çok fazla bir zararı olacağını düşünmüyorum ama sadece tuzlu olması zarar verebilir belki
Olur bi zararının olduğunu düşünmüyorum ama Tuzluysa braz suda bekletip Yemen daha iyi olabilir bide üzerine yağ fln dökmediğin taktirde bi zararı olmaz bnce
bende öyle düşünüyodum:))
Arkadaşım aradı akşama çiğköfte partisine çağırıyolaryazık banaaa
Aaaaaaaaa olmaz ama:) sen tadına bak bırak uyma onlaraaaaaaa:)
aman yarappim çiğ köftemi olamaz bayılıcam :)
ben şimdi size ahkam keserim p.tesi geldiğimde ( Haftasonu evde net olmadığı için P.tesi ) yaa kızlar ben o gün çok yedim die itiraf ederim etmesine ama kimseyi kandırmaya gerek yokyerim :)) ama yeşillikle yerim napıyım
üyeler başlangıç kg hedef kg
merve10er-- 70,2 55
yaqmur199-- 70
monlin14 --69,4 58
penelope-- 74,9
bebişimsu-- 87 60
krizantem3 --66
emine1986 --70
iden --76
eksik olanlar tamamlasın kızlar listeyi haftaya geliştiricez
beni de ekleyin kızlar.klom galiba 68 500
ÜYELER BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG
merve10er-- 70,2 55
yaqmur199-- 70
monlin14 --69,4 58
penelope-- 74,9
bebişimsu-- 87 60
krizantem3 --66
emine1986 --70
iden --76
eksik olanlar tamamlasın kızlar listeyi haftaya geliştiricez
Tabikide canım en azından yeşillikle ye nerden kısarsan kardır:)
canım bende pazartesi günü tartılmıştım haftada 1 tartılıyorum o zaman 52.3 kiloydum hedefim ise 45 kilo bu arada
kızlar menümü yazıyorum
sabah: 1 dilim kepekli ekmek ve 1 tane peynir (baya bi küçüktü ama)
öğlen taze fasulye yemeği 5 kaşık, 1 tane kepekli ekmek, 2 lokma ıspanaklı börek
vee günün son yemeği 2 kaşık pırasa yemeği 1 çay bardağı ayran ve yarım dilimde kepekli ekmek
ayça kayanın dediğini yapıyorum bi ekmek bi su
kızlar menüm fazla mıııı ?
ya ben aslında kısıyorumda ah bu bebiş için aldığımız hormon ilaçları yokmu .. birde ya hamileysem diyip çok aç kalamamak gönül rahatlığı ile yeşil çay maydanoz gibi şeyler yiyip içememek... işte birazda bu stres kilo aldırıyo... allahım hayırlısı ile bi yavru nasip etseydi ben ve benim gibi isteyen herkese.. sonrasında rahat rahat sporda yaparız diyette. ama şimdi hep bi sıkıntı oluyoo
canım senide ekliyorum menünde gayet güzel ve istikrarlı :)
ya ben aslında kısıyorumda ah bu bebiş için aldığımız hormon ilaçları yokmu .. birde ya hamileysem diyip çok aç kalamamak gönül rahatlığı ile yeşil çay maydanoz gibi şeyler yiyip içememek... işte birazda bu stres kilo aldırıyo... allahım hayırlısı ile bi yavru nasip etseydi ben ve benim gibi isteyen herkese.. sonrasında rahat rahat sporda yaparız diyette. ama şimdi hep bi sıkıntı oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?