11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ne biçim diyet o be. O boğazını tutamıyor ya seni de vicdan azabına ortak etmeye çalışıyor bence.

aynen. bide neden 3 ögün yemiyor musum. yemiyorum yani onlara ne ben 3 ögün yiyince daha cok acikiyorum ipin ucu kaciyo. sonra? saldir tatliya cikolataya. ayda 5 kilo verdim diye cok fazla vermisssin artik biseyler ye diyip duruyolar 60 kilo olucam diyorum iyi ama önce yemek ye diyolar. ben zaten acikinca yiyorum

Eeeee o ne biçim diyet o kendi Sadık kalmadığı için seni de yoldan çıkarmaya çalışıyo benimde oluyordu öle insanlar üniverstedeyken etrafımda sakın takma kafana kıskansınlar çatlasın şekerim

En klasik kıskançlık belirtisi çok verdin yeter artık derler çünkü korkarlar sen incecik olcan o kendine güvenmez diyete Sadık kalmadığı için zayflıcağna inanmaz seninde öle olmanı ister diyet bıraktırmak taktiklerine girer bana da çok oluyo ama ben hiç takmazdım devam devam sakın takma

aklına karpuz kabuğu getirmemek gerek

pofum noldu sana malum günden mi sıkıntın

geriye kalan 2 haftada eşlerimiz bozuyor psikolojimizi ahh ahhh ben ağlamayayımda kim ağlasın

hakliisn canim. ama annem yazik ya kadin ac kalma kizim sakin bugun telefonda. 65 ol yeter sana diyo. anne 56 olucam dedim neeee hayir asla ac ac geziyosun zayifliycam diye diyo kiyamam ben ona :)

geriye kalan 2 haftada eşlerimiz bozuyor psikolojimizi ahh ahhh ben ağlamayayımda kim ağlasın

aynen katılıyorum sana.. geri kalan 2 haftayıda onlar zehir ediyo... hayırdır ablam senin canın bişeyemi sıkkın ...

Depresyondayım unutuldum,sevgilimden ayrıldım çok yalnızım ((((

aynen canım öyle. ben kilo almıştım görenler kilo aldın diyordu bizim bir akraba kız var o da yok almadın kilo diyor hep. aldığımı fark ediyor ama aldın diyemiyor çünkü aldın kilo deyip bana beni hırslandırmak istemiyor , hırslanınca kilo veririm ondan güzel olurum diye..

boşver söyleme eğer bi şekilde bi yerden öğrenirse haberim yoktu geleceğinden dersin

aynen katılıyorum sana.. geri kalan 2 haftayıda onlar zehir ediyo... hayırdır ablam senin canın bişeyemi sıkkın ...

bu aralar depresyonum çok ağrıyorrr dün 12 den 15 e kadar yattım akşamda 9 yattım her yanım tutulmuş akşam spora nasıl gidecem ben

Öğle yemeğimi yememiştim spordan sonra açıklığımı hissettim:) öğle yemeğim: salatalıklı yağsız yoğurt, orka ve dere otlu ton balıklı yağsız salata, Light ıce tea

bu aralar depresyonum çok ağrıyorrr dün 12 den 15 e kadar yattım akşamda 9 yattım her yanım tutulmuş akşam spora nasıl gidecem ben

ayyy ne güzeelll :))
ben dün sabah 9,30 da kalktım bütün evi temizledim sonra bi tanecik cam sildim :) akşam yatak odasına daldım bütün giymediklerimi attım ay belki zayıflarım o belki giyerim diye sakladığım herşeyi attım :) zayıflarsam yeniden alırım sefam olsun :)
baya toparlandı dolap valla kendine geldi :)

bu akşamda devam ederim..vakumlu hurç aldım herşeyi attım içine :))

bu arada öğlende bir tencere kaşığı ile ciğer yedim
bir kepçe sebze çorbası
bir dilim kepek ekmeği
salata ayran yedim

şimdi bir tane twister yedim dondurma :) iki küçük parçada kayısı lokumlu çikolatadan yedim yine bugün 4 parça etti buuu

ve ben hala aç gibiyim napsam ki acaba yaaa

Ah ah ben daha hiç bşey yapmadım ya yapmam gerekiyor nerden başlıcam yaaaaaa

temizlik 5 saat sonunda bitmis bulunuyooooorrr. yasasin! ablam eve gelince nasil sevincek ya ev temizlendi diye :) bu arada 1saat ev temizlemek kac kalori yaktiriyor ya bilen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…