Günaydıın.
Kızlar bugün sebzeli gündeyim. Sabah 1 salatalık yedim, light peynir ve 2 dilim yağsız jambon. Öğlen de haşlanmış sebze yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta var. Boğazım acıyo etrafımda herkes hastaİnşallah ben de düzelirim bir an önce hiç hasta olcak zaman diil :2:
bende sabah 2 parça tavuk öğlen 3 but haşlama akşam da ton balığı yedim biraz fazla yedim balıktan.2 tane de küçücük çikolatalardan yedim bir soda içtim aralarda nesgafe içtim ve iki bardak form çayı
Herkesin abartısız herkesin boğazı acıyo bu ara.... benim bir haftadır şişmiyo ama ağrıyo ...
bu arada bizimde öğlende karnıbahar var salata çorba ve fırın makarna var...
karnıbahar salata ve alabilirsem yoğurt yemeyi düşünüyorum....
Kızlarr ben de size katılabilir miyim? Eylülde düğünümüz var inşallah ve ben 80 kiloyummm
Havalar çok kötü de ondan ne olduğu belli değil. Isınsın artık bıktım soğuktan
idenn bir susamdaki kaloriyi yakmak için 9 kere zıplamak gerekiyormuş. Hesap et
Hedefim Mayısın ilk haftası 49 kilo olmak. Hemen hemen 2 kilom kaldı. Yemin ediyorum gitmiyor bundan sonrası. Ben her şeyi yemeye devam edicem yalnız. Cuma 50,9 çıkmıştım. Bugün 51,6'yım. Haftasonu kokoreçti biraydı derken şiştim yine. Pazar günlerinden nefret ediyorum ya. Bu hafta ben sıralamaya giremem gibi. Ama cumaya kadar 3 günüm var belli de olmaz hani
Yeni tartıya göre yağ oranım normal aralığından %2 daha fazla, dünden bugüne de 100gr vermişim
İnşallah bu akşam da yağmur yağmaz da huzur içinde spor yapabilirim.
Sabah sucuklu yumurta yedim yine bu arada
Hepinizi öpering
motorlu mini kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum kızlar sizce işe yarar mı
evdeki spor aleti en fazla bir ay kullanılıyo
almayı düşündüğüm alet şuEki Görüntüle 687801
170 200 tl arası. ucuzları da var ama onlar motorsuz
walla canım almışkende güzelini al :) kendin için bişey yapmış olursun belki bu azimlede biraz daha hızlanır kilon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?