bide bunu diyenlerden biri benle birlikte diyet yapiyosabah kahvalti etmiyo okula geliyo cikolatali eti form yiyo 2 paket. ee sonra? tabi bünye kahvalti olmadigi icin tatli istiyo. öglen eve dönmeden disarda kumpir tarzi seyler yiyo. sonra tatli mi yesem üstüne diyo. bn yemiyorum diye bana kiziyo
Boşver tatlım saçmasapan konuşan bilinçsiz insanlar bunlar. Ben de sevmiyorum pek dışarıdan yemek yemeyi çünkü yemeğimin içinde ne koyulduğunu görmek isterim ben. Dışarıdan yemek yememekle anorexia olunmaz. Her diyette olan anoreksik mi şimdi böyle bi saçmalık yok. Bana da sabah simit yer misin diye sordular yok ben yemiyorum dedim. Küçüle küçüle bişey kalmadı senden diyorlar ben de o simiti yesem ne olur yemesem ne olur bana ne yararı var, besin değeri bile yok dedim. Böyle böyle kurtuluyorum insanlardan.
Eeeee o ne biçim diyet o kendi Sadık kalmadığı için seni de yoldan çıkarmaya çalışıyo benimde oluyordu öle insanlar üniverstedeyken etrafımda sakın takma kafana kıskansınlar çatlasın şekerimbide bunu diyenlerden biri benle birlikte diyet yapiyosabah kahvalti etmiyo okula geliyo cikolatali eti form yiyo 2 paket. ee sonra? tabi bünye kahvalti olmadigi icin tatli istiyo. öglen eve dönmeden disarda kumpir tarzi seyler yiyo. sonra tatli mi yesem üstüne diyo. bn yemiyorum diye bana kiziyo
aynen. bide neden 3 ögün yemiyor musum. yemiyorum yani onlara ne ben 3 ögün yiyince daha cok acikiyorum ipin ucu kaciyo. sonra? saldir tatliya cikolataya. ayda 5 kilo verdim diye cok fazla vermisssin artik biseyler ye diyip duruyolar60 kilo olucam diyorum iyi ama önce yemek ye diyolar. ben zaten acikinca yiyorum
aklına karpuz kabuğu getirmemek gerekOf kızlar bir de bir sorum daha var.
Arkadaşımın düğününe benim eski erkek arkadaşım da gelecek. Ben de sözlümle gidiyorum. Sözlüme bu durumdan bahsetmedim zaten çocuğu cismen tanımıyor. Hiç söylemesem olmaz mı ki? Sonuçta adamla durup konuşacağım filan yok zaten muhtemelen o da kız arkadaşıyla gelecektir. Zaten biz ayrılalı 5 sene filan oluyor. Gerek var mı şimdi söylemeye?
pofum noldu sana malum günden mi sıkıntınBnde yediklerimi yazayım tabi ne yediysem
Sabah
1 dilim light kepekli ekmek
4 tane zeytin
Şekersiz çay
Öğlen içinde 1 küçük kase ayranlı çorba
Cnm çok sıkkın hiç bişey yiyesim yok tansiyonum düşüyor dye bi kaç lokma yedim
İşe yaradığını umuyorum:))) bi arkadaşım sadece onu içerek birkaç kilo vermişti B'nde ondan gaza geldim ama içiyoruz bakalım kilo verme uğruna herşeyi yiyip içiyoruz:)))
Evet ya herkes bunalım, iştahsızlık, karamsar nedir bu kadınların çektiği yaaa regl öncesi bunalım regl dönemi bunalım eeee ne kaldı geriye 2 haftada normal psikoloji oluyo o da olursa:)))
Eeeee o ne biçim diyet o kendi Sadık kalmadığı için seni de yoldan çıkarmaya çalışıyo benimde oluyordu öle insanlar üniverstedeyken etrafımda sakın takma kafana kıskansınlar çatlasın şekerim
En klasik kıskançlık belirtisi çok verdin yeter artık derler çünkü korkarlar sen incecik olcan o kendine güvenmez diyete Sadık kalmadığı için zayflıcağna inanmaz seninde öle olmanı ister diyet bıraktırmak taktiklerine girer bana da çok oluyo ama ben hiç takmazdım devam devam sakın takma
aklına karpuz kabuğu getirmemek gerek
pofum noldu sana malum günden mi sıkıntın
geriye kalan 2 haftada eşlerimiz bozuyor psikolojimizi ahh ahhh ben ağlamayayımda kim ağlasın
Aynen herkezde bi iştahsızlık gördüm:)
Aynen ya inanırmısınız hiç bişey yiyesim yok sadece su ve bitki çayı içesin var bide zero
aklına karpuz kabuğu getirmemek gerek
pofum noldu sana malum günden mi sıkıntın
geriye kalan 2 haftada eşlerimiz bozuyor psikolojimizi ahh ahhh ben ağlamayayımda kim ağlasın
Eeeee o ne biçim diyet o kendi Sadık kalmadığı için seni de yoldan çıkarmaya çalışıyo benimde oluyordu öle insanlar üniverstedeyken etrafımda sakın takma kafana kıskansınlar çatlasın şekerim
En klasik kıskançlık belirtisi çok verdin yeter artık derler çünkü korkarlar sen incecik olcan o kendine güvenmez diyete Sadık kalmadığı için zayflıcağna inanmaz seninde öle olmanı ister diyet bıraktırmak taktiklerine girer bana da çok oluyo ama ben hiç takmazdım devam devam sakın takma
Of kızlar bir de bir sorum daha var.
Arkadaşımın düğününe benim eski erkek arkadaşım da gelecek. Ben de sözlümle gidiyorum. Sözlüme bu durumdan bahsetmedim zaten çocuğu cismen tanımıyor. Hiç söylemesem olmaz mı ki? Sonuçta adamla durup konuşacağım filan yok zaten muhtemelen o da kız arkadaşıyla gelecektir. Zaten biz ayrılalı 5 sene filan oluyor. Gerek var mı şimdi söylemeye?
aynen katılıyorum sana.. geri kalan 2 haftayıda onlar zehir ediyo... hayırdır ablam senin canın bişeyemi sıkkın ...
bu aralar depresyonum çok ağrıyorrr dün 12 den 15 e kadar yattım akşamda 9 yattım her yanım tutulmuş akşam spora nasıl gidecem ben
ayyy ne güzeelll :))
ben dün sabah 9,30 da kalktım bütün evi temizledim sonra bi tanecik cam sildim :) akşam yatak odasına daldım bütün giymediklerimi attım ay belki zayıflarım o belki giyerim diye sakladığım herşeyi attım :) zayıflarsam yeniden alırımsefam olsun :)
baya toparlandı dolap valla kendine geldi :)
bu akşamda devam ederim..vakumlu hurç aldım herşeyi attım içine :))
temizlik 5 saat sonunda bitmis bulunuyooooorrr. yasasin! ablam eve gelince nasil sevincek ya ev temizlendi diye :) bu arada 1saat ev temizlemek kac kalori yaktiriyor ya bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?