11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

B'nde aynen ya birkaç gündür bıraktım zaten.. Az yiyorum ama dukanı yapamıyorum sebze yememek çok zor geliyo bana ya yeni diyetin nasıl tatlım paylaşsana

Sabah 3 seçenek var hangisini ısterseniz

1.)2 dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,domates,salatalik
2.)meyva salatası +light yoğurt
3.)1 kase yulaf ezmesi+light süt

Ara ogün :1 adet meyva ( ihtiyaç duyulduğunda)

Öğlen ,4 seçenek var

1.)haşlanmiş makarna+light yoğurt+salata
2.)tavuk ( balık yada hindi) haşlama yada ızgara + salata
3.) sebze+ yoğurt
4.)mavi yeşil yarım paket+1 ayran+1 adet meyva

Akşam için 2seçenek var

1.)yağsız sebze+salata+light yoğurt
2.)hindi yada tavuk yada balık (100 yada 150 gram) + salata
Akşamlari karbonhidrat kesinlikle yok
Günde 3 adet meyva hakkı var
Klasik olarak 1.5 yada 2 lt su
Bu kadar

Güzel bi diyet bence tatlım hem dengeli hem çeşit çok bi dene de memnun kalırsan katılırım:) diyetisyen tavsiyesi fln mı tatlım çünkü baya dengeli geldi bana iyi görünüyor yani

Cnm bunu spor salonundan aldım yani kontrollü bn bunu uyguluyordum sporla destekleyince çok rahat kilo veriyorsun,başlıycm da işte bu ara bi keyifsizim

24 Martta diyete başladım o tarihten beri 4kgdan fazla verdim ve hiç unlu gıda tüketmedim . İnanır mısınız artık canım istemiyor bile ekmek, makarna yemeği gerçekten çok ilginç. Kendimi hiç olmadığım kadar sağlıklı hissediyorum. Seneler sonra astımdan bu kadar çok çekmişken deli gibi koşmaya & yürümeye başladım. Çok ama çok dinç hissediyorum kendimi.

Son düzenleme:
Kızlaaaar üzgünüm giremedim bugün ama vaktim yoktu gözlerim kan çanağı valla hemen yediklerimi yazıyorum
sabah:1 çay bardağı süt 1 dilim çavdar ekmegiyle 1 dilim peyniri tost yaptım
10 gibi ders arasında az şekerli kahve
ögle:2 küçük sarma, salata, 2 kasık yogurt, 1 tabaktan az mercimek çorbası 2 lokma ekmek
ve kahve şekersiz
akşam:1 tabak çorba, yogur ve şimdi de 1 avuc leblebi ve fındık karısık yiyorum form çayıyla

bende sabah 2 parça tavuk öğlen 3 but haşlama akşam da ton balığı yedim biraz fazla yedim balıktan.2 tane de küçücük çikolatalardan yedim bir soda içtim aralarda nesgafe içtim ve iki bardak form çayı

Son düzenleme:
heh kaç gündür tartılmıyodum bugün tartıldım 75,5 ben bu işi başaramıyorum yaa anlamıyorum arkadaş tamam bu ara çok az yememye çalışıyorum çünkü biliyosunuz durumu bi kaç gün daha bu belirsizlik devam edicek sonra normale döner herşey ama üzülüyorum.. kaç haftadır yerimde sayıyorum üstü oluyo altı olmuyo

of allahım sen yardım et yarabbim

şimdi sabah kahvaltısında

roka,maydanoz,domates,salatalık,peynir,yeşilbiber ve simit yiyorum sokak simiti .. niyetim bütün simiti yememek ama bakalım

Kızlarr ben de size katılabilir miyim? Eylülde düğünümüz var inşallah ve ben 80 kiloyummm

bizimle paylaşıma devam ediceksen neden olmasın... listede yer yok sanırım ama konuşur tanışırız ... kaç yaşındasın boyun kaç.. herşeyden önce allah mutlu mesut etsin tamamına erdirsin inşallah

:) paylasimdan kastimiz yediklerim ictiklerim sporlarim mi?

yani gün içinde gel aktif ol yediklerini paylaş , sevinçlerini üzüntülerini biz herşeye açığızz :))

Tatlım ya benim facem yok zamanında vardı kötü hatıralarım oldu bi kapadım vidaya da 3 yıldır açmadım bazen diyorum açsam mı tekrar diye ama bikere kötü anılarım oldu ya açamıom

yoksa yapıcak bişeyy yok arkadaşım bizseni görmedende severiz :)

simitin hepsini yeme sakın yarım ye

arkadaşlar günaydın şöyle geçmişe bi göz attımda fece den mi ekliyoruz bir birimizi?kaçırdım galiba ben olayı

yarımdan az fazla yedim :)))

bu arada face e geldimide ben biraz fazla özele girdiğim için burda kendimi paylaşmıyorum :) affeyleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…