Ne yarışması kız? Destekleriz tabiki:)kızlar bende şimdi 1 elma yedim birazdan tekrar çorba içerim ama bizimkiler sucuklu yumurta yiyooo hemde yufka ekmekle
kızlar bu arada ben yemek yarışmasına katılıcam Allah nasip ederse bana oy verip destek olursanız katılıcam amaa ne diyonuzz bakeyim ?
Ayy inşallah içim kurudu yağsız yemekten:))elinin lezzeti gecmistir ona güzel olmustur güzell :)
neee akşam yemeğimi kız ben daha öğlen olarak kabul ediyorum nerdeyseyani okadar olmasada akşama çok var
ben en gec 6 da yemis oluyorum ya yemegimi artik :) iyi oluyo öyle uyuyana kadar sindirmis oluyorum :)
Bende 6buçuk gibi yicem akşamı ama gece insan acıkıyo ya artık çaylarla bastırıom napayım:)
evet canım konu açıcam ya yaptıgım yemeği yazıcam onu beğeniceksiniz tamam o zzaman ben bu gece bekciyim demekki ne yapıcam diye düşünürümsizi çok seviyorum ben yaaaa
Ne yarışması kız? Destekleriz tabiki:)
Ayy inşallah içim kurudu yağsız yemekten:))
Bende 6buçuk gibi yicem akşamı ama gece insan acıkıyo ya artık çaylarla bastırıom napayım:)
beğeniriz ya ne demek kuzu
sağolun kızlar hepinizi çok öptüm şimdi ben siparişlerimi almaya gidiyoorum
evet canım konu açıcam ya yaptıgım yemeği yazıcam onu beğeniceksiniz tamam o zzaman ben bu gece bekciyim demekki ne yapıcam diye düşünürümsizi çok seviyorum ben yaaaa
Akşam yemeği olarak 1 tabak çorba içebildim
Ne yarışması kız? Destekleriz tabiki:)
Ayy inşallah içim kurudu yağsız yemekten:))
:) bi kac gün acikirsin sonra alisirsin canim ya. :) ben tv falan izliyorum dikkatimi yemege vermiyim acikmiyim diye
cok az degil mi canim :/
Az da işte yemek istemiyorum
Destekleriz tabi kızım senmerak etme:)
Az da işte yemek istemiyorum
Akşam yemeğim: az yağlı 1tabak taze fasülye, fırın poşetinde baharatlı yağsız tavuk,yanında 2 bardak su
Bugun 5km yuruyus / aksam salata ve yine yeni yeniden tavuk yedim. Yeter tavuktan bay geldi
kızlar asın beni akşam magnum yedim.çooooook pişmanımmmmm
Gecmis olsun artik yapcak bisi yok. Topikcenek gectigimiz bu hassas regli donemini en az zaiyatla atlatalim bacilar. Tatlilardan uzak durun
sa[ol canim benimm
noldu sana pofucannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?