selam nasılsınız kızlar
dilvin başarılarının devamını dilerim
pofucum bende sen gibiyim hava kapalı benim moralim kapalıı
idenim dün çarşambaydı sonuç noldu meraktayımm
oğluma hamileyken üniversite hastanesine gidiyordum hamileliğimin son aylarında hareketleri azaldı hissetmemeye başladımm asistana dedim bana dediki sen şişmansın ya hissedemiyorsundur dediii
benimde ikinci gebeliğim olduğundan anormal bişeylerden şüphelendim ve başka dr gittiğimde oğlumun boynuna 2 defa kordon dolanmıştıı annem ebe dr onada gösterdi ve acilen ameliyatla bebeği aldılarrr
asistan var asistan varrr
senin asistanda biraz benimki gibi galiba adet günü gelmeyene öyle denilirmikii
idenim kuzum üzme kendini Allah sana evlatların en hayırlısını en güzelini verecek ben inanıyorum. Görümcen de çok saçmasapan konuşmuş. Bazı insanlar empati yapamıyor canım ne yapacaksın sabır diyip geçeceksin.
Seni motive etcekse ben de bu hafta + çıkacak üstelik benim boyum sadece 1,56
hay allahım adet olcağımdan heralde çok duygusalım senin msjı okurkende doldu gözlerimkan çanağı şuan
yok yaa sen kesin eksi çıkarsın :) hem doğru benim boyum 170 :))
Sen iyice duygusala bağlamışın bir pasta ye geçer. Şöyle bol meyveli kremalı.
akışkanlı yapışkanlı dimi :)) sonra yarın sabah tartıdan sonra ağlıyım :)
Her türlü ağlıyacaz zaten. Regli olacaksan senin fazla çıkman normal canım. İden 5km koşuyorum günde 100gr verebiliyorum ben napayim. Geçen hafta güzel vermiştim sonra hooop pazar hepsi geri alındı.
Şu yiyip yiyip kilo alamayan insanları dövesim geliyor.
Herkese merhaba:) ben geldim bugün tekrar dukana dönüş yaptım 1 hafta ara vermiştim.. Bide regl dönemim geldi ha bu gün ha yarın çok şiştim yaa çok sinir olym niye böle şişioz bu dönemdeyarın kimbilir kaç kilo çıkcam
yarın hepimizin regl döneminin başlangıcı :)) o yüzden problem yapma canım
kilo bildirimimizi nasil yapicaz? :) ben yeni oldugum icin mesaj atamiyorum da.
merhaba arkadaşlar ben geldim.bu günlerde fazla aranızda olamadım eşim hasta onunla ilgileniyorum ailecek bi hastalık dolanıyor başımızda önce oğlum sonra ben şimdi de eşim
Cuma sabahtan Merve'ye atıyoruz canım
yok onu biliyorum da :) malum mesaj sayim 100 olmadigi icin mesaj atamiyorum :/
aynen benimde şu son 1,5 haftamı zehir etti.... bi kere bu tedaviyi gören bi insana denilmiycek en büyük şey bu umutlandırmamak lazım insanı...
inanın burda deli dolu yazıyorum belki çok neşeli gibi görünüyorum ama bir ben var benim içimde...
nerdeyse 2 sene oluyo bu yola gireliii.. ilaçlar filmler tahliller ameliyatlar tekrar tahliller ilaçlar... kaç kere ağladım o hastane koridorlarında... bu yazıyı bile dinlene dinlene yazıyorum .. yoksa koyvercem :)
şimdi bu kadın bana olabilirsini geçtim hamile kelimesini anlamsız kullansa acaba mı diye geceler gündüz olur ki hamile olabilirsin dedi ötesi yok..
allah kimseye böyle bişey çektirmesin. isteyen herkese ne şak diye evlat sahibi etsin nede bukadar uzun uzun evlat hasreti çektirsin... niye hemen vermesin diyorum çünkü kıymet bilmiyo insanlar... ben görümcemi abla bildim derdimi anlattım ben göz yaşı dökerken o siz bizim çocuklarımıza yaramaz diye kızardınız he allahta size vermez işte böyle diyip kahkaha atabildi.. hemde karnı burnundaydı ... karnındakinden utanmadan söyledi bunu.. sabahlara kadar ağladım .. ne günah işledim kime ne acı çektirdim ki bende karşılığında bu acıyı çekiyorum dedim ama cevap bulamıyorum.. hala diyorumki kesin bi hatam var allaha karşı kula karşı hala farkında değiliz ondan çekiyoruz bu derdi...
neysee ben durmıycam devam etcemde sabah sabah canınızı sıkmıyım... öyle işte kilo vermeyi kendime hobi ediniyim dedim ama onuda beceremiyorum yarın tartıda artı çıkıcam kesin
merhaba arkadaşlar ben geldim.bu günlerde fazla aranızda olamadım eşim hasta onunla ilgileniyorum ailecek bi hastalık dolanıyor başımızda önce oğlum sonra ben şimdi de eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?