11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Kızlar selam bugun 8km koştum. Duşa girip dışarı çıkıcam arkadaşımın düğünü için elbise bakmaya. Bu kadar yırtındıktan sonra şöyle güzel bir mado dondurması hakettim. Kendimi ödüllendirip geliyore

nasil kosabiliyorsunuz ya :/ ben 2 dakika kosayim hemen yoruluyorumm ben de kosuya baslamak istisyorum nasil yapicam ama?

nasil kosabiliyorsunuz ya :/ ben 2 dakika kosayim hemen yoruluyorumm ben de kosuya baslamak istisyorum nasil yapicam ama?

Canım benim oturduğum yer müsait 1km'lik bir koşu yolumuz var. Koşmayı kafaya koyduktan sonra kendime nike freerun 3 ayakkabı aldım. Çok ama çok rahat ettim verdiğim paraya müthiş deydi. Koştuğum mesafeyi, hızımı, kaç kalori yaktığımı nike+ diye bir program var cep telefonuna kurulabilen oradan takip ediyorum. Her km'den sonra bana ortalama hızımı ve kaç dakika da o km'yi tamamladığımı söylüyor. Her egzersiz sonunda ortalama yaktığım kaloriyi filan gösteriyor. 3-4km ile başlayıp 5'e tamamladım. İki gündür 5den fazlaya zorluyorum kendimi. İnat edince her şey oluyor emin ol. Benim astımım olmasına rağmen inat ettim bunu aşıcam diye ve aştım sanırım. Yeterki iste mutlaka yaparsın.:86:

önce kosacak yer bulmam lazim benim :/ bende yürüyüs ayakkabisi almistim gecen ay ama havalar sagolsun sadece okula gidip gelirken yürümeme müsait oldu.. bakalim baslarim belki bende kosuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…