olmus mu yemegin :)
Olmuş süperdi hemde az yağlı fln ama süperdi:)
ya ben diyete başlayınca kendimi çok iyi hissediyorum ha
Günaydın hatuncuklarm :) nasılsınız bakalım :)
güünaaayyyddiiiinn :) ben cok iyiyim. sabah 7 den beri yatakta debeleniyorum. kalkayim da sporumu yapayim barisonra hazirlanip adaya gidicez ablamla piknik yapicaz bugun. ama ben yine abartmiycam sen nasilsinnn?
masallah canimmm :) cok güzel istee :)
Aaa kız hangi adaya??bizde gidecektik bugün sözde,bnde debeleniyodum :) sonunda kalktım bugün mrk edip tartildim 67 ye inmişim:) inşallah 66.8 i geçerim
pofucukum benim Allah kilolarını alıp düşmanlarına sarsın seninde yüzün gülsün neşen eksik olmasın
Merhaba kızlar,
Kiloları nasıl veriyorsunuz?
Ben 7 aydır evliyim, her ay bir kilo almış olmaliyim. .
Bana şu 7 kiloyu nasil vereceğimi söylermisiniz?
Yarim sene içinde çocuk düşünüyorum, birde gelecek o kilolar benim psikolojim hiç kaldıramaz. .
Şimdi vereyimde en azından, verdiğim kilo ve artı 3 kilo daha almış olurum..
selam millet sabah sucuklu yumurta yedim birazdan çıkıyorum elbise bakmaya bana sans dileyin hepinize iyi bayramlar
Günaydın kızlarrrrr:) sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep, 1dilim yağsız hindi salam,2tane Light üçgen peynir,1cerry domates,biber,1haşlanmış yumurta ve 2 bardak şekersiz yeşilçay
İyi şanslar tatlım çok güzel ciciler bulacaksın inşallah:)selam millet sabah sucuklu yumurta yedim birazdan çıkıyorum elbise bakmaya bana sans dileyin hepinize iyi bayramlar
Tatlım hoşgeldin bende aynen 8 ay önce evlendim ve aynı 9 kilo aldım ve acilen diyete başladım ve şu an 3 kilosu U verdim diyet ve sporla herşey yoluna giriyor biz buradan yediklerimizi paylaşıyoruz yanlışlarımızda uyarıyoruz brbrmze destek oluyoruz ama kilo vermek kafaya takınca veriliyor verirsin sende inşallah tatlımMerhaba kızlar,
Kiloları nasıl veriyorsunuz?
Ben 7 aydır evliyim, her ay bir kilo almış olmaliyim. .
Bana şu 7 kiloyu nasil vereceğimi söylermisiniz?
Yarim sene içinde çocuk düşünüyorum, birde gelecek o kilolar benim psikolojim hiç kaldıramaz. .
Şimdi vereyimde en azından, verdiğim kilo ve artı 3 kilo daha almış olurum..
Ay evet yaaaa çok kalorisi yüksek1 gram yagda 9 kalori olmasi cok kötu yaaa :)
Aaa kız hangi adaya??bizde gidecektik bugün sözde,bnde debeleniyodum :) sonunda kalktım bugün mrk edip tartildim 67 ye inmişim:) inşallah 66.8 i geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?