11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

Günaydın hatuncuklarm :) nasılsınız bakalım :)

güünaaayyyddiiiinn :) ben cok iyiyim. sabah 7 den beri yatakta debeleniyorum. kalkayim da sporumu yapayim bari sonra hazirlanip adaya gidicez ablamla piknik yapicaz bugun. ama ben yine abartmiycam sen nasilsinnn?

güünaaayyyddiiiinn :) ben cok iyiyim. sabah 7 den beri yatakta debeleniyorum. kalkayim da sporumu yapayim bari sonra hazirlanip adaya gidicez ablamla piknik yapicaz bugun. ama ben yine abartmiycam sen nasilsinnn?

Aaa kız hangi adaya??bizde gidecektik bugün sözde,bnde debeleniyodum :) sonunda kalktım bugün mrk edip tartildim 67 ye inmişim:) inşallah 66.8 i geçerim

Aaa kız hangi adaya??bizde gidecektik bugün sözde,bnde debeleniyodum :) sonunda kalktım bugün mrk edip tartildim 67 ye inmişim:) inşallah 66.8 i geçerim

pofucukum benim Allah kilolarını alıp düşmanlarına sarsın seninde yüzün gülsün neşen eksik olmasın

Merhaba kızlar,
Kiloları nasıl veriyorsunuz?
Ben 7 aydır evliyim, her ay bir kilo almış olmaliyim. .
Bana şu 7 kiloyu nasil vereceğimi söylermisiniz?

Yarim sene içinde çocuk düşünüyorum, birde gelecek o kilolar benim psikolojim hiç kaldıramaz. .
Şimdi vereyimde en azından, verdiğim kilo ve artı 3 kilo daha almış olurum..

selam millet sabah sucuklu yumurta yedim birazdan çıkıyorum elbise bakmaya bana sans dileyin hepinize iyi bayramlar

hoşgeldin ablacım her yerde ben çıkıyorum karşına farkında mısın ayça kayanın diyetini yapabilirsin güzel bir diyet hemde sağlıklı burda gün içinde yediklerimizi yazıyoruz ve birbirimize yorum yapıyoruz mesela çok yemişsin şu tatlıyı yemeseydin daha iyi olurdu madem yedin biraz mekik çek gibisinden şuradan ayça kaya'ya göz at istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html

Günaydın kızlarrrrr:) sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep, 1dilim yağsız hindi salam,2tane Light üçgen peynir,1cerry domates,biber,1haşlanmış yumurta ve 2 bardak şekersiz yeşilçay

Günaydın kızlarrrrr:) sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep, 1dilim yağsız hindi salam,2tane Light üçgen peynir,1cerry domates,biber,1haşlanmış yumurta ve 2 bardak şekersiz yeşilçay

moonlincim maşallah sağlık akıyorrrr anacım afiyet olsun yeşilçayı yapmaya üşeniyorum ben ya onun yerine kahve içiyorum bende şimdi oldugu gibii

selam millet sabah sucuklu yumurta yedim birazdan çıkıyorum elbise bakmaya bana sans dileyin hepinize iyi bayramlar
İyi şanslar tatlım çok güzel ciciler bulacaksın inşallah:)
Tatlım hoşgeldin bende aynen 8 ay önce evlendim ve aynı 9 kilo aldım ve acilen diyete başladım ve şu an 3 kilosu U verdim diyet ve sporla herşey yoluna giriyor biz buradan yediklerimizi paylaşıyoruz yanlışlarımızda uyarıyoruz brbrmze destek oluyoruz ama kilo vermek kafaya takınca veriliyor verirsin sende inşallah tatlım
1 gram yagda 9 kalori olmasi cok kötu yaaa :)
Ay evet yaaaa çok kalorisi yüksek

Wayyy tatlım süpersin çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…