11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

2 sene önce yanlış bir diyet yaptım aynı sen gibi kaloriyi 500 de sabitledim gelsin eti form gitsin hazır çorbalar arada iki kuru meyve oh yumurtamı da yedim derken kendimi içten içe çürütmüş olucam ki yavaş yavaş bağışıklık sistemim çöktü. Önce tiroid bezlerim anormal çalışmaya başladı ama. Sonra birden Düzinelerce şeye alerjim çıktı. Öyle bir alerji ki yılın abartmıyorum 300 gecesi filan nefesimi kesen öksürükle uyanıp kusana kadar öksürdüm bazen uykuda burnum kanardı. Sonra alerjiler bende astımı başlattı geceler daha kötü oldu . İlaç aldım ilaca alerjim çıktı bu sefer yine acilde buldum kendimi. Her hastaneye düşüşümde bastılar steroid iğnelerini. Vücutta aşırı tüylenme mi dersin anormal kas yıkımı mı dersin her nane geldi başıma. Hiç bir şey olmasa gözüm kanar günlerce kan çanağı gibi gözlerle gezerdim. Güçsüz düşmekten her 500m yürüdüğümde kaslarım sanki paramparça olup düşüyormuş gibi ağrıdı. O kadar güçsüzleştim ki 500ml lik su şişesinin açamayacak duruma geldim.Ha kilo verdim mi hem de ne biçim 12 kilo verdim. Ve çok kısa bir zamanda.
Şimdi nasılsın diye sorarsan allaha şükür çok iyiyim derim.Ama bu çok iyi olmak 2 senemi aldı. Hastalığın gerilemesinden sonra 5kg aldım. Şu an sağlıklı bir şekilde onu vermeye çalışıyorum kaybettiğim kasları geri yerine koymak için ayağımın altı patlayasıya kadar koşup bana miras kalan astım yüzünden öksürmekten helak olana kadar durmuyorum. Pastayı baklavayı yiyemem. İşlenmiş gıdalar yok. Kepekli ekmek yok, bulgur yok, buğday yok, badem, ceviz, fındık vs bilimum kuru meyve yok yani istesem de yiyemiyorum çünkü alerji hala var hala orda. Daha bir dolu alerjim var ama saymak manasız olur.
Yukarıdan da anlayabileceğin gibi bu konuda azcık hassasım sanırım. Asla alınmadım alınmam sadece benim yaşadığımı yaşayabilecek her hangi biri için bile üzülürüm endişelenerim.Bugün az yemişsindir çok yemişsindir yarın dikkat edersin ya da kalori alımını 1000e çıkarır ister 250ye düşürürsün hiç bir şey diyemem. Nihayetinde internetteki bir yabancıdan başkası değilim. Ancak Kimse benim yaşadığımı yaşasın istemem allah biliyor o geceleri bir tek ben biliyorum. Bir yandan burnum kanayıp diğer yandan öksürürken nefes almaya çalışmak her sabah ezanı okunmadan gün ağarmadan zaten uyanık olmak çok ama çok zor. Hiçbiriniz hızlı kilo verme sevdasına düşüp benim yaşadığımı yaşamasın dilerim. Hani hep duyduğumuz ama kulak arkası ettiğimiz "hızlı kilo vermek, yetersiz beslenmek hastalıklara neden oluyor" nasihatının yaşayan örneği benim.
Hepinize iyi akşamlar ben koşmaya gidiyorum

Çok geçmiş olsun canım bnm,herkesede ibret olsun

cok gecmis olsun, ben sadece yanlis bisey mi söyledim acaba da kirildin diye düsündüm. kendim cok kolay kirilan biriyim o yüzden yani. söylediklerinde haklisin elbette, benim amacim cok hizli kilo vermek degil aslinda. bu yaptigim beslenme tipinin bi kitabi var okuyun derim sadece. hani kendi basima yaptigim bisey degil o yüzden öyle tepki verdim. cok tesekkür ederim ama beni düsündügün icin :)

Kızlar aksam yemeginde 1 kase mercimek çorbası yogurt az zeytinyağlı az tuzlu salata ve yemegin tadına bakmak icin 1-2 kasık aldım simdi form çayımla keyf yapıyorum 1 elma 1 avuc leblebi 1 avuc fındık ceviz karışık ve 3 küçük portakallı pia kek ay çok oldu biliyorum ama bugun oructum hemde istedigim yabancı okulu kazandım sınavlarımın cogunu gectim

Tebrik ederim canım seni.

bende akşam yemeğinde azcık tavuk 2 yumurta ve light ton balığı yedim.nesgafe içtim .1 buçuk lt den fazla da su içtim

Tbrkler cnm,hayatın boyunca hep başarılı olursun umarım

Günaydııınnnn,

ben geldimmm... bugün karnım tok uyandım yeminleee.. çnküüü dün akşam lavaş ekmek eşliğinde köy yumurtası ile domatesli biberli sucuklu yumurta yedim....sabah oldu hala tokum ....

şimdi nesfit yiyim diyorum sırf daha sonra fazla acıkmıyım öğünlerim şaşmasın diye...

Görünürde bişey yok ama içimde fenalıklar var

kız ilk bahar yerine sonbaharı yaşıyoruz ondandır... havada güneş açmaya başladı düzeliriz yakındaa

selam nasılsınız kızlar

dilvin başarılarının devamını dilerim

pofucum bende sen gibiyim hava kapalı benim moralim kapalıı

idenim dün çarşambaydı sonuç noldu meraktayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…