Kuru fasulye 340, 1 dilim ekmek 90 kcal. Normal aslinda ama gunun geri kalaninda ne yiyeceksin biraz ona da bagli
Öğle yemeğim: yağsız yoğurt içine yulaf kepeği ve soda ve bir avuç leblebi
Ay kızlar Allah şeker hastalarına sabır versin bi kek yaptım dukan tarifiyle tatlandırıcıyla 1 çatal alıp bıraktım ya ben çok tiksiniyorum tatlandırıcının tadında tövbe yaavarmı mis gibi beyaz şekerle yapılmış tatlılar gibisi:))) aman ya tatlandırıcıyla yaptığım Tatlıyı yemektense hiç yemem daha iyi dedim bıraktım
kötü mü olmuş tadı
jilians ablayla sporumu da yaptim. ya kizlar bisey sorcaam ben neden yemek yemek istemiyorum artik? :/
O durum bazen bnde de oluyo ama geçici
merhabalar ben geldim hanımlar.evde bunalmış durumdayım oğlum bi yandan eşim bi yandan.4 gündür eşim işe de gitmiyor hasta diye evde dolanmaktan ayaklarım ağrıyor.yangın vaaaaaaarrrrr diye bağırasım var
Öğle yemeğim: yağsız yoğurt içine yulaf kepeği ve soda ve bir avuç leblebi
Ay kızlar Allah şeker hastalarına sabır versin bi kek yaptım dukan tarifiyle tatlandırıcıyla 1 çatal alıp bıraktım ya ben çok tiksiniyorum tatlandırıcının tadında tövbe yaavarmı mis gibi beyaz şekerle yapılmış tatlılar gibisi:))) aman ya tatlandırıcıyla yaptığım Tatlıyı yemektense hiç yemem daha iyi dedim bıraktım
Kızlar mehmet öz ün kitabını okudumda,beyaz un şeker gibi yiyeceklerden uzak durup,öğünleri yumruğunuz büyüklüğünde tüketebilirsiniz dyr,ayrıca yağsız süt,kahve çay,şekersiz olmak şartıyla,istediğiniz kadar diyet içecekler 1-2 kutu kadar içilebilirmiş,kuruyemiş mesela fındık ceviz az olmak kaydıyla yiyebilirmişsiniz :)ve tabiki hiç yoktan 30 dakkalik yürüyüş
Aksam tavuk gogsu ve 2 dolma yedim birazda yogurt
Kızlarrrr sonunda sporumu yaptım :) 1 saat merdivenleri arşınladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?