber ve ekşi koyuyoruz karıştırıyoruz ve hazırrrr:) mükemmel oluyo bi deneyin derim:)
karnıbahar ciğdenmi rondadan geçiriyorsun
karnıbahar ciğdenmi rondadan geçiriyorsun
Evet tatlım çiğ olarak rondodan geçiriyoruz ama hiç tadı kötü değil eminolabilirsiniz:) istersen azıcık bi kere dene küçük bi kaselik beğenirsen yaparsın hep:)
yarın evdeyim yapıcam
haftanın bitmesine son 1,5 saat :)
çok şüküüürrr...:)
ya kızlar közlenmiş konserve kırmızı biberler var ya onlar ne kadar zararlı olabilir acaba akşam peynir ve biber yesem diyorum nasıl olur :44:
çok şüküüürrr...:)
ya kızlar közlenmiş konserve kırmızı biberler var ya onlar ne kadar zararlı olabilir acaba akşam peynir ve biber yesem diyorum nasıl olur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?