11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

selam nasılsınız kızlar

dilvin başarılarının devamını dilerim

pofucum bende sen gibiyim hava kapalı benim moralim kapalıı

idenim dün çarşambaydı sonuç noldu meraktayımm

canım benim hoşgeldin.. ya test yapmadım o durumu soruyosan :) belli olmaz diye normal adet tarihim bu cuma yada c.tesi olması lazım.. ama bildiğin sancısıyla beraber gelecek gibi.. manyak asistan yanılttı beni bence ben şimdi aşılama hakkında bilgileri toplamaya başlıyorum.. ne de olsa hastalanıcam ve aşılamaya geçicez diye

oğluma hamileyken üniversite hastanesine gidiyordum hamileliğimin son aylarında hareketleri azaldı hissetmemeye başladımm asistana dedim bana dediki sen şişmansın ya hissedemiyorsundur dediii

benimde ikinci gebeliğim olduğundan anormal bişeylerden şüphelendim ve başka dr gittiğimde oğlumun boynuna 2 defa kordon dolanmıştıı annem ebe dr onada gösterdi ve acilen ameliyatla bebeği aldılarrr

asistan var asistan varrr

senin asistanda biraz benimki gibi galiba adet günü gelmeyene öyle denilirmikii

günaydin hanimlarrr :) ben geldim bugun tatil günüm okul yok aksama kadar evdeyimm ohh miss demeyecegim cünkü evde olmayi sevmiyorum kahvalti da yapmadim daha.. ohoo cok is var yani. yiyeceklerimi yazayim dedim gelmisken, kahvaltiya: 1 adet haslanmis yumurta, biraz beyaz peynir, bir salatalik ve yumurtanin üstüne ekmek icin yulaf kepegi. aksama da yine pirasa yemegim var ( pirincli pirasa), yanina da 1 kase yogurt yerim icine yulaf kepegi koyulmus. yemekten önce jillian ablayla spor yapayim diyorum bugun 4. günüm olacak ve o dayanilmaz acilar sanki biraz yok oldu yada bana öyle geliyorr.. sen napiyosnuz nasilsiniz? bugun bi enerjigim ben yaaa nedenini bilmiyorum ama

aynen benimde şu son 1,5 haftamı zehir etti.... bi kere bu tedaviyi gören bi insana denilmiycek en büyük şey bu umutlandırmamak lazım insanı...

inanın burda deli dolu yazıyorum belki çok neşeli gibi görünüyorum ama bir ben var benim içimde...

nerdeyse 2 sene oluyo bu yola gireliii.. ilaçlar filmler tahliller ameliyatlar tekrar tahliller ilaçlar... kaç kere ağladım o hastane koridorlarında... bu yazıyı bile dinlene dinlene yazıyorum .. yoksa koyvercem :)
şimdi bu kadın bana olabilirsini geçtim hamile kelimesini anlamsız kullansa acaba mı diye geceler gündüz olur ki hamile olabilirsin dedi ötesi yok..

allah kimseye böyle bişey çektirmesin. isteyen herkese ne şak diye evlat sahibi etsin nede bukadar uzun uzun evlat hasreti çektirsin... niye hemen vermesin diyorum çünkü kıymet bilmiyo insanlar... ben görümcemi abla bildim derdimi anlattım ben göz yaşı dökerken o siz bizim çocuklarımıza yaramaz diye kızardınız he allahta size vermez işte böyle diyip kahkaha atabildi.. hemde karnı burnundaydı ... karnındakinden utanmadan söyledi bunu.. sabahlara kadar ağladım .. ne günah işledim kime ne acı çektirdim ki bende karşılığında bu acıyı çekiyorum dedim ama cevap bulamıyorum.. hala diyorumki kesin bi hatam var allaha karşı kula karşı hala farkında değiliz ondan çekiyoruz bu derdi...

neysee ben durmıycam devam etcemde sabah sabah canınızı sıkmıyım... öyle işte kilo vermeyi kendime hobi ediniyim dedim ama onuda beceremiyorum yarın tartıda artı çıkıcam kesin

idenim kuzum üzme kendini Allah sana evlatların en hayırlısını en güzelini verecek ben inanıyorum. Görümcen de çok saçmasapan konuşmuş. Bazı insanlar empati yapamıyor canım ne yapacaksın sabır diyip geçeceksin.
Seni motive etcekse ben de bu hafta + çıkacak üstelik benim boyum sadece 1,56

hay allahım adet olcağımdan heralde çok duygusalım senin msjı okurkende doldu gözlerim kan çanağı şuan

yok yaa sen kesin eksi çıkarsın :) hem doğru benim boyum 170 :))

hay allahım adet olcağımdan heralde çok duygusalım senin msjı okurkende doldu gözlerim kan çanağı şuan

yok yaa sen kesin eksi çıkarsın :) hem doğru benim boyum 170 :))

Sen iyice duygusala bağlamışın bir pasta ye geçer. Şöyle bol meyveli kremalı.

akışkanlı yapışkanlı dimi :)) sonra yarın sabah tartıdan sonra ağlıyım :)

Her türlü ağlıyacaz zaten. Regli olacaksan senin fazla çıkman normal canım. İden 5km koşuyorum günde 100gr verebiliyorum ben napayim. Geçen hafta güzel vermiştim sonra hooop pazar hepsi geri alındı.
Şu yiyip yiyip kilo alamayan insanları dövesim geliyor.

al benden de okadar kafa göz dalasım var :)) bende pazar günü aldım diyebilirim.. arkadaş göz gördümü bünye alışkın yemeden duramıyooo....

Herkese merhaba:) ben geldim bugün tekrar dukana dönüş yaptım 1 hafta ara vermiştim.. Bide regl dönemim geldi ha bu gün ha yarın çok şiştim yaa çok sinir olym niye böle şişioz bu dönemde yarın kimbilir kaç kilo çıkcam

yarın hepimizin regl döneminin başlangıcı :)) o yüzden problem yapma canım

merhaba arkadaşlar ben geldim.bu günlerde fazla aranızda olamadım eşim hasta onunla ilgileniyorum ailecek bi hastalık dolanıyor başımızda önce oğlum sonra ben şimdi de eşim

merhaba arkadaşlar ben geldim.bu günlerde fazla aranızda olamadım eşim hasta onunla ilgileniyorum ailecek bi hastalık dolanıyor başımızda önce oğlum sonra ben şimdi de eşim

Geçmiş olsun topiktekilerin başından hastalık eksik olmuyor.

Güzelim sen boşver. Ne demişler; görümce görmeyim seni ömrümce :) Ben de bir görümceyim ama bazılarını anlamak zor gerçekten. Kızıyorum böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…