kızçeler ben su içince karnım göbeğim yan taraflarım çok fazla şişiyor kilo almışım gibi duruyorum size de böyle oluyormu
hayatım su şişirir ama kilo yapmaz tamamen takıntılıgımız ve psikolojik)
selam kizlaar :) ben geldim ancak gelebildim cünkü sabah cikip ancak bu saatlerde okuldan dönebiliyorum. hemen ne yedim ne ictim söyleyeyim:
sabah: 200 gr yogurdun icine 5 tane cilek dogradim ve 5 bögürtlen, 1tane de kuru incir ve kuru kayisi dograyip karistirdim yedim :)
sonra okula kadar tempolu 25 dklik yokus cikan bi yürüyüs. saat 1 gibi 1 cay bardagi kusburnu cayi ictim (sekersiz)
sonra yarim saatlik hafif tempolu bi yürüyüs yusufpasadan eminönüne.
aksam: zeytinyagli pirasa yiyecegim (kücücük bir kase ) o kadar :) aldigim kalori toplamda 484 :)
simdi spor yapicam evde yarim saat o meshur ablamizla :)
bu arada ben kimseyi tanimiyorum henüz gruptann
Merhaba canım. Sana tavsiyem hem spor yapıp hem aç kalma. Bu şekilde uzun süre devam edersen vücudunun kas kütlesinden kaybedersin. Öğlen mutlaka bir şeyler ye bence. Diyette bile olsan 1000kcal'nin altına düşmemen lazım. Hatta 1250'lerin altına düşmemek lazım. Bu uzun soluklu bir yarış az kalori alarak kendini diyetten çabucak bıktırma. Üstelik okula gidiyormuşsunuz bir süre sonra dikkatini toplayamaz derslere yoğunlaşamazsın.
:) biliyorum fakat diyetimin sistemi zaten bu kan grubuma göre besleniyorum ve vücuduma yararli besinleri yiyorum bir de bu diyetin temel amaci vücudu yormayacak kadar gida almak, o yüzden 2 ögün ve mümkün oldukca sadece yemis olmak icin yemek :) tavsiyen icin cok tesekkür ederim :)
Çok şey yazdım ama sildim. Sana bol şanslar.
Öğlen patlicanlı kabaklı karışık anlamsız bir yemek yedim bir kase de çorba içtim.
Akşam 400grlık kocaman bir çipurayı güpletip salatayla cilalayacağım. Yemekten 1 saat sonra filan da çıkıp deli dana gibi koşarım o enerjiyle
ya ben öğlen yediklerimi çıkardım... şöyleki sabah kahvaltı yaptım sonra boğazıma bişi takıldı gitmedi soda içtim öğlen yemeği yedim ama yok gitmedii.. sonra uğraşırken kustum .. şu an suratım kırmızı kırmızı beneklerle dolu sanki iğne ile epilasyon yaptırmış gibiyim tüm suratGeçer inşallah çok korkuyorum geçmezse diye
öğlende yediklerim
bir tabak yoğurt çorbası
iki kepçe karnıbahar
salata
bir dilim ekmek
-> iden
......
Öğlen patlicanlı kabaklı karışık anlamsız bir yemek yedim bir kase de çorba içtim.
Akşam 400grlık kocaman bir çipurayı güpletip salatayla cilalayacağım. Yemekten 1 saat sonra filan da çıkıp deli dana gibi koşarım o enerjiyle
Çok şey yazdım ama sildim. Sana bol şanslar.
bende cheesepuffuma katılıyorum.. 1000 kcalinin altına düşmemen lazım. bu şekilde verirsin vermesine ama illaki bi gün bırakıcaksın ve o gün veridklerinin iki katını alacaksın.. seçim senin tabiki...
zaten tüm yanlisi kilo verdikten sonra birakmakla yasiyoruz. ki bu yaptigim diyet denilse de diyet degil ki. yasam tarzi bu benim icin. annem de babam da saglikci benim. ki bu diyeti yalniz ben degil 2 ablamla birlikte yapiyoruz, hayir yanlis bisey mi söyledim ben onu anlamadim ki? kirdim mi ne oldu`?
yok canım kırmadın... sadece senin için endişelendik... annen baban sağlıkçıymış yani bilirler diycem ama ben hiç 400 kalori ile yaşamtarzı olan bi insan görmedimkibenim çevremdeki insanların yaşam tarzı enaz 2000 kaloriden ibaret
yok yani ne biliyim cok sey yazdim ama sildim diyince. ben bos 400 kalori almiyorum ki :) fark orda. midemin aldigi kadar yiyorum mesela. sabah kahvaltisindan sonra 2 saatte bir yemek yemek isteyen ben aksam yemegini bile direncsiz kalmamak icin yiyorum. o kaloriyle insan ayakta bile duramaz dimi? ama ben okula yürüyorum okuldan eve yürüyorum geliyorum spor yapiyorum yine de halsizlesmiyorum. :) yani o yüzden öyle cevap verdim. mesela tatli cekiyordur mutlaka caniniz, ben ki koca bi cikolatayi hani su dikdortgen olanlar onu yiyip hic rahatsiz olmayan biriydim, artik tatli görmek bile istemiyorum :) bugün biraz sagliksiz olmus olabilir yediklerim ama normalde her gün yumurta yiyorum, yemezsem de onu peynir ve yulafla dengeliyorum :) o yüzdenn yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?