11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Hem kilona göre hemde yaşına göre yediklerine güzel dikkat ediyorsun bence ve fazlasıylada hareketin var süpersin:)

Hem kilona göre hemde yaşına göre yediklerine güzel dikkat ediyorsun bence ve fazlasıylada hareketin var süpersin:)

masa başı atölye hep otur otur otur sonra gelir kilolar bende duramıyorum hemde mayısa hazırlanıyorum sizin desteginiz olmasa yapamam sizde süpersiniz :)

kızlar ben akşamları biraz fazla kaçırıyorum ama fazla kaçırdıklarım sağlıksız şeyler değil.yumurta oluyor bazen peynir yoğurt elma gibi şeyler..

kahvaltım

bir yeşil elma ve sütsüz nesgafe (hazır paket değil)

Bende diyete başlamadan önce akşamları kaçırıyordum 1 haftadır akşam ağzıma su, soda ve bitki çayları dışında biliyor koymuyorum, istersen birkaç gün dene insan alışıyor mesela akşam nezaket iç Can'ın bşey yemek istediğinde yada bitki çayı iç yada su yada soda sıvı bşey iç ki doygunluk yapsın birkaç gün denesen alışırsın aslında
Kızlar şimdi dışarı çıkıyorum menümü akşam yazıcım hepsini birden görüşürüz:)

öğleyemeği

yarım tabak patatesli köfteli yemek ve ekmek. ekmği biraz fazlakaçırdm .

saat 3.30 gibi biraz peynir br adet kinder sprız ve bir adet kinder pingui ok az nesgafe.

biliyorum ok oldu kızın bana

kızlar herkes nerde yaaa bakın yarın bildirim günümüz nasıl gidiyor diyett
sabah 2 ince dilim sucuk kaşığın ucuyla reçel 1 dilim peynir 1 kepekli ekmek
ikindi 4 dilim fırında kızarmış patates birde balık yedim kaya levreği ve yarım dilimde kepekli ekmek 1 kaşıkta melemen şimdide yeşilçayımı içicem akşama meyvemi yiyip hareket yapıcam ve kalan bitki çaylarımı içicem bugünluk bu kadarr

öğleyemeği

saat 3.30 gibi biraz peynir br adet kinder sprız ve bir adet kinder pingui ok az nesgafe.

bugünlük bu senin ödülün olsun bakalım ama yarın sımsıkı sağlıklı bir diyete merhaba de daha dikkatli ol ve 10 mekik çekiyosun

merhaba diyetdaşlarımm haftasonu olunca pek giremedimm nasılsınız

tartı günümüz cuma değil mi

Bugünkü menüm
Sabah: 3 dilim etimek, peynir, yağsız Menemen, şekersiz Yeşilçay
Öğle: dışlarda oldugum için etiformun pirinç patlaklısı
Akşam: yağsız salata üzerine birkaç nugget koydum, yogurt, kola Zero 1 bardak( vazgeçemiyorum:))

pardon kızlar ben diğer grupla karıştırdım
acaba haftada 2 gün lapa diyetimi yapsam kızlar 5 gün normal diyet 2 gün lapa diyeti

Ya kızlar bişey dicem dukan kitabını aldım dünden beri okuyorum bitirmek üzereyim çok fena kafama yattı belki bir hafta sonra ona başlarım araştırma yaptım bide yapanlar memnun ve sonuçlarından mutlular bende dükkana başlarım belki diyorum 1 hafta sonra fln bi okuyun derim kitabı braz araştırın insan baya gaza gelio:)

hayatım ben alıp okudum ama şimdi hiç okumaya gözüm yemiyo hemde yapmak istiyorum ve şimdi okuduğum bi kapkalın bi roman var elimde belki bende sana uyup yaparım ama yulaf kepeği almıştım saman gibii öğğğğğ :/

öğleyemeği

biraz geç yazıyorm ama:)
akşam yemeğim
2 yağsız yumurta ve bir kase salata. sonra bitki çayım ve 2 kaşık yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…