11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

sabah nesgafe

öğlen 2 but haşlama tavuk

ara nesgafe ve yarım but tavuk

akşam 2 parça tavuk ve 1 but . sonrada nesgafe

şimdide ders çalışırken bi nesgafe daha içerim çümkü çok açım şuan

nesgafe hazır değil çok çok az yağsız süt ve tatlandırıcı ile yapıyorum

günaydııınnn....

kızlar çok uykum var gece 4 de gittik kocamı aldık otogardan ... kavuştuk yarimle...

şimdide iş yerine geldim hava berbat ;

simit
peynir
domates
salatalık
roka
maydanoz

ile birlikte enfesss bir kahvaltı yapıyorum

Wayy beee gelmeyin tabi niye gelceksiniz ki dimi ama.... hele hele merve sen hiç gelme listeyide yazma zaten benim günlüğüm burası hıııhhh

Kızlarrrr biri bni durdursun diyet yapamiyorum,daha doğrusu odaklanamiyorum,kendime engel olamıyorum oofff,sabah başlıyorum akşama kadar süper sonra içime şeytan kaçıyooo,ye pofu ye dyr (((

Kızlarrrr biri bni durdursun diyet yapamiyorum,daha doğrusu odaklanamiyorum,kendime engel olamıyorum oofff,sabah başlıyorum akşama kadar süper sonra içime şeytan kaçıyooo,ye pofu ye dyr (((

:)) olur böyle şeyler ama arada :))

bende kesin bu haftada aynı kiloda çıkıcam ne veriyorum ne alıyorum çok şükür :))

şuan yarım paket sütlü latte içiyorum bool kalorilidir kesin ama napıyım canım istedi :)) ( Yalan aslında canım istemedi , sadece canım sıkıldı :))

wayy beee gelmeyin tabi niye gelceksiniz ki dimi ama.... Hele hele merve sen hiç gelme listeyide yazma zaten benim günlüğüm burası hıııhhh

ayyy günaydın ben geldimmm biliyorum 3 gündür yokum ama temizlik badana beni mahfetti dün işede gelmedim.bugün işteyim nasıl yığılmış işler anlatamam,deli gibide yorgunum üzerimden tır geçmiş gibi,işin kötüsü işler daha bitmedi evdede koltuklar silincek daha ayrıca banyomda temizlenicek kaldı,işimi düşüneyim,evimi karıştırdım

12,04,2013(4.HAFTA)

merve10er 68,6---(69,8 ) % + 1,74
monlin14 67,5---(66,4 ) % 1,62
pofu 66,8---(67,8) % + 1,49
sbel23 58---(57 ) % 1,72
cheespuff 52,8 ---(50,9 ) % 3,59
krizantem3 64,7--(63,9 )% 1,23
emine1986 68,9---() %
iden 74,2--(74,2 )% 0
gülüm6 67,7---(68,3 ) % 0,88
dilvin 51,9---(52,3 ) % + 0,77
burcuzz 72,1----(70,8 ) % 1,80

EMİNE ARKADAŞIMIZ KG BİLDİRİMİ YAPMIŞMIYDI

1,CHEESPUFF
2,BURCUZZ
3,SBEL23

Son düzenleme:

Hoş geldin cnm,bi temizlikçi tutsaydin keşke

1,CHEESPUFF
2,BURCUZZ
3,SBEL23

BİRAZ GEÇ OLDU AMA KUSURUMA BAKMASSINIZ SANIRIM:26::26::26:

Haha yine ben yine ben

Sabah mükellef bir kahvaltı yaptım ev sucuğu, domates, salatalık, zeytin, peynir eşliğinde. Ayağım iyileşti bugün tartan piste geri dönüyorum Ankara 3 gündür kesintisiz yağmurlu. Akşam biraz ara verirse uzun uzun koşacağım.

Yeni baskülüm geldi çok mutluyum kızlar. Diagnostic özelliğide var yağ, kas, kemik kütlesi su oranı filan görebiliyorum. Yalnız tartıya göre yag oranım %24 verdikleri tabloya gore %23 altında olmam lazım. Çilem bitmeyecek

hoşgeldin canım... benimki laf olsun diye şaka yani :)

kız sizler böyle temizlik yaptıkça bi özeniyorum bi özeniyorum anlatamam :)) ama bu belirsizliğim var o geçsin kötü sonuçlanırsa kendimi temizliğe veercem ... bide dersler var tabi 2,5 hafta kaldı sınava 10 ders var çalışmam lazım

caney hayırlı olsun tartın... kilon kaç çıktı aynımı diğeriyle ? ayrıca İstanbulda 3 gündür yağmurlu.. bu gün burası nisan değil Ocak ayını yaşıyo

arkadaş benimkide ayrı istikrar :)) 0 la yok böyle başkaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…