11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

günaydın arkadaşlar...
p.tesi oldu ve ben geldim :))

sabah yarım domates yarım salatalık peynir yarın örgü poğça anne yapımı :)) ydim ve şimdide tek şekerli kahvemi içiyorum ...

ama hafta sonumu sormayın .... bol cıslı

sizler naptınız bakem.. geçmiş çokmuş okuyamıyorum.. müsait bi zamanda okurum inş.

haftasonu benimde biraz cıslıydı ama idare etmeye çalıştım kahvaltı gayet iyi

çalıştığım için kahvaltı öğle yemeğim iyi akşamda iyi sayılır ama akşam yemeğinden sonra canafarlaşıyorum sankiiiii evde diyet yapanlara hayranımmm

kızlar ben bir karar verdim ılk hafta sıkı bir diyet yapıcam 1 aydan daha kısa zamanda aldımya 5 kıloyu belkı ılk hafta sıkı dıyet yaparsam hemen verebilirim

arkadaşlar ben 22 kılo verdim diyetisyen eşliğinde 5 ayda umarım sizde verirsiniz gorenler beni tanıyamıyor artık :))

Günaydın kızlar:) kahvaltımı yeni yaptım
3dilim Light etimek, 2dilim peynir, haşlanmış yumurta, bol yeşillik ve domates ve şekersiz Yeşilçay:)

kahvaltım

bir nesgafe ve bir iki kaşık yoğurt

ara

biraz cips

öğle yemeğim ; ispanak bir porsiyon ve 1 kaşık yoğurt

BUGÜN ,

SABAH BİŞEY YİYEMEDİM.

ÖĞLEN : MERCİMEK ÇORBASI VE 1 BARDDAK GREYFURT SUYU

ARA : HENÜZ YEMEDİM PLANIM YOĞURT YEMEK

HEP BÖYLE GİDECEK İNŞ, YAA ARKADSLAR SÜREKLİ DİYET YAPMA İSTEĞİ VAR AMA İÇİMDEKİ DİĞER KİŞİDE DUR BİRAZ DAHA KG.AL NASIL OLSA VERİRSİN DİYOR ne özgüven o bilemedim

Slm kızçeler ben geldim herkese iyi haftalar bugun pazartei işlerim yoğun biraz :)
işte menüm

sabah :tek şekerli çay 1 paket çubuk kraker

öğlen : 4 yemek kaşıgı pilav 4 yemek kasıgı k.fasulye 1 kase cacık(menüde bunlar vardı pılav yemek ıstemezdım ama malesef yedım)

Kızlar ben geldim
Ara öğünde bi muz yedim o da beni çok tok tuttu öğle yemeğim şimdiye kaldı öğle yemeğim de 4 yağsız köfte, yağsız salata,1kase yogurt, su

Pes etmek yok sakın vazgeçmiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…