11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar atıştırmalik olarak,1 tane elmayı rendeleyip içine az light süt ve tarçın ekledim,kısık ateşte pisirdim,sonra 1 ceviz4 fındık kırdım,bi tane de ince çubuk bitter çikolata kırdım,biraz soğuttum,şuan tatlı niyetine yiyorum:) birazdan da form cayimi içicem:)

selam canlarımm

bugün benim için berbattı öğleden sonra arkadaşa gittim veeee yedimmmmmm
ama akşama yemek yok

gerçi kalorisep..... göre kalorimi aşmamışım amaaaaaa

Akşam yemeğim: ızgara çöp şiş yağsız 6tane, ayran ve domates biber
Üzerine: orta şekerle kahve yanında bi tane kurabiye
Şimdi de Yeşilçay ve formçayımı içeceğim

Tadı nasıl oldu tatlım?

kızlar bugün toplamda 3 tabak nesfit 1 tabak çorba içtim ve kuruyemiş şimdi de soda içiyourm nane limonlu :) kızlar bugün bişey denedim çok güzel oldu benim üvey halam hiçç yemeklerden kısmayarak bi kaç haftada sanıyorum 7 kilo vermişti yalan olmasın her gün sabah akşam bir tutam sinemaki içmiş çay bardağı kadar yani günde 2 çay bardağı sinemaki bende hem form çayıyla hemde bu yöntemle verdim tek başıma 6-7 kilomu. fakat artık iğreniyorum sinemaki kokusundan ve tadından çünkü birde saçıma şu meşhur dinemaki kürünü yapıyodum. 1 çay bardağı için 1 küçük tutam sinemaki 3 top karabiber 1 karanfil attım az geldi bi daha ki sefere 3 tane atıcam bunu 5 dakika demleyip içtim harika oldu sinemaki tadı yok naneli gibi olduu :

Hayatım onu bende cok merak ediyorum ama onun hareketleri var onları yapman gerekiyo ve kac kilo veriliyo ki acaba

Braz araştırdım da 4-5 kilo falan verenler var tatlım, ben yarın başlıcam ya bi denicem braz tadını da seviyorum sabah yağsız sütle nesfit yicem öğleyin yağsız yoğurt ve yanında az yağlı bi yemek akşam yine nesfit yicem bı hafta yapcam bakayım farkı oluyo mu, sporumuzda yapcam ama bol Yeşilçay ve formçay bide

Granola ne tatlım? Beni tok tutuyo ya yiyordum bi ara da, ben bide tadını da çok seviorum:)

Canım Yulaf, kuru meyve, badem ve balla yapılıyor tadı da çok güzel. Benim bademe alerjim oldugu için yiyemiyorum ama bu hafta evde yapmayı düşünüyorum ben de kuru üzümle filan.

Şimdi nesfitin fb sayfasına baktım Nesfit ballı bademli dediği şey aslında granola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…