teşekkürler canım topkeki mecbur yedim biraz çünkü çok açtım baya bi yürüdüm otobüsü kaçırdığım için ve alışveriş yaptım bende yedim
büyük mercandı balık ama yediğim et toplasan benim avucum kadar suyumu kaç gündür gerçekten baya içiyorum her yemekte ayça kayanın dediği gibi bir yemek bir su :) hareketimi bugün 1 saat yaptım ve zaten akşam eve gelirkende baya bi yol yürüdüm aslında yarım saatti hareketim fakat bugün saat 7 gibi bizimkiler bolca pasta almış eve gelirken benim sınav moralim için bende biraz aldım tadına baktım ama gerçekten çok az yedim ve yerken hem suyumu hemde bitki çayımı içtim :126:
Hem kilona göre hemde yaşına göre yediklerine güzel dikkat ediyorsun bence ve fazlasıylada hareketin var süpersin:)
Bende diyete başlamadan önce akşamları kaçırıyordum 1 haftadır akşam ağzıma su, soda ve bitki çayları dışında biliyor koymuyorum, istersen birkaç gün dene insan alışıyor mesela akşam nezaket iç Can'ın bşey yemek istediğinde yada bitki çayı iç yada su yada soda sıvı bşey iç ki doygunluk yapsın birkaç gün denesen alışırsın aslında
Kızlar şimdi dışarı çıkıyorum menümü akşam yazıcım hepsini birden görüşürüz:)[/QUOT
keşke yapailsem ama olmuyor bir de kpss ye çalışmam gerek akşamlarıve çaışırken illaki birşeyler yemek istıypor insanı canı...
kızlar ben akşamları biraz fazla kaçırıyorumama fazla kaçırdıklarım sağlıksız şeyler değil.yumurta oluyor bazen peynir yoğurt elma gibi şeyler..
kahvaltım
bir yeşil elma ve sütsüz nesgafe (hazır paket değil)
öğleyemeği
yarım tabak patatesli köfteli yemek ve ekmek. ekmği biraz fazlakaçırdm .
saat 3.30 gibi biraz peynir br adet kinder sprız ve bir adet kinder pingui ok az nesgafe.
biliyorum ok oldukızın bana
merhaba diyetdaşlarımm haftasonu olunca pek giremedimm nasılsınız
tartı günümüz cuma değil mi
pardon kızlar ben diğer grupla karıştırdım
acaba haftada 2 gün lapa diyetimi yapsam kızlar 5 gün normal diyet 2 gün lapa diyeti
Ya kızlar bişey dicem dukan kitabını aldım dünden beri okuyorum bitirmek üzereyim çok fena kafama yattı belki bir hafta sonra ona başlarım araştırma yaptım bide yapanlar memnun ve sonuçlarından mutlular bende dükkana başlarım belki diyorum 1 hafta sonra fln bi okuyun derim kitabı braz araştırın insan baya gaza gelio:)
öğleyemeği
yarım tabak patatesli köfteli yemek ve ekmek. ekmği biraz fazlakaçırdm .
saat 3.30 gibi biraz peynir br adet kinder sprız ve bir adet kinder pingui ok az nesgafe.
biliyorum ok oldukızın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?