11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Vazgeçmiyoruz.3 ay veriyorum kendime yazın badilerin içinde katlarımı göstermek istemiyoruuum

Harika:) uzun vadede çok kilolar vericez yaza daha çok var bizim kilo vermemiz için yeterli süre:) ben dukan kitabını aldım okuyorum ve braz araştırdım çok olumlu şeyler söylüyorlar, bi okuyun derim herkese ben dukan diyeti yapıcım ama daha şu an hazırlık aşamasındayım kitabı okuyup bi sindireym o vakte kadar tabi kendi diyenime devam ediyorum ama 10 güne kdar dükkana başlamayı düşünüyorum bi araştırın derim

ben belirli bi diyete bağlı kalamıyorum canım geçen yılki diyetimde kendi yöntemlerimle 1 ayda 8 kg vermiştim. o duygu muhteşemdi
sıkı diyet ve 1 saat yürüyüş . ekstra birşey yapmama rağmen

Öğle koşu bandında yarım saat tempolu yürüdüm bu arada yazmayı unutmuştum:)

yaa eşim ısrarla koşu bandı alalım dio ama alt kata ses gider diye cesaret edemiyorum... sizde nedir durum??

bu arada kızlar öğlen yemeğimi yazmamaışım..

1 kepçe çorba
5-6 kaşık nohut
2 dilim kepek ekmeği
salata ayran
arada iki elma iki bisküvi
akşama allah kerim yemeğimde yok ne yiycem bilmem...

Tatlım kesinlikle al derim evde koşu bandının olması iyi oluyor günün her saatinde istediğin zaman yürüyüş yapabiliyosun, ses konusundada koşturanının altına serilen özel bi halısı oluyor ses yalıtımını engellemek için, o kadar çok ses çıkarmıyor çamaşır makinası nasıl ses çıkarırsa hemen hemen o kdar

seninkinin markası modeli ne kaça almıştın... bizde ikinci el fln alalım bari diyoruz :))

Slm kızlar,topiginizi yeni gördüm,benide alırmisiniz aranıza??şubatta başladım bnde en son şubatta 70.4 tü kilom ama 72 lerden inmiştim,çok istikrarsiz ve ani duygusal değişimler olduğu için bi verdim bi aldım,şuan 68.5 um bnmde bi 15 kilo vermem gerek,artık şişko modundan çıkmak istiyorum

canım hoşgeldin...boyun kaç senin çok zayıf olmak istiyosun gibi geldi bana :)) ben 15 kilo versem manken olurum heralde ama okadarına gerek yok 5 -10 arası versem yeter bana :)

canım hoşgeldin...boyun kaç senin çok zayıf olmak istiyosun gibi geldi bana :)) ben 15 kilo versem manken olurum heralde ama okadarına gerek yok 5 -10 arası versem yeter bana :)

Yok cnm bnm boyum 1.60 :) yani 53 falan olsam normal olucam

kzlar Air climber diye bir step aleti varmış.kullananlar ya da bir duyum alanlar varmı aranızda.

almayı düşünüyorum ben

canım birlikte yapalım bende düşünüyorum ama sen önderlik ediceksin bana

Hoşgeldin tatlım aramıza yaza kadar hepimiz veriyoruz kiloları

seninkinin markası modeli ne kaça almıştın... bizde ikinci el fln alalım bari diyoruz :))

Voitinkini aldım ben ama baya indirile aldık tanıdıktı bide 860 fındık sanırım geçen yıl aldık da ama piyasayı bi araştırım alın derim tatlım 2. Elde alabilirsiniz mantıklı derim

Kızlar akşam yemeğimi yazıyorum sadece nesfit ve yağsız süt:) ha birde eşime piyaz yapmıştım 2 kaşık ondan tadına baktım nefsimi köreltmek için:)

Hoşgeldin tatlım aramıza yaza kadar hepimiz veriyoruz kiloları

Hoş bulduk cnm tsk ederim,dukan diyeti yapacaksin sanırım,bn de yarın ona çok benzeyen ama biraz farklı bi diyete başlıyorum sıkı tutmak lazım surda 2 ay sonrası yaz:)

Kızlar akşam yemeğimi yazıyorum sadece nesfit ve yağsız süt:) ha birde eşime piyaz yapmıştım 2 kaşık ondan tadına baktım nefsimi köreltmek için:)

Afiyet olsun:) bugün bnde kafama göre takıldım,artık yarın yazmaya başlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…