11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

senin boyun 3 cm uzun yani 3 kilo fazla olman lazım benden yani tam kararlı bi seçim 48-49 eşitiz kızım işte diyemedim

canım küçük hedefler koy sağlıklı besleince veriliyo zaten cidden

kiizz yaza kadar 56 olucam demiyorum zateeen ilk hedefim 65 yaziyo bak orda temmuza kadar 65 in altina düsmeyi hedefliyorum ama :) hatta haziran ortasi :)

Son düzenleme:
Sağolun kızlar ii dilekleriniz için.
Az önce yoğurt yulaf kepeği karışımını da yedim. Yarınki yemeğimi de yaptım. Körili hindi var yrn öğlen ve akşam yemeğinde. Uyusam uykum yok bi şey yapasım yok nasıl imit bi gün bugün yaa. Bari şu spor yaptıran ablayı araştıriim.

Tatlım sen dukana devam ediyorsun dimi? Nasıl gidiyo kilo verme durumun nasıl başladığından beri? Bende yüzde 80 dukan yapıom ama dışına çıktığım zamanlar çok oluyo mesela çilek fln yiyorum az da olsa napayım taze taze tam mevsimi zamanı da geçmeden yiyim diyorum bende az da olsa yiyorum ama hala protein ağırlıklı ve yağsız şekersiz yiyorum buna dikkat ediyorum ama muhakkak işe yarar diye düşünüyorum bakalım... Senin nasıl tam uyuyomusun kilo verme durumu nasıl

Kızlar ya benimde boy kısa 160 ve 58 fln olsam ben tam ideal oluom daha fazla vermek de istemem ya ah ah 60a bi düşsem ztn rahatlıcam... Dilvincim bence boyuna göre seninde 50 olsan yeter çok kendini yıpratma ya 50 ol bence tam ideal

Cnm ben devam ediyorum kolay uygulayabildiğim için. Bazen dışarda yağsız yoğurt vs. bulamıyorum normal yoğurt yiyorum mesela. Ya da ızgara köfteyi fln yağsız etten bulamıyorum çok da takmıyorum. Onun haricinde dışına çıkmıyorum. Daha meyve, ekmek yemişliğim yok mesela 1Nisan'da beraber başlamıştık 4 kilo verdim. Ama cuma gününden beri aynı kilodayım. Regl olamadım daha onun sıkıntısı sanırım.

Canım ben zayıf olmaya çalışıyorum zaten verilince o kiloda kalınmiyo alıniyo 1-2 kilo ne kadar korunursa korunsun :)

Canım ben zayıf olmaya çalışıyorum zaten verilince o kiloda kalınmiyo alıniyo 1-2 kilo ne kadar korunursa korunsun :)

O konuda haklısın bence 2 kilo filan esnek bırakılmalı. İnsanın kilosu oturana kadar 1-2 oynuyor mutlaka. Diyete başladığımdan beri bugün ilk defa kendimi sersem gibi hissediyorum.Galiba malum dönemden dolayı. Canım bişiler yemek istiyor ama ne yemek istiyor bilmiyorum. Şu düğüne kadar 2 kilo verebilsem ya buraya kadar güzel hızlı verdim ama burdan sonra artık gram gram gider kesin. Cuma sabaha kadar tartılmayacağım bakalım cuma sabaha ne çıkacak.

kızlar ya şu zayıflama içcekelerinden mamalarından fayda gören var mı olur mu faydası ben şöyle düşündüm annemede dedim olur dedi lahana diyetim bitince 2 gün lapa diyeti yapıcam çünkü vucudum baya ödem topluyo lapa diyetinden sonra kahvaltımı güzelce yapıcam ama ek 2 öğün yani öğlen ve akşam o mamayı yicem heralde baya kilo veririm ne diyosunuzz

B'nde cuma tartılcam bakalım ne oldum ne bittim:) bende alıştım protein ağırlıklı yemeye işte bazen dışına çıksam da çoğunluk böle gidiyorum:)
Doğru diyorsun hemen alınabiliyo bi iki kilo:)
Verirsin tatlım ya sen merak etme:) B'nde bu hafta hiç tartılmadım bakalım cuma ne olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…