11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kız iden küçülenleri atmasana bana yollaaaa çocuk sevindirmek sevaptır

yavrum çöpe gitmiyo zaten merak etme :) abimin ufaklık benim boya yakın :) ona gidiyo yarısıda çevrede ihtiyaç sahibi olanlara veriyorum... eşiminkilerde babama oluyo zaten köy yerinde giyip yırtıp parçalıyo sonra çöp oluyo

Asıl ağda yapmak kaç kcal harcatıyor acaba ben ağda yaparken döktüğüm teri koşarken dökmüyorum o kadar diyim

Ayyy Twister dondurmayı bende çok seviom ya en düşük kalorili dondurma da o sanırsam gönül ister tabi magnumları yemek ama:) koca bi pastaya aynı kalori gibi:)

aksam yemegimi de yediiim :) minik bi kase zeytinyagli taze fasulye, yaninda ayni boyutta bir kaseyle taze yogurt ama ayran kivaminda icine 1 tatli kasigi yulaf kepegi koydum :) bu kadar

aksam yemegimi de yediiim :) minik bi kase zeytinyagli taze fasulye, yaninda ayni boyutta bir kaseyle taze yogurt ama ayran kivaminda icine 1 tatli kasigi yulaf kepegi koydum :) bu kadar

neee akşam yemeğimi kız ben daha öğlen olarak kabul ediyorum nerdeyse yani okadar olmasada akşama çok var

Ayyy Twister dondurmayı bende çok seviom ya en düşük kalorili dondurma da o sanırsam gönül ister tabi magnumları yemek ama:) koca bi pastaya aynı kalori gibi:)

ben twisterın beyaz kısmını çok seviyorum harika bi tadı var :)

Bende akşam taze fasülye yaptım:) 1tatlı kaşığı zeytinyağıyla kendime özel:) bakalım tadı nasıl oldu normalde bol zeytinyağlı severim:))))))

kızlar bende şimdi 1 elma yedim birazdan tekrar çorba içerim ama bizimkiler sucuklu yumurta yiyooo hemde yufka ekmekle
kızlar bu arada ben yemek yarışmasına katılıcam Allah nasip ederse bana oy verip destek olursanız katılıcam amaa ne diyonuzz bakeyim ?

Son düzenleme:

ne yemegi kiiz, nasil oy vericez sen anlat hemen örgütleniriz biz

neee akşam yemeğimi kız ben daha öğlen olarak kabul ediyorum nerdeyse yani okadar olmasada akşama çok var

ben twisterın beyaz kısmını çok seviyorum harika bi tadı var :)

ben en gec 6 da yemis oluyorum ya yemegimi artik :) iyi oluyo öyle uyuyana kadar sindirmis oluyorum :) kiiiz twister mii benim kafa spor aleti olan twistere gitti bi an bozdum kafayi sporla hadi hayirlisi

ne yemegi kiiz, nasil oy vericez sen anlat hemen örgütleniriz biz

bebeğim bak şimdi yarışma için yemek yapıyosun bu seferki konu makarna ve soslar ben yaparken remini çekiyorum yapılışını ayrıntılıca yazıyorum ve konu açıp paylaşıyorum en çok kim beğeni alırsa ona KK PRO kartı hediye ve mutfak eşyaları hediye ben annem için kazanmak istiyorum eğer en çok beğeniyi ben alırsam ben kazanırım olay budur beybilerr ama şansım yok gibiii ((

yorumlari begendigimiz gibi mi begenicez. ? sen yap haber et bize hemen begeniriz nolceeeeekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…