- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Tam diyet menüsü süpersinevett kızlar bugün yedikleriim
sabah: 1 dilim kızarmış kepekli ekmek 2 küçük lokma peynir
öğlen yemeğinden önce 2 lokma ekmek ve 3 çay kaşığı melemen yedim yani tadına baktım evden çıkıcaktım dayanamadımöğlen 1 buçuk orta boy balık yedim yanında 4 ince dilim turp yedim ve 1 kepekli ekmek
akşam 1 dilim kepekli ekmek 5 kaşık melemen
kızlar atölyede çalışırken acıkmıştım ve bir topkek meyveli (40 gram) yedim çayla beraber şimdi bergamotlu yeşil çayımı içiyorum ve bittikten sonra funda çayı yapıcam funda çayı düzenli kullanımda yağları eritip idrar yoluyla atıyormuş kızlar
evet menüm hakkındaki yyorumlarınızı alayım hanımlar ??
Hiç sorma bende dedim kmeseler yok bugün kimse ne yediğini yazmamışsende yazsan tatlım? Spor konusun çok bilgiliyim diyemem ama kendim bizzat spor yaptığım için belki yardımcı olabilirim soruna? Plates yapıyorum bide koşu yürüyüş fln da yapıyorum,
evett kızlar bugün yedikleriim
sabah: 1 dilim kızarmış kepekli ekmek 2 küçük lokma peynir
öğlen yemeğinden önce 2 lokma ekmek ve 3 çay kaşığı melemen yedim yani tadına baktım evden çıkıcaktım dayanamadımöğlen 1 buçuk orta boy balık yedim yanında 4 ince dilim turp yedim ve 1 kepekli ekmek
akşam 1 dilim kepekli ekmek 5 kaşık melemen
kızlar atölyede çalışırken acıkmıştım ve bir topkek meyveli (40 gram) yedim çayla beraber şimdi bergamotlu yeşil çayımı içiyorum ve bittikten sonra funda çayı yapıcam funda çayı düzenli kullanımda yağları eritip idrar yoluyla atıyormuş kızlar
evet menüm hakkındaki yyorumlarınızı alayım hanımlar ??
canimcigim ben mekik yapamiyorum biliyorsun ama iki gundur uzanip pedal ceviriyorum alt karnim acayip agriyor.acaba dogru birseymi yapiyorum.bu hareket gobege yardim edermi toplanmasi acisindan.birde ip atlarken adim seklindemi olmali(kosuyor gibi) yoksa hoplayarakmi atlanmali.
opuyorum yanaktan
Bende toplam menümü yazayım kızlar
sabah: haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, domates salatalık, 2 dilim etimek, bir fincan portakal suyu
Öğle: tambuğday lavaşla yaptığım sadece sucuklu tost
Akşam: yağsız kumpir, yağsız salata, kola zero1 bardak
Evdekilere pasta yaptım sadece 1 çatal tadına baktım nasıl oldu diye başka da yemedim yemiyeceğimmmm:)
Ben ara öğün yapmadım bugün pek bide.
Şimdi de Yeşilçay ve yatmadan da form çay içeceğim...
Evet kızlar nasıl bugünümm:)????
Eğer göbek acıyorsa demektir ki yağlar da gidiyor:) eğer düzenli yaparsan pedal hareketini faydalı olur bizde plates de alt karın eritme hareketlerinde pedal çevirme de yapıyoruz, bide alt karın için yatar pozisyonda ayaklar uzun şekilde yukarı aşağı inip kalkma hareketi de alt karın için faydalı birde makas hareketi var aynı yatar pozisyonda ayaklarda makas yapar gibi biri kalkıp biri inecek bu da faydalı bi hareketir:) bilmiyorum böle yazdım anlatabildim mi bilmiyorum tatlım ama :)
menumu yazayim
sabah
1 dilim ekmek+1 dilim peynir+1 tane kozlenmis biber(kavanozlardan)
ara
elma
ogle
1 tb az yagli y.fasulye+7 kasik yogurt(evde yapiyorum bayagi sulu oluyor)+200 gr.kadar beyaz lahana salatasi
ara
portakal
aksam
1kizarmis tavuk budu+yarim kizarmis tavuk gogsu+salata+4 kasik yogurt+bir kucuk kase sehriye corbasi
ara
bir avuc kuruyemis (henuz yemedim ama esim film almis aksama yerim )
1 saat yuruyus
100 mekik (yere uzaniyorum ve pedal ceviriyorum mekik mi bilmiyorum ama alt karin calisiyormis)
200 ip atlama
Tatlım herşey çok güzel bütün menü ama bişey konusun da uyarmak isterim seni kızarmış tavuk yemişsin ya bidakine onu yağsız tavada ızgara yap yada haşlanmış ama yağsız tavada yapmak hem tadı çok güzel oluyo hemde kalorisi çok çok az oluyor ama kızarsınız kalorisi çok fazla artıyor. Menün güzel herşey süper sadece tavuğu tavada ızgara yaparsan kilo verme konusunda çok çok faydası olur
mide veust karin icin ne var canim.cok guzel anlatmissin.
sabahki proteyin fazla olmus keske peyniri yada yumurtayi secseydin.peynirde tuz ve yag orani fazla oldugundan cabuk aciktirir bilesin.
oglenki menu hic olmamis canim sucuk sirf yag, keske yogurtlu sebze yada en azindan bir salata olsaydi
o yedigin kumpiri orta boy patates sayarsak yaklasik iki dilim ekmek ve seker demek.ayrica salataya sizma zeytinyagi eklenmeli azda olsa cunku hem sebzeler daha kolay emiliyor, hemde yag mideyi en son terkeden besin.tokluk acisindan azda olsa konulmali. bir catal tatliyla nefsini koreltmen mantikli, eger gec saate kadar oturursan bir bardak sut yada kucuk bir meyve yiyebilirsin yanliz aksam yemeginden 3 saat sonra yatmadan en az iki saat once.
yazdiklarima kizma ne olur.kolayi duymadim bile
Yok neden kızayım canikom:) ama hiç protein almadan olmaz çünkü vücudun en çok ihtiyacı olan şeylerden biri proteindir ki salataları yağsız yememin sebebi de sabahı peynir ve zeytin çünkü salataya koyacağım gereksiz yağı zaten sabahleyin almış oluyorum vücuda gereksiz yağ yüklemenin faydasız olacağını düşünüyorum, yediğim sucuk da yani öğleyin yaptığım tam buğdaylı tostun içindeki sucuk da yağsız ve Light sucuktu ben yediklerimin Light olmasına braz dikkat ediyorum da:) ki bi çok uzman da o şekilde tercih edilmesinin doğru olduğunu söylüyor, üstelik ben öğünlerinden hiç ekmek yemem sabah kahvaltısında da sadece Light etimek yerim, kilo verdiğim sürelerde hep bu şekilde uyguladığım için ekmek yememeninde çok faydasını gördüm. Özellikle Canan karatayın kitabını okumanızı herkese tavsiye ediyorum canlarım çok faydalı bi doktor gerçekten şeker, un, hamurişi ve pirinç gibi vücuda zararı çok büyük olan yiyecekleri tamamen hayatınızdan çıkarın diyor. Yumurtanın da çok faydalı olduğunu duyduğum doktorlardan biride oydu. Özellikle kayısı kıvamında haşlanmış yumurta. Eve pasta çörek börek yaptığımda yada çok kalorili yemekler yaptığımda ben sadece tadına bakarım irade konusunda kendime çok güvenirimdebügünde aynen öyle yaptım pasta, bol tereyağı kumpir yaptım evdekilere kendie yağsız yaptım:) kızarmış soğan halkaları yaptım ama hele onun tadına bile bakmadım:) kolay bşey mi tabikide zor herkes yerken ben yağsız Tuzsuz yiyorum ama bu kilolar gidecek değilmi:) o yüzden irademizi kuvvetli tutmak lazım:)
Umarım açıklamalarım faydalı olmuştur tatlımay ne çok yazdım ya kusura bakmayın yaaaaa:)))
ben taylan kumelinin yazilarini ve kitaplarini okudum o nedenle yazdim caniminici.o da ekmek yemeyen kasini yer diyor.yag konusundada sizma zeytinyagini salata kullanin diyor.olcusude kisi basi bir tatli kasigi.ligt urunleri bir cok uzman tavsiye etmiyor o nedenle bir bilgim yok denemedimde.irade yok anacim bende.aksama kadar cok iradeliyimde aksamdan yatana kadar icimde bir canavar var sanki.ben peyniri cok severim cayla bile yerim yani.ekmekli ekmeksiz, salatada, aklina gelen herseyde.ama diyette fazla yemeyin diyorlar peynir yerine yogurt, ayran, yumurta makbulmus.proteyinin iyiside haftada 2 balik, uc et, iki bakliyat diyorlar.gerci herkes baska birsey soyluyor kafalar iyice karisiyor.ama karatay abla zeytinyag asigi bir kadin.tuzsuzda olsem yiyemem himalaya tuzu aldim.ne alaka demi tuz tuzdur iste.tuz su tuttugu icin diyette olmamasi gerekiyormus.birde ben fazla yemek secerim.salam, sucuk, tatli felan isim olmaz.ben hamurcuyum arkadas ya.
yine kimseler yok .
Hoşgeldin aramıza:)Kızlar bende bugün başladım diyete
Sabah-
2 dilim tam buğday ekmek
yarım bardak süt
5 tane zeytin
1 yumurta 1 biber ve yarım domatesle yapılmış menemen
1 dilim peynir
Ara
1 elma
Öğle
2 dilim ekmek arası kaşarlı tost
Ara
6 tane kuruüzüm
yememem gerekiyordu ama annem çok zorladığı için bir tane taş kadayıf yedim
Akşam
1 kase şehriyeli çorba
Salata
4 yemek kaşığı haşlanmış ıspanak
slm kızlar ben daha yeni eve geldim arkadaşlarla dışardaydık uludağ'a çıktık şimdi eve gelebildik bugün diyette fazla sadık kalamadım tatil günlerinde biraz sapıtıyorum benişte menüm:
sabah 1 paket çubuk kraker
öğlen: 2 bardak çay 1 pakt burçak bıskuvi
akşam :4 köfte 1 bardak ayran 1 kemalpaşa tatlısı
1 bardak salep
Tam diyet menüsü süpersintopkek hariç ama arada olsa bşey olmaz nolar:)
ekmek kizrtildiginda kalori degeri dusuyor sabahki ekmegi kizartman guzel
ogle oncesi yedigin ara ogun gibi olmus
1,5 balik hangi tur cuprami? hamsimi?kalkanmi? ney
topkek olmamis farkindasin sanirim.
ama yinede yasini baz alirsak olmus canim.hareket yapmissindir kesin, yeterli suda ictiysen mukemmel degil ama kotude degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?