11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Öğle yemeğim: salata yağsız, 1 kase dolusu yoğurt, karnıbaharlı kısır çok az yağlı( arkadaşlar bunun tarifini vereyim isterseniz süper bi diyet tarifi hemde güzel ve doyurucu), yarım bardak da kola zero

kola yok zero diye kendinizi kandırmayın diyor dıyetısyenler

karnıbaharlı kısır nasıl ki merak ettım güzel olabilir

karnıbaharlı kısır nasıl ki merak ettım güzel olabilir

Karnıbaharı çiğ olarak rondodan geçiriyoruz, görüntüsü aynı çökelek peyniri gibi oluyor:) içine de ince ince taze soğan ve maydanoz doğuruyoruz, içine tuz, pul biber ve ekşi koyuyoruz karıştırıyoruz ve hazırrrr:) mükemmel oluyo bi deneyin derim:)

karnıbahar ciğdenmi rondadan geçiriyorsun

selam kızlar
öğle yemeğim

5 sarma
3 kaşık taze fasulye
1 etimek
1 kase yoğurt

ara

7 otlu çay
1 tutam kabak çekirdeği (saysan 20 tane falan)

akşama spora gidecem

çok şüküüürrr...:)
ya kızlar közlenmiş konserve kırmızı biberler var ya onlar ne kadar zararlı olabilir acaba akşam peynir ve biber yesem diyorum nasıl olur :44:

Olur bi zararının olduğunu düşünmüyorum ama Tuzluysa braz suda bekletip Yemen daha iyi olabilir bide üzerine yağ fln dökmediğin taktirde bi zararı olmaz bnce

çok şüküüürrr...:)
ya kızlar közlenmiş konserve kırmızı biberler var ya onlar ne kadar zararlı olabilir acaba akşam peynir ve biber yesem diyorum nasıl olur :44:

çok fazla bir zararı olacağını düşünmüyorum ama sadece tuzlu olması zarar verebilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…