Pofucum nası diyetin anlat:) dukanı bıraktın mı napcank ne alemdesin?
B'nde aynen yabirkaç gündür bıraktım zaten.. Az yiyorum ama dukanı yapamıyorum sebze yememek çok zor geliyo bana ya yeni diyetin nasıl tatlım paylaşsana
Yazdım cnm listeyi biraz dukana benziyor
Niye fac den birbirimizi eklemiyoruz kimlerle konuştuğumu arkadaş olduğumu merak ediyorum
Güzel bi diyet bence tatlım hem dengeli hem çeşit çok bi dene de memnun kalırsan katılırım:) diyetisyen tavsiyesi fln mı tatlım çünkü baya dengeli geldi bana iyi görünüyor yani
Kızlarr ben de size katılabilir miyim? Eylülde düğünümüz var inşallah ve ben 80 kiloyummm
:) paylasimdan kastimiz yediklerim ictiklerim sporlarim mi?
Tatlım ya benim facem yokzamanında vardı kötü hatıralarım oldu bi kapadım vidaya da 3 yıldır açmadım bazen diyorum açsam mı tekrar diye ama bikere kötü anılarım oldu ya açamıom
simitin hepsini yeme sakın yarım yeheh kaç gündür tartılmıyodum bugün tartıldım 75,5ben bu işi başaramıyorum yaa anlamıyorum arkadaş tamam bu ara çok az yememye çalışıyorum çünkü biliyosunuz durumu bi kaç gün daha bu belirsizlik devam edicek sonra normale döner herşey ama üzülüyorum.. kaç haftadır yerimde sayıyorum üstü oluyo altı olmuyo
of allahım sen yardım et yarabbim
şimdi sabah kahvaltısında
roka,maydanoz,domates,salatalık,peynir,yeşilbiber ve simit yiyorum sokak simiti .. niyetim bütün simiti yememek ama bakalım
yani gün içinde gel aktif ol yediklerini paylaş , sevinçlerini üzüntülerini biz herşeye açığızz :))
yoksa yapıcak bişeyy yok arkadaşım bizseni görmedende severiz :)
simitin hepsini yeme sakın yarım ye
yarımdan az fazla yedim :)))
bu arada face e geldimide ben biraz fazla özele girdiğim için burda kendimi paylaşmıyorum :) affeyleyin beni
herkezin kararına saygı duyarım benimki sadece öneriydii :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?