11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

canım bene AÇLIK OTU diye bir ot aldım bugün demleyip içtim sadece bir çay bardağı. ve ishal oldum söylemesi ayıp. karnımı da çok ağırttı ama bu ot ile kilo verenler var hem de bayağı çok verenler var

Hadi ya görmüştüm onu reklamlarda:) denicem onuda:)

Tadı süper bence hem de klasik mısır gevreğinden daha tok tutar. Of ben şu nesfitin klasik mısır gevreğinden yediğimde midem yarım saat sonra öyle bir kazınmaya başlıyorki inanamazsın.

Sen o açlık otunu bende sinemakiye devam bakalım nolcak tatlım :))

tamam da canım kaldım tuvalette ve çok karın ağrıtıyor.bu kadar tuvalete çokmayla tabi kilo verdirir bu cay midene hiçbirşey bırakmaz. Her tuvalette 500 gr bırakıyorum kesin

Canım valla ben atölyede kıvranıyorum agrıdan (( apartmandan merdivenleri 2 şer 2 şer cıkıyorum ve anneme anne çek çek önümden diye bagırıyorum 2 saat çıkamıyorum annem dilvin napıyosun o banyoda seen diyo

azar azar devam edecem de bu çaya inşallah karnım daha ağırmaz . Ben böyle etkili birşey daha içmemiştim.inşallah vücudum alışır da ağrı yapmaz bende yoksa yandım ben

Of çok komiksiniz siz ya yarıldım burda gülmekten :90:

pufudugum gel sanada yapayım o çaydan bak nasıl kilo veriyorsun ama yan etkileri biraz komik işte

azar azar devam edecem de bu çaya inşallah karnım daha ağırmaz . Ben böyle etkili birşey daha içmemiştim.inşallah vücudum alışır da ağrı yapmaz bende yoksa yandım ben

zamanla azalıyo canım merak etme

nerde bu millet tabi bugün pazar. ben işteyim siz uyuyun

neyse kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta var bir de korkuyorum içmekten ama açlık otu çayı var içsem mi acaba çok tırsıyorum

günaydin kizlaaarr sabah uyandim jillians ablayla sporumu yaptim hemen :) daha kahvalti yapmadim ya karnimda acikmadi ne yapsam acep? :/
kizlar o nesfitin bademli seyini ben evde kendim yapiyorum iste gerci ben badem koymuyorum icine kavrulmamis bulamadim cünkü, yulaf ezmesiyle yapilani hem cok tok tutuyo hemde bagirsaklari calistiriyor haberiniz olsun. he bu ara o sinemaki ve aclik otunun bi yan etkisi de uzun süreli kullanimlarda bagirsak tembelligi yapiyor canlarim haberiniz olsun.. onu birakinca kabizlik sorunu ceken cok insan var aklinizda bulunsun derim..

Gunaydin kizlar kahvaltida sucuklu yumurta yedim birazdan spora gidiyorum sonra da alisverise hadi kendinize iyi bakin

canım ben onu araştırdım sinameki bağırsak tembelliği yapıyor ama açlık otu yapmıyormuş. kullananlarda üstüne basa basa belirtmiş bunu. ama tabi hiçbirinin bilimsel bir açıklaması yok.

Biliyorum canım benim ama ben uzun kullanmam 1 haftacık

kahvaltimi da yaptimm :) ne yedim söyleyeyim; 1 adet az haslanmis yumurta, yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir, cerek peynir kutusu kadar kasar, yarim salatalik, 2 dal maydonoz, 4 yaprak taze nane, 1 adet yesil biber,1 tatli kasigi portakal receli (ev yapimi az sekerli) , 1 bardak cay (sekersiz) :) cok mu olmus ya bilemedim?
aksama da : zeytinyagli taze fasulye yerim minik bir kase, yanina da 100 gram yogurt yerim diye düsünüyorum :)

zaten 2 öğün yiyorsun ne çoğu az bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…