Tatlım avlerde hiçbirşey olmuyo eğer abiye arıyorsan, istanbuldaysan merkezi yerlerdeki mağazalara bak istersen Fatih'e, Bakırköy'e,Kadıköy'e fln baksan süper şeyler bulursun tatlım avmlerde bişey bulunmuyor ya
Maalesef Ankaradayım canım. Ya diyorum acaba bir siyah mini etek alıp üzerine de şık payetli bir buluz filan alsam çok mu kolaya kaçmış olurum
Günaydın dostlar ... Geldim nihayet... Hafta sonu regl oldum
bu sabah doktora gittim aşılamaya başlayacaklardı... tabiki aksilikler beni bırakmaz... doktor bir hafta , işlemi yapacak laborantta iki hafta tatildeymiş bu ay tedaviye başlamıyolarmışş... git bidahaki ay gel dediler... bu ay yine nadasa bıraktık
artık bi ağlıyom bi gülüyom nevrim döndü...
sizler napıyosunuz nasılsınız.. hafta sonu çok kaçırdım ben bu efkarla birsürü bira içtimkeş gibiydim vallaa
idenimm kuzummm
canını sıkma herşeyde vardır bir hayırrr
allahıma güven kuzum 1 ayda neler olurrr nelerrrr
Kizz herşeyde bi hayır vardr üzülme,içini ferah tut,bnm teyzem de tüp bebek için uğraşıyor ama inan onun yaşadığı hayal kırıklıkları çok daha büyük,kadın olmak gerçekten çok zor,herkes bizden herşeyin en iyisini yapmamızi istiyor,biz sanki tanrıçayız,üzerimizde bir baskıdr almış başını gidiyor üzülme sen birşey olmuyorsa daha iyi birşey olacağı içindirdemiş mevlana
puffim en yakın arkadaşım diyorsunn şöyle aşırıya kaçmayan güzel bir abiye elbise alll güzel bir ayakkabı bide çantayla tamamlaa...
Çok haklısın canım da işte hiç sevmeyince abiye işlerini böyle oluyor. Bir de yakında benim de nişanım olacak hiç hevesim yok elbise aranmaya ya :/ Bari içime sinecek bişi bulabilsem kızlar
Maalesef Ankaradayım canım. Ya diyorum acaba bir siyah mini etek alıp üzerine de şık payetli bir buluz filan alsam çok mu kolaya kaçmış olurum
Yok bence gayet güzel olur ama dediğin gibi payetli bişey al üzerine rengide fuşya fln olabilir mesela siyahla çok güzel oluyo yada şeker pembesi gibi bide ayağına şık gösterişli bi ayakkabı alırsın pastel renk mesela şık bi çanta tamammmm daha ne olsun
Eveet. Öğlen menümüzde tavuk şiş ve yoğurt var arkadaşlar. Sabah da 1 haşlanmış yumurta ve 2 kibrit kutusu kadar yağsız peynir yemiştim. Ben de kervana katılcam sanırım acayip bi sinir harbi yaşıyorum bugün.
Of kızlar bir de bir sorum daha var.
Arkadaşımın düğününe benim eski erkek arkadaşım da gelecek. Ben de sözlümle gidiyorum. Sözlüme bu durumdan bahsetmedim zaten çocuğu cismen tanımıyor. Hiç söylemesem olmaz mı ki? Sonuçta adamla durup konuşacağım filan yok zaten muhtemelen o da kız arkadaşıyla gelecektir. Zaten biz ayrılalı 5 sene filan oluyor. Gerek var mı şimdi söylemeye?
Of kızlar bir de bir sorum daha var.
Arkadaşımın düğününe benim eski erkek arkadaşım da gelecek. Ben de sözlümle gidiyorum. Sözlüme bu durumdan bahsetmedim zaten çocuğu cismen tanımıyor. Hiç söylemesem olmaz mı ki? Sonuçta adamla durup konuşacağım filan yok zaten muhtemelen o da kız arkadaşıyla gelecektir. Zaten biz ayrılalı 5 sene filan oluyor. Gerek var mı şimdi söylemeye?
Tavuk balık eyvallah da hiç yiyemiyorum sakatat ben yaa. Hiç alışamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?