moonlincim maşallah sağlık akıyorrrr anacımafiyet olsun yeşilçayı yapmaya üşeniyorum ben ya onun yerine kahve içiyorum bende şimdi oldugu gibii
Bende sallama Yeşilçay içiyorum demlemek bana da zor geliyo:) sağlık akıyo da inşallah bu hafta tartı bana eksileri gösterir:)))))
Sen ne alemdesin tatlım lahana diyetine mi devam ediyosun
hayatım ben ne alemdeyim bi Allah bir ben biliyorumşimdi spor yapıcaktım bir baktım ev işi yapmak gerekiyor evleri silip süpürüp yarışma yemeğim için alışverişe çıkıcam ordan hoop sınava giricem bir odayı süpürüyorum hemen buraya giriyorum cevap yazmaya evet lahana diyetine devam dün meyve ve çorba günümdü bugün sebze ve çorba günü ve tam 1 kilo gitti
Hadi bakalım hayırlısı:) yarışmada da destekçiniz seninB'nde şimdi platese gidicem sporumu öle yapmış olurum
Kmeseler yokmu yaww.. Şimdi platesten geldim gidip gelirkende yürüdüm yarımsaat. Şimdide canım çok dondurma istedi Twister yiyorum onu yediğim için öğle yemeği yok bugün bana:)
Selam kizlar biraz once iki parca bonfile ve salata yedim. Bir avucta yer fistigi yedim. Su an hala acim ve ultra asabiyim. Tum gun abiye satan yerleri gezdik. Hicbir sey yiyemedim.20 yasinda hala cocuk gibi davranan kiz kardesim sagolsun kendime elbise de bulamadim. Her elimi uzattigima bir bahane buldu o soyle durdu, bu boyle durdu,off sıkıldim diye diye icimi kuruttu yemin ederim. Ayyyy bu dugun isleri beni fena geriyor kendi nisanimi dugunumu dusunmek bile istemiyorum. Spora cikmak istiyorum ama halim kalmadi.
Selam kizlar biraz once iki parca bonfile ve salata yedim. Bir avucta yer fistigi yedim. Su an hala acim ve ultra asabiyim. Tum gun abiye satan yerleri gezdik. Hicbir sey yiyemedim.20 yasinda hala cocuk gibi davranan kiz kardesim sagolsun kendime elbise de bulamadim. Her elimi uzattigima bir bahane buldu o soyle durdu, bu boyle durdu,off sıkıldim diye diye icimi kuruttu yemin ederim. Ayyyy bu dugun isleri beni fena geriyor kendi nisanimi dugunumu dusunmek bile istemiyorum. Spora cikmak istiyorum ama halim kalmadi.
Kızlar selam.
Bugün çok kötü başladı benim için. Abimi ariim dedim dün kemoya gitçekti. Karakoldayız demez mi elim ayağım titredi. Halam ve yengem kaza yapmış. Daha doğrusu ehliyetsiz magandanın teki yengemin arabaya çarpmış. Ucuz atlattılar. Bi de bu magandanın kardeşi gelmiş yok siz şoktasınız aracı ben kullanıyodum fln. Karakolluk olmuşlar anlıycanız. Halam başından yaralanmış dikiş atmışlar pansuman vs. Aklım hala orda.
Neyse 12 de kalktım işte yedim az bi şeyler. Süte tarçın koydum hiç hazzetmedim. Akşam da çakma musakka yaptım onu da hiç sevmedim. Kısacası ağzımın tadı yok bugün
Kızlar selam.
Bugün çok kötü başladı benim için. Abimi ariim dedim dün kemoya gitçekti. Karakoldayız demez mi elim ayağım titredi. Halam ve yengem kaza yapmış. Daha doğrusu ehliyetsiz magandanın teki yengemin arabaya çarpmış. Ucuz atlattılar. Bi de bu magandanın kardeşi gelmiş yok siz şoktasınız aracı ben kullanıyodum fln. Karakolluk olmuşlar anlıycanız. Halam başından yaralanmış dikiş atmışlar pansuman vs. Aklım hala orda.
Neyse 12 de kalktım işte yedim az bi şeyler. Süte tarçın koydum hiç hazzetmedim. Akşam da çakma musakka yaptım onu da hiç sevmedim. Kısacası ağzımın tadı yok bugün
Kızlar selam.
Aaa kız hangi adaya??bizde gidecektik bugün sözde,bnde debeleniyodum :) sonunda kalktım bugün mrk edip tartildim 67 ye inmişim:) inşallah 66.8 i geçerim
heybeli adadaydim canim sen nerdeydin? :) oo masallah ya cok iyi gidiyorsuun. bende 69 a inmek istiyorummm.
Yok kız gidecektik vazgeçtik :)
kızlar açlıktan midem kazınıyoooooooo
çorbamı içtim sebzede yedim ama açııım açççççç hala şişliğim inmedi zateeeen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?