11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

eğer o düğüne gitmek istiyosan söyleme

kız erkeklere herşey söylenmez.. ha ben beceremiyorum bunu herşeyi pıt pıt yetiştiriyorum ama hiç iyi bişi değil...söyleme sakın

Ben de söylememekle acayip bir şey mi yapıyorum diye düşünüyordum. Ağzımı bile açmam ben de :d

canım o konuyu hiç acma çünkü kutlamalarım arkadaşlarla çıkmam eksik olmuyo ondan olmuyo malesef lahana diyetiyle istediğim kiloya kadar devam edicem sonra dediğiniz gibi herşeyden az az yiycem gereksizleri yemiycem gereklileri yicem ama artık bıktım diyet yapmaktan o yüzden bu yağ yakan diyeti yapıp vericem ve almamayı umuyorum öncedende yapmıştım ve almamıştım

canım çok haklısın ama bıktım diyetten bir an önce kilomu verip korumak istiyorum ve artık bu etkili bi çözüm inanıyorum

Bnde yediklerimi yazayım tabi ne yediysem
Sabah
1 dilim light kepekli ekmek
4 tane zeytin
Şekersiz çay

Öğlen içinde 1 küçük kase ayranlı çorba

Cnm çok sıkkın hiç bişey yiyesim yok tansiyonum düşüyor dye bi kaç lokma yedim

Ayy hiç sorma bende o kdar sinirli gerginimki patlamaya hazır bomba gibiyim:)
Saçmalamaaaa herşey söylenmez kız erkeklere:)))
kızlar arnavut ciğeri var bizdede... mecbur yiycem artık

Ohhh afiyetolsun şifa olsun

şu bir hafta hepimiz manyak gibiyiz sanırım

bende sabah ufak kase nesfit yedim, arkadaş kayısılı çikolata getirmiş iki küçük parçada ondan yedim.. şimdi öğlen yemeği zamanı

Canım ama öyle kaçamak yapınca iki ileri bir geri oluyor. Ben de tam bıkma kısmından bahsediyorum zaten. Çabuk kilo vermek diye bir şey yok. Çabuk verince ya su ya kas gidiyor vucuttan. Bu uzun soluklu bir yarış gerçekten. Bıkmadan devam etmek gerek. Şok diyetler 3-5 gün yapmak için uygun ama sonra? yani ineğe 1 hafta lahana versen sıkılır be dilviin. Sen gel beni dinle burda ne yiyeceğini birlikte planlayalım oturalım araştıralım istersen kafa kafaya verince sana uygun bir şey elbet buluruz.

Öğleyin yemek yiyesim yok ya hiç şimdi 7 otlu çay içiyorum yanına birkaç tane yulaf kepeğinden kraker yedim. Belki yoğurtyerin ton balığıyla açlık hissedersem.. Akşam için 1tatlı kaşığı zeytinyağıyla yaptığım taze fasulye var yanında belki tavuk haşlarım

şu bir hafta hepimiz manyak gibiyiz sanırım

bende sabah ufak kase nesfit yedim, arkadaş kayısılı çikolata getirmiş iki küçük parçada ondan yedim.. şimdi öğlen yemeği zamanı
Aynen herkezde bi iştahsızlık gördüm:)

Aynen ya inanırmısınız hiç bişey yiyesim yok sadece su ve bitki çayı içesin var bide zero

Moonlin ben de içiyorum o yedi otlu çayı işe yarıyor mu bilmiyorum ama

Ayyy bi topik dolusu sulu gözlü, huysuz, regli bunalımlı kadın olmuşuz biz. Şu hafta bitsin.

tamam o zaman bu hafta planlayalım hareketlerle birlikte ama önümüzdeki pazartesi yapabilirim çünkü çorbamı falan yaptım koca bir tencere ve ben tadını seviyorum sıkılmamda bu hafta böyle olsun bir dahaki haftaya sağlıklı bir başlangıç yapayım sizlerle :)

Moonlin ben de içiyorum o yedi otlu çayı işe yarıyor mu bilmiyorum ama

Ayyy bi topik dolusu sulu gözlü, huysuz, regli bunalımlı kadın olmuşuz biz. Şu hafta bitsin.

İşe yaradığını umuyorum:))) bi arkadaşım sadece onu içerek birkaç kilo vermişti B'nde ondan gaza geldim ama içiyoruz bakalım kilo verme uğruna herşeyi yiyip içiyoruz:)))
Evet ya herkes bunalım, iştahsızlık, karamsar nedir bu kadınların çektiği yaaa regl öncesi bunalım regl dönemi bunalım eeee ne kaldı geriye 2 haftada normal psikoloji oluyo o da olursa:)))

İyi bakalım genç bu hafta lahananla takıl haftaya daha düzenli bi beslenme programı yapalım sana

İyi bakalım genç bu hafta lahananla takıl haftaya daha düzenli bi beslenme programı yapalım sana

tamam ablacım peki bana önerceğiniz egzersiz programı var mı jillian teyze diğer çöken bilgisayarımla gitti başka bişey indirip yapıyım lahana diyetimi öyle destekleyeyim

kizlar morelim cok bozuk ya hayir diyetyapiyorum diye aneroxia olmayasin diyolar ya. hayir anlamiyorum ben bu milleti. ben zaten disarda yemek yiyemeyen bi insanim annem öyle alistirdi beni kücüklükten beri. tatli yemiyorum diye anorexia olma diyorlar. sabah sabah canimi skti yaaa

Kesin onu diyenler tombiş ablalardır hayretbişey ya sen sakın takma kimseyi anorexiya olmak o kdar kolay mı, sende onlara de sizde obez olmayasınız obez başlangıcı belirtileri var sizde de de:)))))

Boşver tatlım saçmasapan konuşan bilinçsiz insanlar bunlar. Ben de sevmiyorum pek dışarıdan yemek yemeyi çünkü yemeğimin içinde ne koyulduğunu görmek isterim ben. Dışarıdan yemek yememekle anorexia olunmaz. Her diyette olan anoreksik mi şimdi böyle bi saçmalık yok. Bana da sabah simit yer misin diye sordular yok ben yemiyorum dedim. Küçüle küçüle bişey kalmadı senden diyorlar ben de o simiti yesem ne olur yemesem ne olur bana ne yararı var, besin değeri bile yok dedim. Böyle böyle kurtuluyorum insanlardan.

Kesin onu diyenler tombiş ablalardır hayretbişey ya sen sakın takma kimseyi anorexiya olmak o kdar kolay mı, sende onlara de sizde obez olmayasınız obez başlangıcı belirtileri var sizde de de:)))))

bide bunu diyenlerden biri benle birlikte diyet yapiyo sabah kahvalti etmiyo okula geliyo cikolatali eti form yiyo 2 paket. ee sonra? tabi bünye kahvalti olmadigi icin tatli istiyo. öglen eve dönmeden disarda kumpir tarzi seyler yiyo. sonra tatli mi yesem üstüne diyo. bn yemiyorum diye bana kiziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…