11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydıın.
Kızlar bugün sebzeli gündeyim. Sabah 1 salatalık yedim, light peynir ve 2 dilim yağsız jambon. Öğlen de haşlanmış sebze yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta var. Boğazım acıyo etrafımda herkes hasta İnşallah ben de düzelirim bir an önce hiç hasta olcak zaman diil :2:

Herkesin abartısız herkesin boğazı acıyo bu ara.... benim bir haftadır şişmiyo ama ağrıyo ...

bu arada bizimde öğlende karnıbahar var salata çorba ve fırın makarna var...
karnıbahar salata ve alabilirsem yoğurt yemeyi düşünüyorum....

Havalar çok kötü de ondan ne olduğu belli değil. Isınsın artık bıktım soğuktan

Kızlarr ben de size katılabilir miyim? Eylülde düğünümüz var inşallah ve ben 80 kiloyummm

Derhal yemeyi düşündüün her şeyden vazgeç :) Alışverişe çık ne kadar sağlıklı gıda varsa sevdiklerinden depola. Etrafında dayanamayacağın yiyecekler bulundurma. Günde en az 20-30 dk. yürü. Ekmekten, hamurdan şekerden uzak dur. Ben de yapamam sanıyodum hiç diyet yapmamıştım hayatımda ama 1 haftadan sonra alışıyosun.

Havalar çok kötü de ondan ne olduğu belli değil. Isınsın artık bıktım soğuktan

yazın en bunaltıcı sıcaklarında bile artık kış gelsin dediğimi hatırlamıyorum ama kış geldimi artık yaz gelsin diye her gün her sn düşünebiliyorum çok seviyorum ilkbaharı yazı

Hedefim Mayısın ilk haftası 49 kilo olmak. Hemen hemen 2 kilom kaldı. Yemin ediyorum gitmiyor bundan sonrası. Ben her şeyi yemeye devam edicem yalnız. Cuma 50,9 çıkmıştım. Bugün 51,6'yım. Haftasonu kokoreçti biraydı derken şiştim yine. Pazar günlerinden nefret ediyorum ya. Bu hafta ben sıralamaya giremem gibi. Ama cumaya kadar 3 günüm var belli de olmaz hani
Yeni tartıya göre yağ oranım normal aralığından %2 daha fazla, dünden bugüne de 100gr vermişim
İnşallah bu akşam da yağmur yağmaz da huzur içinde spor yapabilirim.
Sabah sucuklu yumurta yedim yine bu arada
Hepinizi öpering

idenn bir susamdaki kaloriyi yakmak için 9 kere zıplamak gerekiyormuş. Hesap et

yaaa ne kadar haklısın... cumartesi sabah 73,9 çıkmıştım tartıda bu sabah 75,5 aradaki farkı görebiliyomusun... şu üç günde yine 74 e düşmek istiyorum

zıplayaaamammmm :) ya o salak asistan haklıysa ya hamileysem zaten hep onun yüzünden yemeye başladım haftaya başlarız tek tek regl olmaya ondan sonra yine 14 gün sıkı rejimler ve sporlar yapabilirim

evdeki spor aleti en fazla bir ay kullanılıyo

canım bu zaten çok küçük yani of kullanmadım nereye koyacağım işi de yok. hem kullanmak istemesem de kendisi pedalları döndürme özelliği de var hiç yoktan kendisi döner. az da olsa spor olur. bacaklar açısından

kızlar dün çok sağlıklı beslendim inanın ama gece yatmadan 2 avuç az fındık ve leblebi karıştırıp yedim bugün orucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…