Of bu hafta regli haftası artı çıkmaktan çok korkuyorum şimdi bile yarım kilo fazla gösteriyorum:18:
Bir avuç leblebi ve yeşilçayımı içiyorum
leblebi karbonhidrat mi ya neye giriyor tam olarak?
Hiç bilimorm ki tatlım ama TV'de ender saraç bi kere söylüyordu kalorisi çok çok düşükmüş ve tok tutucuymuş bende akşamları atıştırma isteği oluyo düşük kalori diye bende bi avuç yiyorum bilimorm iyi mi yapıom ama:)
Hiç bilimorm ki tatlım ama TV'de ender saraç bi kere söylüyordu kalorisi çok çok düşükmüş ve tok tutucuymuş bende akşamları atıştırma isteği oluyo düşük kalori diye bende bi avuç yiyorum bilimorm iyi mi yapıom ama:)
genelde düşük diyorlar ama 100gr ında 300 küsür kalori var paket arkalarını öyle yazıyor.bence bayağı kalorili azımsanacak kadar değil .bir avuçta yüz gram ediyor genelde
canim bi yanlislik olmasin ya :/ insanin bir avucuna sigan leblebi 100 gram gelmez yaa. 30-40 gram anca gelir
tam bilmiyorum ama küçük paketlerde satıyorlar içindeki bir avuç kadar bir şey
simdi kendi yediklerimi hesapladigim diyet sitesinden baktim 1 avuc leblebi (40 gram) beyaz leblebi-145 sari leblebi-155 kalori yaziyor. gülüm6 senin dedigin yere geliyor tabi kalorisi ama gram olarak daha az tabi. he birde aliyorsaniz kuruyemiscilerden acik sekilde alin. bu bazi markalarin sattiklari daha fazla kalori iceriyormus tuz falan ekledikleri icin icine.
Ben taze sıcak almıştım aldığımda açıktan:)) ama ztn aldıklarımı bitirdim bidaaya almam sanırım onun yerine atıştrmalık kendim yapıyorum yulaf kepeğinden krakerler mükemmel oluyo:)
Ben taze sıcak almıştım aldığımda açıktan:)) ama ztn aldıklarımı bitirdim bidaaya almam sanırım onun yerine atıştrmalık kendim yapıyorum yulaf kepeğinden krakerler mükemmel oluyo:)
Aynen ya hep beraber zayıflardık:)
evet canım :) kızlar ben yarın lahana diyetine başlıyorum pes etmiycem asla bozmıycam karalıyım..
Ne cektin be dilviin.Lahanaydi, corbaydi, lapaydi derken helak oldun be cocuum.
Saka bir yana; Ben boyle tek tip diyete karsiyim arkadas insanda motivasyon birakmaz bu diyetler. En guzeli little little into the middle diyeti. Bana yarari olmayan seyleri yemeyi biraktigimdan beri kilo veriyorum. Eger bana yarari da varsa aman cok yedim diye hiiiic dusunup kendimi uzmuyorum. Hem hani sen kendini annene emanet etmistin ne oldu o guzel baaağyan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?