- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
bitki cayina ne dersin tatlim ama bu sallama olanlardan? onlar bi süre tokluk yaratiyor bendeee.
Canım daha yeni karanfilli bi cay ictim birazdan babakız karamel cayi iceriz ama midem gurluyo ötüyo ve kac aydır hatırlamiyorum guruldadıgını galiba iyi bişey kücülüyo midem
cok iyi cok cokmidem bulaniyo benim yaaaaa
Burcu canım geçmiş olsun çok üzüldüm, çok büyük talihsizlik olmuş bayram günü.
Kızlar ya sürekli kan kaybederken yemek düşünmemek çok zor zanaat. Bugün sporada çıkamadım. Sevdiceğimin de dönmesi önümüzdeki haftaya sarkmış onu öğrendim. Neyse o gelene kadar 1 kilo daha verebilsem bari :26:
baloncugum boncugum dünle bugün tam 1 kilo 600 gram verdimbenimde hem başımda hemde midemde filler tepişiyoooo haa
kızlar bana yemek demeyin ya bütün gün ben yemek yarışması için yemek kitapları baktımkardeşim desem götürdü güzel yemekleri hemde dalga geçiyo ablaa çiğköfteee adana kebap pizza diyee sonra anne ablam neden yemek yemiyooo diyo ah canım ablanın aklı uctu diyet yapcam diye
ne yemek yapmayı düşünüyorsun? Lahana çorbasının hiç şansı yok baştan söliyim
ne yemek yapmayı düşünüyorsun? Lahana çorbasının hiç şansı yok baştan söliyim
aman da aman kendim vermisim gibi sevindim kiiiz masalahhh tütütü nazar degmesinn :*
kime olcak kizim baskaaa
pufcugun mesajını alıntı yapmışsın ondan didiydim kızboncugum senin boyun kaç benim 153 (
heealinti konusunda kötüyüm biraz, benim boyum 167 tatliimm. niye surat asiyosunnn
Aramızda az boy farkı varmış ben de 1,56yım kilom 50 nokta bişiii. Sen kaç kilo olmak istiyorsun dilviinboy kıtlıgı var bende ama memnunum galiba ama kilom az olmasına ragmen fazlam var boy konusunda sıkıntı oluyo yani boyum uzun olsaydı şimdi manken gibiydim bu kiloda bıreh bıreh bıreh !!pazar günü 53.5 kiloydum şimdi tartıldım 51.9 kiloyum sen hangi okula gidiyosun bölümün ne canım
ahh ne güzel yaa :) ben de bi gün sabah uyandigimda 60 i görmüs olacagimmm insallah :) mesaj attim sana bak
Aramızda az boy farkı varmış ben de 1,56yım kilom 50 nokta bişiii. Sen kaç kilo olmak istiyorsun dilviin
baktım kardişimolucan tabi mankenlerden neyimiz eksik kızçeler
Alah nasip ederse 49 dan sonra ki hedefim 45-46 olsam yeter senin kaç kardişim
baktım kardişimolucan tabi mankenlerden neyimiz eksik kızçeler
Alah nasip ederse 49 dan sonra ki hedefim 45-46 olsam yeter senin kaç kardişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?