eğer o düğüne gitmek istiyosan söyleme
kız erkeklere herşey söylenmez.. ha ben beceremiyorum bunu herşeyi pıt pıt yetiştiriyorum ama hiç iyi bişi değil...söyleme sakın
kızlar arnavut ciğeri var bizdede... mecbur yiycem artık
Ne cektin be dilviin.Lahanaydi, corbaydi, lapaydi derken helak oldun be cocuum.
Saka bir yana; Ben boyle tek tip diyete karsiyim arkadas insanda motivasyon birakmaz bu diyetler. En guzeli little little into the middle diyeti. Bana yarari olmayan seyleri yemeyi biraktigimdan beri kilo veriyorum. Eger bana yarari da varsa aman cok yedim diye hiiiic dusunup kendimi uzmuyorum. Hem hani sen kendini annene emanet etmistin ne oldu o guzel baaağyan?
Ağzına sağlık Cheesepuff. Bu kız o dietten ötekine koşuyor. Sağlığını bozacak yakında. Dilvincim biraz anne gibi konuşçam ama sen daha çok gençsin. Her şeyden az az yemelisin bence. Tabi kiloya şimdiden dikkat etmen lazım ki sonradan yerleşmesin o kilolar.
Ben temizlikti misafirdi derken yeni girebiliyorum kızlar. dün akşam fırında levrek yedim 10 numara 5 yıldızdı. Sabah 1 rafadan yumurta, 1 domates 1 salatalık limon ve ince kıyılmış maydanoz eşliğinde :) Az peynir 1 bardak yağsız süt. Sabah dediğim öğlendi. Bugün pazar ve benim tek tatil günüm olduğundan devirip uyumayı tercih ettim ne yalan söyliim. Spor niyetine de temizlik yaptım. Viledanın sopası kırılınca yerleri elle silmek zorunda kaldım maalesef :) Aşkam yemeğinde yağsız kıymayı az kavurdum, içine pırasa doğradım ve 1 küçük havuç rendeledim. Afiyetle yedim. Az önce de 2 kaşık yulaf kepeğini 2 kaşık yağsız yoğurtla yedim, içine de nane ve pul biber koydum. Yarın yine protein. Sabah yiyeceğim yumurtayı şimdiden haşladım. Azcık peynirle beraber yerim. Öğlene Allah Kerim bugünden hazırlayamadım. Artık dışardan ızgara tavuk fln söylerim.
Şimdilik ii geceler hanımlar. Ben de gideyim uyumaya çalışayım. Koyun moyun sayarım artık.
Ayy hiç sorma bende o kdar sinirli gerginimki patlamaya hazır bomba gibiyim:)Eveet. Öğlen menümüzde tavuk şiş ve yoğurt var arkadaşlar. Sabah da 1 haşlanmış yumurta ve 2 kibrit kutusu kadar yağsız peynir yemiştim. Ben de kervana katılcam sanırım acayip bi sinir harbi yaşıyorum bugün.
Saçmalamaaaa herşey söylenmez kız erkeklere:)))Of kızlar bir de bir sorum daha var.
Arkadaşımın düğününe benim eski erkek arkadaşım da gelecek. Ben de sözlümle gidiyorum. Sözlüme bu durumdan bahsetmedim zaten çocuğu cismen tanımıyor. Hiç söylemesem olmaz mı ki? Sonuçta adamla durup konuşacağım filan yok zaten muhtemelen o da kız arkadaşıyla gelecektir. Zaten biz ayrılalı 5 sene filan oluyor. Gerek var mı şimdi söylemeye?
kızlar arnavut ciğeri var bizdede... mecbur yiycem artık
Bnde yediklerimi yazayım tabi ne yediysem
Sabah
1 dilim light kepekli ekmek
4 tane zeytin
Şekersiz çay
Öğlen içinde 1 küçük kase ayranlı çorba
Cnm çok sıkkın hiç bişey yiyesim yok tansiyonum düşüyor dye bi kaç lokma yedim
canım o konuyu hiç acma çünkü kutlamalarım arkadaşlarla çıkmam eksik olmuyo ondan olmuyo malesef lahana diyetiyle istediğim kiloya kadar devam edicem sonra dediğiniz gibi herşeyden az az yiycem gereksizleri yemiycem gereklileri yicem ama artık bıktım diyet yapmaktan o yüzden bu yağ yakan diyeti yapıp vericem ve almamayı umuyorum öncedende yapmıştım ve almamıştım
canım çok haklısın ama bıktım diyetten bir an önce kilomu verip korumak istiyorum ve artık bu etkili bi çözüm inanıyorum
Aynen herkezde bi iştahsızlık gördüm:)şu bir hafta hepimiz manyak gibiyiz sanırım
bende sabah ufak kase nesfit yedim, arkadaş kayısılı çikolata getirmiş iki küçük parçada ondan yedim.. şimdi öğlen yemeği zamanı
Bnde yediklerimi yazayım tabi ne yediysem
Sabah
1 dilim light kepekli ekmek
4 tane zeytin
Şekersiz çay
Öğlen içinde 1 küçük kase ayranlı çorba
Cnm çok sıkkın hiç bişey yiyesim yok tansiyonum düşüyor dye bi kaç lokma yedim
Öğleyin yemek yiyesim yok ya hiçşimdi 7 otlu çay içiyorum yanına birkaç tane yulaf kepeğinden kraker yedim. Belki yoğurtyerin ton balığıyla açlık hissedersem.. Akşam için 1tatlı kaşığı zeytinyağıyla yaptığım taze fasulye var yanında belki tavuk haşlarım
Canım ama öyle kaçamak yapınca iki ileri bir geri oluyor. Ben de tam bıkma kısmından bahsediyorum zaten. Çabuk kilo vermek diye bir şey yok. Çabuk verince ya su ya kas gidiyor vucuttan. Bu uzun soluklu bir yarış gerçekten. Bıkmadan devam etmek gerek. Şok diyetler 3-5 gün yapmak için uygun ama sonra? yani ineğe 1 hafta lahana versen sıkılır be dilviin. Sen gel beni dinle burda ne yiyeceğini birlikte planlayalım oturalım araştıralım istersen kafa kafaya verince sana uygun bir şey elbet buluruz.
Moonlin ben de içiyorum o yedi otlu çayı işe yarıyor mu bilmiyorum ama
Ayyy bi topik dolusu sulu gözlü, huysuz, regli bunalımlı kadın olmuşuz biz. Şu hafta bitsin.
tamam o zaman bu hafta planlayalım hareketlerle birlikte ama önümüzdeki pazartesi yapabilirim çünkü çorbamı falan yaptım koca bir tencere ve ben tadını seviyorum sıkılmamda bu hafta böyle olsun bir dahaki haftaya sağlıklı bir başlangıç yapayım sizlerle :)
İyi bakalım genç bu hafta lahananla takıl haftaya daha düzenli bi beslenme programı yapalım sana
tamam ablacımpeki bana önerceğiniz egzersiz programı var mı jillian teyze diğer çöken bilgisayarımla gitti başka bişey indirip yapıyım lahana diyetimi öyle destekleyeyim
kizlar morelim cok bozuk yahayir diyetyapiyorum diye aneroxia olmayasin diyolar ya. hayir anlamiyorum ben bu milleti. ben zaten disarda yemek yiyemeyen bi insanim annem öyle alistirdi beni kücüklükten beri. tatli yemiyorum diye anorexia olma diyorlar. sabah sabah canimi skti yaaa
Alternating curls abs exercise | P4P bak bunu yapabilirsin kendisi tam bir göbiş savar
kizlar morelim cok bozuk yahayir diyetyapiyorum diye aneroxia olmayasin diyolar ya. hayir anlamiyorum ben bu milleti. ben zaten disarda yemek yiyemeyen bi insanim annem öyle alistirdi beni kücüklükten beri. tatli yemiyorum diye anorexia olma diyorlar. sabah sabah canimi skti yaaa
Kesin onu diyenler tombiş ablalardır hayretbişey ya sen sakın takma kimseyi anorexiya olmak o kdar kolay mı, sende onlara de sizde obez olmayasınız obez başlangıcı belirtileri var sizde de de:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?