Vazgeçmiyoruz.3 ay veriyorum kendime yazın badilerin içinde katlarımı göstermek istemiyoruuum
Vazgeçmiyoruz.3 ay veriyorum kendime yazın badilerin içinde katlarımı göstermek istemiyoruuum
Harika:) uzun vadede çok kilolar vericez yaza daha çok var bizim kilo vermemiz için yeterli süre:) ben dukan kitabını aldım okuyorum ve braz araştırdım çok olumlu şeyler söylüyorlar, bi okuyun derim herkese ben dukan diyeti yapıcım ama daha şu an hazırlık aşamasındayım kitabı okuyup bi sindireym o vakte kadar tabi kendi diyenime devam ediyorum ama 10 güne kdar dükkana başlamayı düşünüyorum bi araştırın derim
Öğle koşu bandında yarım saat tempolu yürüdüm bu arada yazmayı unutmuştum:)
yaa eşim ısrarla koşu bandı alalım dio ama alt kata ses gider diye cesaret edemiyorum... sizde nedir durum??
bu arada kızlar öğlen yemeğimi yazmamaışım..
1 kepçe çorba
5-6 kaşık nohut
2 dilim kepek ekmeği
salata ayran
arada iki elma iki bisküvi
akşama allah kerim yemeğimde yok ne yiycem bilmem...
Tatlım kesinlikle al derim evde koşu bandının olması iyi oluyor günün her saatinde istediğin zaman yürüyüş yapabiliyosun, ses konusundada koşturanının altına serilen özel bi halısı oluyor ses yalıtımını engellemek için, o kadar çok ses çıkarmıyor çamaşır makinası nasıl ses çıkarırsa hemen hemen o kdar
Slm kızlar,topiginizi yeni gördüm,benide alırmisiniz aranıza??şubatta başladım bnde en son şubatta 70.4 tü kilom ama 72 lerden inmiştim,çok istikrarsiz ve ani duygusal değişimler olduğu için bi verdim bi aldım,şuan 68.5 um bnmde bi 15 kilo vermem gerek,artık şişko modundan çıkmak istiyorum
kahvaltım
bir nesgafe ve bir iki kaşık yoğurt
ara
biraz cips
öğle yemeğim ; ispanak bir porsiyon ve 1 kaşık yoğurt
canım hoşgeldin...boyun kaç senin çok zayıf olmak istiyosun gibi geldi bana :)) ben 15 kilo versem manken olurum heralde ama okadarına gerek yok 5 -10 arası versem yeter bana :)
canım yaa seninle aynı kılolarımız boyumuz da çok yakın
Harika:) uzun vadede çok kilolar vericez yaza daha çok var bizim kilo vermemiz için yeterli süre:) ben dukan kitabını aldım okuyorum ve braz araştırdım çok olumlu şeyler söylüyorlar, bi okuyun derim herkese ben dukan diyeti yapıcım ama daha şu an hazırlık aşamasındayım kitabı okuyup bi sindireym o vakte kadar tabi kendi diyenime devam ediyorum ama 10 güne kdar dükkana başlamayı düşünüyorum bi araştırın derim
Slm kızlar,topiginizi yeni gördüm,benide alırmisiniz aranıza??şubatta başladım bnde en son şubatta 70.4 tü kilom ama 72 lerden inmiştim,çok istikrarsiz ve ani duygusal değişimler olduğu için bi verdim bi aldım,şuan 68.5 um bnmde bi 15 kilo vermem gerek,artık şişko modundan çıkmak istiyorum
seninkinin markası modeli ne kaça almıştın... bizde ikinci el fln alalım bari diyoruz :))
canım birlikte yapalım bende düşünüyorum ama sen önderlik ediceksin bana
Hoşgeldin tatlım aramıza yaza kadar hepimiz veriyoruz kiloları
Kızlar akşam yemeğimi yazıyorum sadece nesfit ve yağsız süt:) ha birde eşime piyaz yapmıştım 2 kaşık ondan tadına baktım nefsimi köreltmek için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?