11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Maalesef Ankaradayım canım. Ya diyorum acaba bir siyah mini etek alıp üzerine de şık payetli bir buluz filan alsam çok mu kolaya kaçmış olurum

puffim en yakın arkadaşım diyorsunn şöyle aşırıya kaçmayan güzel bir abiye elbise alll güzel bir ayakkabı bide çantayla tamamlaa...

idenimm kuzummm
canını sıkma herşeyde vardır bir hayırrr

allahıma güven kuzum 1 ayda neler olurrr nelerrrr

Kizz herşeyde bi hayır vardr üzülme,içini ferah tut,bnm teyzem de tüp bebek için uğraşıyor ama inan onun yaşadığı hayal kırıklıkları çok daha büyük,kadın olmak gerçekten çok zor,herkes bizden herşeyin en iyisini yapmamızi istiyor,biz sanki tanrıçayız,üzerimizde bir baskıdr almış başını gidiyor üzülme sen birşey olmuyorsa daha iyi birşey olacağı içindirdemiş mevlana

idenimm kuzummm
canını sıkma herşeyde vardır bir hayırrr

allahıma güven kuzum 1 ayda neler olurrr nelerrrr

Beni hep aksilikler buldu be ablam...

ameliyat olcağım ayda boğazım şişti tam geçti ikinci ay olurum derken o ay tekrar şişti resmen dalga geçer gibi.. en son 3. ayda yine acıyodu boğazım ama artık şiş değil diye yaptılar ... düşün tam 3 ay boğaz ağrırmı ama benim ağrıdı.. hayırmıydı şermiydi bilmem. ameliyata hazırladılar tam girecem doktorun işi çıktı seni yukarı alcaz dediler.. zırlaya zırlaya çıkıyodum doktor geldi diyip aldılar ameliyata .. yine kıl payı döndüm yani...

şimdi debu böyle oldu. tam aşılamaya geçicez doktor çıkıcakmış izine... walla çok talihliyim .. yada bu iş böyle böyle gitcek .. belkide allah çocuk vermiycek beni alıştırmaya çalışıyo bilmiyorum... hayat işte yaşayıp göreceğiz

inşallah öyledir canım.. inşallah daha iyi birşey olacaktır.

puffim en yakın arkadaşım diyorsunn şöyle aşırıya kaçmayan güzel bir abiye elbise alll güzel bir ayakkabı bide çantayla tamamlaa...

Çok haklısın canım da işte hiç sevmeyince abiye işlerini böyle oluyor. Bir de yakında benim de nişanım olacak hiç hevesim yok elbise aranmaya ya :/ Bari içime sinecek bişi bulabilsem kızlar

Çok haklısın canım da işte hiç sevmeyince abiye işlerini böyle oluyor. Bir de yakında benim de nişanım olacak hiç hevesim yok elbise aranmaya ya :/ Bari içime sinecek bişi bulabilsem kızlar

canım istanbulda olsan çok yer varda orda kızılay meydanından başka yer varmı bilmiyorum :) ama oralara bi bakın bulursun inş. seveceğin bi kıyafet..

Maalesef Ankaradayım canım. Ya diyorum acaba bir siyah mini etek alıp üzerine de şık payetli bir buluz filan alsam çok mu kolaya kaçmış olurum

Yok bence gayet güzel olur ama dediğin gibi payetli bişey al üzerine rengide fuşya fln olabilir mesela siyahla çok güzel oluyo yada şeker pembesi gibi bide ayağına şık gösterişli bi ayakkabı alırsın pastel renk mesela şık bi çanta tamammmm daha ne olsun

Ayyy çok güzel fikir fuşyayı da çok severim.

Eveet. Öğlen menümüzde tavuk şiş ve yoğurt var arkadaşlar. Sabah da 1 haşlanmış yumurta ve 2 kibrit kutusu kadar yağsız peynir yemiştim. Ben de kervana katılcam sanırım acayip bi sinir harbi yaşıyorum bugün.

Of kızlar bir de bir sorum daha var.
Arkadaşımın düğününe benim eski erkek arkadaşım da gelecek. Ben de sözlümle gidiyorum. Sözlüme bu durumdan bahsetmedim zaten çocuğu cismen tanımıyor. Hiç söylemesem olmaz mı ki? Sonuçta adamla durup konuşacağım filan yok zaten muhtemelen o da kız arkadaşıyla gelecektir. Zaten biz ayrılalı 5 sene filan oluyor. Gerek var mı şimdi söylemeye?

Gel sen de gel. Topiği kan götürüyor zaten.
Ben de tavuk, cacık, çorba yedim. Ama az ve istemeyerek yedim.

Yok yeaa. Ne gerek var zihinleri bulandırmaya. Çook eskide kalmış 1 şey bilmese de olur. Öyle erkek kısmısına her şeyi söylememek lazım :)

eğer o düğüne gitmek istiyosan söyleme

kız erkeklere herşey söylenmez.. ha ben beceremiyorum bunu herşeyi pıt pıt yetiştiriyorum ama hiç iyi bişi değil...söyleme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…