11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Öğlen iki kaşık ekşili köfte yedim. Yemesem de olurdu. Akşam kendimi arnavut ciğerine saklıyorum

koğukçınarı bilirim benim eşimde orda büyümüş evlenince nerde oturucaksınız semt olarak

Niye fac den birbirimizi eklemiyoruz kimlerle konuştuğumu arkadaş olduğumu merak ediyorum

kızlar ben deli gibi şiştim

öğlen bir tabak mantar çorbası içtim
bir kepçe bulgur pilavı
bir tane kadınbudu köfte
salata ayran yedim

sonraaa bir avuç çekirdek

sonraaaa bir bardak ( Kocaman :) ) zero cola ve kellogsun 62 kalorilik paketlerinden yarısını yedim. iki küçük karede bitter çikolata yedim. boşansam semerimide yiycektim ama yiyemedim :))

Gel kız bizde ev böreği var

Kızlar bnde kendi yaptığım diyete başladım,öğleden sonra,yok öyle yarın başlamak falan,umarım saçmalamam

bugun yediklerimden bahsedeyim önce :)
kahvalti : 1 adet yumurta ve 1 tatli kasigi yulaf kepegiyle hazirlanmis yagsiz krep.salatalik ve yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
öglen: hic bisey yemiyorum cünkü 2 ögün besleniyorum.
sonra saat 2 bucuk gibi okuldan eminönüne 20 dakikalik bi yürüyüs.
saat 4 te bitki cayi sekersiz. ve ardindan yarim saat jillian ablayla spor. ve saat 5 bucukta aksam yemegi olarak 200 gram yogurdun icine 5 cilek, 7 bögürtlen ve 1 adet kuru incir dorayarak hazirladigim meyveli yemek ( 1 tatli kasigi yulaf ezmesi var bide)
bu saatten sonra da en fazla 1 bardak cay icer günü bitiririm :) toplamda 450 kalori oluyor :)

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bugün çoooooookkkk yoruldum malum buğday günüydü rejimi bozar yerim diye düşündüm ama misafirlerden bana kalmadı yaa yok böyle bişey sadece börek ve hedik yedim sürekli hizmet etmekten bi baktım herkes yemiş 35 kişi vardı

Kızlar ya memleketteyim Perşembe dönüym ama birkaç gündür burda maalesef diyetime ara verdim ya bide regl olcam onunda iştahı var ve şişlik var püf yaaa moralim bozuluyor Perşembe tekrar start veriyorum dukan diyetime bu arada bu haftaki derecelik arkadaşları tebrik ediyorum:) yawww arkadaş o kadar çok nası veriyonuz yaaaa bende istiom öle 2şer kilo vermek:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…