11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

moonlincim maşallah sağlık akıyorrrr anacım afiyet olsun yeşilçayı yapmaya üşeniyorum ben ya onun yerine kahve içiyorum bende şimdi oldugu gibii

Bende sallama Yeşilçay içiyorum demlemek bana da zor geliyo:) sağlık akıyo da inşallah bu hafta tartı bana eksileri gösterir:)))))
Sen ne alemdesin tatlım lahana diyetine mi devam ediyosun

Bende sallama Yeşilçay içiyorum demlemek bana da zor geliyo:) sağlık akıyo da inşallah bu hafta tartı bana eksileri gösterir:)))))
Sen ne alemdesin tatlım lahana diyetine mi devam ediyosun

hayatım ben ne alemdeyim bi Allah bir ben biliyorum şimdi spor yapıcaktım bir baktım ev işi yapmak gerekiyor evleri silip süpürüp yarışma yemeğim için alışverişe çıkıcam ordan hoop sınava giricem bir odayı süpürüyorum hemen buraya giriyorum cevap yazmaya evet lahana diyetine devam dün meyve ve çorba günümdü bugün sebze ve çorba günü ve tam 1 kilo gitti

Hadi bakalım hayırlısı:) yarışmada da destekçiniz senin B'nde şimdi platese gidicem sporumu öle yapmış olurum

Hadi bakalım hayırlısı:) yarışmada da destekçiniz senin B'nde şimdi platese gidicem sporumu öle yapmış olurum

biliyorum zaten böyle destek olmasaydınız kendime güvenip katılamazdım canım sağolun :)
hadi bakalım iyi sporlar :)

Son düzenleme:
Kmeseler yokmu yaww.. Şimdi platesten geldim gidip gelirkende yürüdüm yarımsaat. Şimdide canım çok dondurma istedi Twister yiyorum onu yediğim için öğle yemeği yok bugün bana:)

Kmeseler yokmu yaww.. Şimdi platesten geldim gidip gelirkende yürüdüm yarımsaat. Şimdide canım çok dondurma istedi Twister yiyorum onu yediğim için öğle yemeği yok bugün bana:)

Bende biraz sebze yedim ve corbamı ictim ama başım ağrıyo felaket uzandım biraz kalkmak istemiyorum alışverış yapcam daha ((

Selam kizlar biraz once iki parca bonfile ve salata yedim. Bir avucta yer fistigi yedim. Su an hala acim ve ultra asabiyim. Tum gun abiye satan yerleri gezdik. Hicbir sey yiyemedim.20 yasinda hala cocuk gibi davranan kiz kardesim sagolsun kendime elbise de bulamadim. Her elimi uzattigima bir bahane buldu o soyle durdu, bu boyle durdu,off sıkıldim diye diye icimi kuruttu yemin ederim. Ayyyy bu dugun isleri beni fena geriyor kendi nisanimi dugunumu dusunmek bile istemiyorum. Spora cikmak istiyorum ama halim kalmadi.

senin yanına bir ben lazım şekerim kardeşinin hakkından da gelirim ben

En güzeli tek çıkmak şekerim kafan rahat olcak bıdı bıdı knştumu biri yünüz oluyorum bende.. Diyene bak tabi yarın B'nde kaynanama çıkcam alışverişe 10 gün sonra bi akrabanın düğününe kıyafet bakcam da.. O da tuttrdu berabe çıkalım diye, Allah bana sabır versin:)

Kızlar selam.
Bugün çok kötü başladı benim için. Abimi ariim dedim dün kemoya gitçekti. Karakoldayız demez mi elim ayağım titredi. Halam ve yengem kaza yapmış. Daha doğrusu ehliyetsiz magandanın teki yengemin arabaya çarpmış. Ucuz atlattılar. Bi de bu magandanın kardeşi gelmiş yok siz şoktasınız aracı ben kullanıyodum fln. Karakolluk olmuşlar anlıycanız. Halam başından yaralanmış dikiş atmışlar pansuman vs. Aklım hala orda.

Neyse 12 de kalktım işte yedim az bi şeyler. Süte tarçın koydum hiç hazzetmedim. Akşam da çakma musakka yaptım onu da hiç sevmedim. Kısacası ağzımın tadı yok bugün

canım öncelikle çok büyük geçmiş olsun yaa umarım herşey düzelir.
akşam yemeği için kendine güzel bir çorba yap yanına yoğurt ve salata :)

Tatlım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm düzelir herşey takma kafana

Çok geçmiş olsun cnm

Aaa kız hangi adaya??bizde gidecektik bugün sözde,bnde debeleniyodum :) sonunda kalktım bugün mrk edip tartildim 67 ye inmişim:) inşallah 66.8 i geçerim

heybeli adadaydim canim sen nerdeydin? :) oo masallah ya cok iyi gidiyorsuun. bende 69 a inmek istiyorummm.

gelelim bugun yediklerime :) sabah kahvaltisi yerine öglen oluyo tabide neyse. yarim gözleme (ispanakli ve az yagli ), ondan 1 saat sonra, 2 kücücük parca izgara tavuk, 2 parca izgara et ( incecik ve kücücük), 2 tane de köfte.hepsi toplamda 125 gram falan yapiyor izgaranin, buraya kadar her sey normal görünüyo. saat 4 gibi aksam yemegimi 1 adet bademli magnuma heba ettim. cok mu yemisim ya :/ ? sonra da bisey yemedim.

Son düzenleme:
kızlar açlıktan midem kazınıyoooooooo
çorbamı içtim sebzede yedim ama açııım açççççç hala şişliğim inmedi zateeeen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…