- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
kalori sep... de 40 kalori yazıyor
kız iden küçülenleri atmasana bana yollaaaa çocuk sevindirmek sevaptır
hadi ya :/ o kadar az miii.
kalori sep... de 40 kalori yazıyor
70 kilo birisi Ortalama 1 saat boyunca ev işi yapmak 180 kalori kaybettiriyor. diyor başka bir sitede
8km koşmanın 370kcal olduğunu düşünürsek gayet makul be
bu arada öğlende bir tencere kaşığı ile ciğer yedim
bir kepçe sebze çorbası
bir dilim kepek ekmeği
salata ayran yedim
şimdi bir tane twister yedim dondurma :) iki küçük parçada kayısı lokumlu çikolatadan yedim yinebugün 4 parça etti buuu
ve ben hala aç gibiyim napsam ki acaba yaaa
aksam yemegimi de yediiim :) minik bi kase zeytinyagli taze fasulye, yaninda ayni boyutta bir kaseyle taze yogurt ama ayran kivaminda icine 1 tatli kasigi yulaf kepegi koydum :) bu kadar
Ayyy Twister dondurmayı bende çok seviom ya en düşük kalorili dondurma da o sanırsam gönül ister tabi magnumları yemek ama:) koca bi pastaya aynı kalori gibi:)
aksam yemegimi de yediiim :) minik bi kase zeytinyagli taze fasulye, yaninda ayni boyutta bir kaseyle taze yogurt ama ayran kivaminda icine 1 tatli kasigi yulaf kepegi koydum :) bu kadar
Bende akşam taze fasülye yaptım:) 1tatlı kaşığı zeytinyağıyla kendime özel:) bakalım tadı nasıl oldu normalde bol zeytinyağlı severim:))))))
neee akşam yemeğimi kız ben daha öğlen olarak kabul ediyorum nerdeyseyani okadar olmasada akşama çok var
ben en gec 6 da yemis oluyorum ya yemegimi artik :) iyi oluyo öyle uyuyana kadar sindirmis oluyorum :)
kızlar bende şimdi 1 elma yedim birazdan tekrar çorba içerim ama bizimkiler sucuklu yumurta yiyooo hemde yufka ekmekle
kızlar bu arada ben yemek yarışmasına katılıcam Allah nasip ederse bana oy verip destek olursanız katılıcam amaa ne diyonuzz bakeyim ?
neee akşam yemeğimi kız ben daha öğlen olarak kabul ediyorum nerdeyseyani okadar olmasada akşama çok var
ben twisterın beyaz kısmını çok seviyorum harika bi tadı var :)
ne yemegi kiiz, nasil oy vericez sen anlat hemen örgütleniriz biz
bebeğim bak şimdi yarışma için yemek yapıyosun bu seferki konu makarna ve soslar ben yaparken remini çekiyorum yapılışını ayrıntılıca yazıyorum ve konu açıp paylaşıyorum en çok kim beğeni alırsa ona KK PRO kartı hediye ve mutfak eşyaları hediye ben annem için kazanmak istiyorum eğer en çok beğeniyi ben alırsam ben kazanırım olay budur beybilerrama şansım yok gibiii ((
yorumlari begendigimiz gibi mi begenicez. ? sen yap haber et bize hemen begeniriz nolceeeeekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?