11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Ne yarışması kız? Destekleriz tabiki:)
elinin lezzeti gecmistir ona güzel olmustur güzell :)
Ayy inşallah içim kurudu yağsız yemekten:))

Bugun 5km yuruyus / aksam salata ve yine yeni yeniden tavuk yedim. Yeter tavuktan bay geldi

Gecmis olsun artik yapcak bisi yok. Topikcenek gectigimiz bu hassas regli donemini en az zaiyatla atlatalim bacilar. Tatlilardan uzak durun

yediklerinizden pisman olmayin kizlaaar. beyne iyi sinyaller yollayin. tatli yedim ama bu kilo olmayacak hatta daha da kilo vericem cünkü vücudumun buna ihtiyaci var diyin olsun bitsin

Trt1 de dizi var kızlar izleseniz sinir falan kalmıyor insanda,kaç dakkadr gülüyorum :))

Kızlar akşam yemeğini dışarda yedim. Mecidiyeköy Mado'da oturmaktayken yanımdaki alçak köfteler tatlı yemek istediler. Ben de açtım, ordan bi şeyler yiyim açlığım yatışsın da tatlıya meyletmiim dedim. Izgara köfte yanında salatalık turşusu, çeyrek domates ve az bi şey ızgara soğan yedim. Yeni eve geldim şimdi 1 bardak Zero içtim. Regl olamadım içimdeki Cinnet Fatma çıkmadı daha Neyse bugün 300 gr eksik çıktım. bugün mutlu hissetmemin 1 nedeni bu diğeri de yarının tatil olması. Yrn da halı bakmaya gitcem. Aslında Pierre C. bi halı beğendim internetten ama satan yer bulamıyorum alıcı gözle bakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…