11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kuru fasulye 340, 1 dilim ekmek 90 kcal. Normal aslinda ama gunun geri kalaninda ne yiyeceksin biraz ona da bagli

amannnnnnnnnnnn o kadar çok mu yedim. yaa ben normalde et diyeti yapıyorum güya ama bugün böyle oldu. sadece akşamları et yesem acaba aynı etkiyi gösterir mi diyetim

Öğle yemeğim: yağsız yoğurt içine yulaf kepeği ve soda ve bir avuç leblebi
Ay kızlar Allah şeker hastalarına sabır versin bi kek yaptım dukan tarifiyle tatlandırıcıyla 1 çatal alıp bıraktım ya ben çok tiksiniyorum tatlandırıcının tadında tövbe yaa varmı mis gibi beyaz şekerle yapılmış tatlılar gibisi:))) aman ya tatlandırıcıyla yaptığım Tatlıyı yemektense hiç yemem daha iyi dedim bıraktım

kötü mü olmuş tadı

Bende akşam yemeğimi yazayım :)
Bi kaç parça tavuk yanına limonlu ve az yağlı soğan halkalari :))

Bnde spor yapmayı planlıyorum :)

aksam yemegim ( 5 bucuk yada 6 gibi yerim heralde) 4 yada 5 adet izgara köfte. belki az bisey salata yerim yaninda.

merhabalar ben geldim hanımlar.evde bunalmış durumdayım oğlum bi yandan eşim bi yandan.4 gündür eşim işe de gitmiyor hasta diye evde dolanmaktan ayaklarım ağrıyor.yangın vaaaaaaarrrrr diye bağırasım var

Bnde çok sıkıldım bugün haftasonlarini bi türlü sevemedim

Cnm sen hala dukan yapıyorsun dimi?

Kızlar mehmet öz ün kitabını okudumda,beyaz un şeker gibi yiyeceklerden uzak durup,öğünleri yumruğunuz büyüklüğünde tüketebilirsiniz dyr,ayrıca yağsız süt,kahve çay,şekersiz olmak şartıyla,istediğiniz kadar diyet içecekler 1-2 kutu kadar içilebilirmiş,kuruyemiş mesela fındık ceviz az olmak kaydıyla yiyebilirmişsiniz :)ve tabiki hiç yoktan 30 dakkalik yürüyüş

insanin bir ögününün ölcüsü yumrugu büyüklügündedir zaten bu da günde ortalama 300 gram bir yiyecege denk geliyormus :) M. Ali Bulut da kitabinda ayni sekilde bahsediyor. o gerci cerez bakimindan ceviz badem gibi yiyecekleri kavrulmamis ve kabugundan cikmamis sekilde kendimiz kabugunu kirarak yememizi öneriyor. ben onun dediklerine göre besleniyorum :)

Kızlarrrr sonunda sporumu yaptım :) 1 saat merdivenleri arşınladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…