11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

eveet buldum sonunda videoyu ilk bölümünü az önce yaptim :) kolay görünüyordu ama hic de öyle degilmis, yada cok az besleniyorum ondan da biraz agir gelmis olabilir :) ama inat ettim 1 ay sonra en az 65 olucam :)

hem az beslenmenden de olur hemde zor canım haklısın

kızlarr nerdesinizzz iden pofu dilvin puffcik sibel gülüm 6 ve adını sayamadıklarımmm

canım ben burdayım ama oruc kafama vurdu felaket başım ağrıyooo dırırırırımm (((

hem az beslenmenden de olur hemde zor canım haklısın

canım ben burdayım ama oruc kafama vurdu felaket başım ağrıyooo dırırırırımm (((

bu videonun bir bölümü yaklasik yarim saat dimi canim? her bölümü 10 ar gün yapacaz. yanlis anlamadim umarim?

Ama bn hala öksürüyorum neyseki biraz daha azaldı bi kaç güne inşallah başlarim spora

ben sana bitki çayları yaparım tatlılar yaparım hemencecik iyileşirsin pofucanım

bu videonun bir bölümü yaklasik yarim saat dimi canim? her bölümü 10 ar gün yapacaz. yanlis anlamadim umarim?

aynen canım evet hepsi yani 3 levelide 27 dakika ve her birini 10 gün yapıyosun şimdiden başarılarr

ben sana bitki çayları yaparım tatlılar yaparım hemencecik iyileşirsin pofucanım

aynen canım evet hepsi yani 3 levelide 27 dakika ve her birini 10 gün yapıyosun şimdiden başarılarr

tesekkür ederiimmm. sana da basarilarr :) bakalim sonuclari yazarim ben yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…