- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Platesle de boy uzuyor bu arada:) kaslar açılıyor ya streç yapınca özellikle o kadar fark ediyo ki kaslar nasıl açılıyor birkaç santim mutlaka farkettiriyo
ya acikmiyosun falan ama sürekli kullaninca insannin midesi bulaniyoee fayda ediyor mu bari onuda yazaydın ha ?
Sağolun kızlar ii dilekleriniz için.
Az önce yoğurt yulaf kepeği karışımını da yedim. Yarınki yemeğimi de yaptım. Körili hindi var yrn öğlen ve akşam yemeğinde. Uyusam uykum yok bi şey yapasım yok nasıl imit bi gün bugün yaa. Bari şu spor yaptıran ablayı araştıriim.
Platesle de boy uzuyor bu arada:) kaslar açılıyor ya streç yapınca özellikle o kadar fark ediyo ki kaslar nasıl açılıyor birkaç santim mutlaka farkettiriyo
bende yapıyım o işi kilo veremiyoz bari boy uzatak
ya acikmiyosun falan ama sürekli kullaninca insannin midesi bulaniyoben tiksindim mesela
Kız daha nereye uzuycan :)
bende bi deeyeyim bariiiiya meyveli falan yaparım ben onu. dün gece rüyamda diyetimi bozuyodum kızlar bende
olsun 1,72 olsa boyum şu bmı ölçümleri kilolusun diyemicekti bana
dün gece hepimizin bitarafları açıkta kalmışyada açlık başımıza vurmuş
kızzlr tartıldım 2. günün sonunda tam 2 kilo vermişim yani kilom şimdi 51.5 bugün baya koşuşturmaca var umarım daha fazla eritirim
2 günde 2 kilomu
çok dğeilmi kıızzz...
bu arada eriştemi kescem dedin senbir numarayım o konuda
valla verdiğime şükür bacım motivasyonum yerine cuk oturduben hiç kesmedim annemde ben küçükken yaparmış şimdi yapmaz hep hazır alırız ee köyümüz falanda yok gidip öğrensem zaten trabzona gitmiyoruz hiçç.... bende internetten bi tarif aldım bacım sen nasıl yapıyosun bide senden ipucu alıp kalkıp yapayım misafir gelmeden
ben kesmede ustayım hamur işinden anlamamanneme sorıyım dicem oda köyde kimbilir hangi bağda hangi bahçededir şimdi acelen olmasaydı akşama sorardım :)
günaydın kızlarr
burcum geçmiş olsun
dilvinim yarışmada başarılar dilerim
Ay kabuuuus tartılmıyacam dedim dayanamadım tartıldım 1 kilo fazla çıktım yaa nefret ediyorum regliden
Aynen bnde duba gibiyim bugün taşıyorum pantolonun sağından solundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?