nasılsın puffcimm
ideni merak ettim hasta oldu muki
bende regli kervanina katilmis bulunuyorummsabah kahvaltimi ediyorum suan, yulaf ezmesiyle hazirladigim cilekli bögürtlenli elmali müslim. tamamen ev yapimi yerim ben onu yeriiimm
Günaydınnnnnn sizi özledim anacım
Benim de misafirim geldi :105:
nasılsın canım haftasonu neler yaptın
nasılsın puffcimm
ideni merak ettim hasta oldu muki
Merhaba canım benim de aklımda iden bu sabah gelir diye düşünüyordum ama belki birazdan damlar. Bişeyi yoktur inşallah
güle güle kullan saçlarını mervecim
Günaydın dostlar ... Geldim nihayet... Hafta sonu regl oldum
bu sabah doktora gittim aşılamaya başlayacaklardı... tabiki aksilikler beni bırakmaz... doktor bir hafta , işlemi yapacak laborantta iki hafta tatildeymiş bu ay tedaviye başlamıyolarmışş... git bidahaki ay gel dediler... bu ay yine nadasa bıraktık
artık bi ağlıyom bi gülüyom nevrim döndü...
sizler napıyosunuz nasılsınız.. hafta sonu çok kaçırdım ben bu efkarla birsürü bira içtimkeş gibiydim vallaa
Günaydın dostlar ... Geldim nihayet... Hafta sonu regl oldum
bu sabah doktora gittim aşılamaya başlayacaklardı... tabiki aksilikler beni bırakmaz... doktor bir hafta , işlemi yapacak laborantta iki hafta tatildeymiş bu ay tedaviye başlamıyolarmışş... git bidahaki ay gel dediler... bu ay yine nadasa bıraktık
artık bi ağlıyom bi gülüyom nevrim döndü...
sizler napıyosunuz nasılsınız.. hafta sonu çok kaçırdım ben bu efkarla birsürü bira içtimkeş gibiydim vallaa
Üzme canım kendini bu ay değilse sonraki aylarda başlarsın tedaviye. Öyle kendini salıp biralara dadanmak yok. Sağlıklı beslen ki hamile kalman kolaylaşsın. O bi ağlayıp bi gülmeler regliden oluyor. Benim de odamın kapısını kitleyip akşama kadar sizinle laklak edesim varAyyy şu regli zamanı bir ofis adam hiç çekilmiyorrrr anlamıyorlar da neyim olduğunu kapıya yazı asıcam ateşle yaklaşmayın diye
Tatlım benim üzülüp ağlama İnan herşeyin bi zamanı vardır Allah en hayırlı zamanda nasip eder sen bol bol dua et İnan bak herşey yoluna girer Allah gönlüne göre güzel bi evlat verir sen yeter ki dik dur ve beslenmene de dikkat et
beni gerçekten çok mutlu ettiniz hepiniz canlarım benim ...
kıız asıl onlar daha iyi anlar erkekler daha anlayışlı oluyolar valla :)
hafta sonu c.tesi abimleri taşıdık pazar günüde bool bool ev temizledim çok iyi geldi terapi niyetine :) Bütün giymediğim elbiseleri kaldırdım attım valla.. bidahamı gelcem dedim şu üç günlük dünyaya
Aynen ya bende bende çok alıştım size yaww:)Günaydınnnnnn sizi özledim anacım
Aynennnnnn:) aynı durumdayım ya yapmam gereken bi yemek var ve yapmam gereken spor var ve birde temizlik yapmam gerekiyor yaaevi temizlemem laziiiiimm üseniyorumm
Oh güle güle kullan tatlımne olsun canım ya cumartes misafirlerim vardı pazarda 5 saat kuafördeydım saçlarıma boya röfle kesim falan yaptırdım kocagünüm kuaförde geçti sayılır
Günaydın boncuklarım. Sabah yumurta yedim bir de muz yedim şu an ofise geldim yeşil çayımı içiyorum. Benim de karnım hafif hafif ağrımaya başladı ya ama bana daha 4 gün var takvime göre
Bunun üstünü bir de alışverişle cilalarsan süper olur.
Kızlar alışveriş demişken haziranın 2sinde en iyi arkadaşım evleniyor. Ne giyicem hiç bir fikrim yok. Haftasonu bakındım avmye ama hiç içime sinen bişi görmedim. Elbise mi alayım yoksa iki parça kıyafet miHiç anlamam abiye şeylerden ve HİÇ abiyem yok. Offff çok sıkıntıdayım nolur bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?