11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Of bu hafta regli haftası artı çıkmaktan çok korkuyorum şimdi bile yarım kilo fazla gösteriyorum:18:

iyi yapiyorsun iyi :) ben seviyorum leblebiyi de belki sabah yada aksam bi ögünümde yerim arada bi diye düsündüm ama karbonhidratsa proteinle birlikte yemiycem de ondan sordum canim :)

genelde düşük diyorlar ama 100gr ında 300 küsür kalori var paket arkalarını öyle yazıyor.bence bayağı kalorili azımsanacak kadar değil .bir avuçta yüz gram ediyor genelde

Son düzenleme:
genelde düşük diyorlar ama 100gr ında 300 küsür kalori var paket arkalarını öyle yazıyor.bence bayağı kalorili azımsanacak kadar değil .bir avuçta yüz gram ediyor genelde

canim bi yanlislik olmasin ya :/ insanin bir avucuna sigan leblebi 100 gram gelmez yaa. 30-40 gram anca gelir

simdi kendi yediklerimi hesapladigim diyet sitesinden baktim 1 avuc leblebi (40 gram) beyaz leblebi-145 sari leblebi-155 kalori yaziyor. gülüm6 senin dedigin yere geliyor tabi kalorisi ama gram olarak daha az tabi. he birde aliyorsaniz kuruyemiscilerden acik sekilde alin. bu bazi markalarin sattiklari daha fazla kalori iceriyormus tuz falan ekledikleri icin icine.

Ben taze sıcak almıştım aldığımda açıktan:)) ama ztn aldıklarımı bitirdim bidaaya almam sanırım onun yerine atıştrmalık kendim yapıyorum yulaf kepeğinden krakerler mükemmel oluyo:)

Ben taze sıcak almıştım aldığımda açıktan:)) ama ztn aldıklarımı bitirdim bidaaya almam sanırım onun yerine atıştrmalık kendim yapıyorum yulaf kepeğinden krakerler mükemmel oluyo:)

olabilir canım haklısın . paketlerin üzerine 100 grmı 330 kalori yazıyordu

Son düzenleme:

yulaf yaa canim benim oo. buzdolabini acinca direk evde yulaf ezmesi ve yulaf kepegi var mi diye bakiyorum

evet canım :) kızlar ben yarın lahana diyetine başlıyorum pes etmiycem asla bozmıycam karalıyım..

Ne cektin be dilviin.Lahanaydi, corbaydi, lapaydi derken helak oldun be cocuum.
Saka bir yana; Ben boyle tek tip diyete karsiyim arkadas insanda motivasyon birakmaz bu diyetler. En guzeli little little into the middle diyeti. Bana yarari olmayan seyleri yemeyi biraktigimdan beri kilo veriyorum. Eger bana yarari da varsa aman cok yedim diye hiiiic dusunup kendimi uzmuyorum. Hem hani sen kendini annene emanet etmistin ne oldu o guzel baaağyan?

Ağzına sağlık Cheesepuff. Bu kız o dietten ötekine koşuyor. Sağlığını bozacak yakında. Dilvincim biraz anne gibi konuşçam ama sen daha çok gençsin. Her şeyden az az yemelisin bence. Tabi kiloya şimdiden dikkat etmen lazım ki sonradan yerleşmesin o kilolar.

Ben temizlikti misafirdi derken yeni girebiliyorum kızlar. dün akşam fırında levrek yedim 10 numara 5 yıldızdı. Sabah 1 rafadan yumurta, 1 domates 1 salatalık limon ve ince kıyılmış maydanoz eşliğinde :) Az peynir 1 bardak yağsız süt. Sabah dediğim öğlendi. Bugün pazar ve benim tek tatil günüm olduğundan devirip uyumayı tercih ettim ne yalan söyliim. Spor niyetine de temizlik yaptım. Viledanın sopası kırılınca yerleri elle silmek zorunda kaldım maalesef :) Aşkam yemeğinde yağsız kıymayı az kavurdum, içine pırasa doğradım ve 1 küçük havuç rendeledim. Afiyetle yedim. Az önce de 2 kaşık yulaf kepeğini 2 kaşık yağsız yoğurtla yedim, içine de nane ve pul biber koydum. Yarın yine protein. Sabah yiyeceğim yumurtayı şimdiden haşladım. Azcık peynirle beraber yerim. Öğlene Allah Kerim bugünden hazırlayamadım. Artık dışardan ızgara tavuk fln söylerim.

Şimdilik ii geceler hanımlar. Ben de gideyim uyumaya çalışayım. Koyun moyun sayarım artık.

günaydin kizlaaarrr. sabahin körü biliyorum ama saat 9 olmuuuus diye uyandim birden bi baktik 7. e sonra da uyuyamadim. ki uyumayayim zaten cok isim var buguuuuuun 8 de önce jillians ablayla spor yapicam. sonra biraz dinlenirim 9 bucuk 10 gibi kahvalti yaparim. sonra da ,ablama iyilik olsun diye bugun evi ben temizliycem yazik kizcagiz 2 haftadir ödev hazirliyor sabahladi bugun kiyamadim bende ben temizlerim evi dedim. o temizlik de nerden baksan 4-5 saat sürer ohooo bitti gün. artik aksam da yemek yaptim mi olay bitti. pazartesi sendromu yasamiyorum okul yok diye ama bugun yasiycam saniirm.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar güzel bi hafta diliyorum herkese,bnm de reglim yaklaştı ağrılarim başladı oyy oyy hala daha yataktayim tembelligin önde gidenini yaşıyorum şuan :)

günaydın kızlar nasılsınız bakem malum günler yaklaşmış ağrılar başlamışş kıyamam ben size...

bende tartıyla cebelleşiyorum bir artı bir eksii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…