11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

jillians abla mi tatlim?

Günaydııınnn,

Bütün gece hırsızlarla uğraştım durdum RÜYAMDA doğal olarak pek uyuyamadım...

sabah 74,9 çıktım .. hayırlısı cumaya 73,9 çıkmak istiyorum arrttıııkkkk

Günaydın kızlar,dün gece bnde uyuyamadim sersem salak okula gidiyorum tüm gün bakalım nasıl geçecek

olsun 1,72 olsa boyum şu bmı ölçümleri kilolusun diyemicekti bana

dün gece hepimizin bitarafları açıkta kalmış yada açlık başımıza vurmuş

bencede idencim valla bizim ders bugün iptalmiş tatil olmus son anda iyide oldu dün gece erken yatıyım dedim 2de uyudum yine neyse ben şimdi kahvaltımı yapayım Allahtan bugün hem meyve hem sebze günüm. kahvaltıdan sonra erişte kesicem ilk defaaaaa bakalım ne şekil olucak ya bana kalsa bugünü sırf yarışma için ayırcaktım kendime ama misafir gelicekkkkk oyy içim şişti heee. dur bi tartılıp geleyim bendeeee

kızzlr tartıldım 2. günün sonunda tam 2 kilo vermişim yani kilom şimdi 51.5 bugün baya koşuşturmaca var umarım daha fazla eritirim

2 günde 2 kilomu

çok dğeilmi kıızzz...

bu arada eriştemi kescem dedin sen bir numarayım o konuda

valla verdiğime şükür bacım motivasyonum yerine cuk oturdu ben hiç kesmedim annemde ben küçükken yaparmış şimdi yapmaz hep hazır alırız ee köyümüz falanda yok gidip öğrensem zaten trabzona gitmiyoruz hiçç.... bende internetten bi tarif aldım bacım sen nasıl yapıyosun bide senden ipucu alıp kalkıp yapayım misafir gelmeden

ben kesmede ustayım hamur işinden anlamam anneme sorıyım dicem oda köyde kimbilir hangi bağda hangi bahçededir şimdi acelen olmasaydı akşama sorardım :)

ben kesmede ustayım hamur işinden anlamam anneme sorıyım dicem oda köyde kimbilir hangi bağda hangi bahçededir şimdi acelen olmasaydı akşama sorardım :)

o zaman ben kaçar hayatım sağol yinede

günaydın kızlarr

burcum geçmiş olsun

dilvinim yarışmada başarılar dilerim

sağol canım benim bende size desteginiz için ve moral için teşekkür edip mutfağa kaçıyorum

Ay kabuuuus tartılmıyacam dedim dayanamadım tartıldım 1 kilo fazla çıktım yaa nefret ediyorum regliden

Aynen bnde duba gibiyim bugün taşıyorum pantolonun sağından solundan

ayy bende öyleydim dünden beri wc ye çıka çıka bi hal oldum bütün şişlik gitti

kızlar bu haftaya iyi başladım rejim iyi gidiyo gibi...

sabah nesfit yedim
şimdide yeşil çay ile 6 kuru kayısı yiyorum akşama yine kocişle 5-6 km yürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…