11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

emine çıktı sanırsam kendine yeni bi topik açmış

Kızlar ben geldim herkese selam.
Bütün hafta sonu İnegöl kazan biz kepçe mobilya baktık. Şükür bulduk da. Perdeler de tamam geriye 1 tek avize ve halılar kaldı. Nikah işlemleri de tamam. 07.09.2013 Bursa'da hem nikah hem de düğün var. Herkesi beklerim.

2. olmuşum ama hafta sonu annemin yanında olduğum için 1 poğaça, 3 yeşil zeytin (buna dayanamıyorum), 1 minnacıcık Hollanda çikolatası ve 1 şekerpare (buna hiç dayanamıyorum) kaçamağım oldu malesef. Onun için 2 gündür atak yapıyorum Düşünün ki dün Bursa'da nişanlım pideli köfte yerken ben sadece köfte yedim

Sabah 1 bardak süt içtim. Öğlende de ızgara piliç yiycem. Arada yemek için 100 gr. yağsız yoğurdum var. Akşam da balık yiycem. Yarın yine sebzeli günlerime başlıycam :) Kaçamak yaptım hafta sonu ama sabah tartıldım Allah'tan 69.9 çıktım almamışım kilo.

Yine niye isyan ediyon iden cadısı

yalnızlığmaaa.... bi sessiz bugün topik... hep havadan biliyorum

Bende okula gitmedim tüm gün evde ne yapcaksam

ohhh ne güzel keşke bende gelmeseydim

tamam onu cıkaralım ozman yerine yeni birini alalım yarışa devammm

maşalah canım allah ağız tadıyla mutlu huzrlu kullanmak nasip etsin eşyalarını...
arada olur öyle kaçamaklar suçlama kendini :)

İnşallah. Sağol ii dileklerin için. 12 sene sonra evlencez galiba artık problem çıkmıycak umarım. Amin.

vayy bursaya gelin geliyosun yani hangi nikah dairesi

vayy bursaya gelin geliyosun yani hangi nikah dairesi

Kendim de İnegöllüyüm zaten. Nikah salonda kıyılacak. Koğukçınar'da Sefa Çınar Düğün Salonu. Nişanlımın akrabasının yeri. Çok yardımcı oldular sağolsunlar. Yoksa bulamıcaktık düğün salonu fln. Zaten gezip bakmaya da fırsatım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…