11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

dilvin sen Trabzonlu musun

kızzlr tartıldım 2. günün sonunda tam 2 kilo vermişim yani kilom şimdi 51.5 bugün baya koşuşturmaca var umarım daha fazla eritirim
Ooooo süper yaaa sevindim şekerim sen adına:)
Ay kabuuuus tartılmıyacam dedim dayanamadım tartıldım 1 kilo fazla çıktım yaa nefret ediyorum regliden
Tartılma tabi kızım reglda tartılınmaz:) B'nde cuma tartıldığımda öle olmuştu(
Aynen bnde duba gibiyim bugün taşıyorum pantolonun sağından solundan

Su bile içmek istemiyor insan daha da şişcem diye dmi tatlım ya bnm az kaldı Allah'tan 3gün sonra rahatım:)

günaydın kızlar dün tatildi yoktum işyerinde,istanbulla gittim gece12 yi geçiyordu eve geldim çokkkk yorgunum hala uykum var . bu arada dün okadar kalabalıktıki istanbull gittiğime pişman oldum valla doya doya gezemedim

Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep, haşlanmış yumurta, domates, salatalık,biber,roka,1tane Light üçgen peynir,1dilim Light hindi salam ve şekersiz yeşilçay

Ayyy bende rüyamda kuzey güneyin finalini gördüm aptal böcek surat güneyi gördüm pis pis

o dizinin finalini çok merak ediyorum.. bu haftaki fragmanda kuzey güneyi boğuyo gibi bi görüntü var içimin yağları eridi.. ama bunlar ters köşe yapcak diyim ben herkez mutlu son beklerken farklı bişey çıkacak..

ben bütün gün evdeydim dün dışarı çıksak bütün günümüz trafikte geçerdi zaten bizde çıkmadık evden :)

en iyisini yapmışsınız çok kötüydü trafik bursaya gelince taşı toprağı öpesim geldii

Yaaaa deme öle mutlu son olsun şaka bi yana finalde güney hapse girmezse ben çatlıcam artık ya:) fragmanda bende gördüm kuzey güneyin suratına yumruk geçiriyordu:))))) kesin hayaldir o nerdeeee o böcek kurtarır yine kendini
Özellikle pazar günü istanbulda evden çıkılmaz çok fena oluyo ama hep böle deyip her hafta çıkanlardanım bende:)))))

Son düzenleme:
Sabah muz yedim bu arada
Öğlen çorba ve sebze graten varmış onu yiycem.
Akşamda bol bol koşucam yoksa cumaya bu şişlikle her türlü +
şimdi de yeşil çay içiyorum.
Bu arada yeşil çayın tadını sevmeyenler için doğadan büyülü bohça yaseminli yeşil çay tavsiye ediyorum. Tadı enfes yapması da çok kolay, çay yaprakları iri iri. Biraz pahalı ama değer.

bu arada... bu arada..bu arada.

Son düzenleme:

Ayyy ben Yeşilçayı o kadar seviyorum ki bağımlılık yaptı bana:) günde 3bardak içiyorum ama dizginlemesem 5bardak fln bile içerim ama bağımlılık yapıyo Yeşilçay bi süre içtikten sonra bağımlı oluyorsun brakamıyosun:) ben ilk 4sene önce burnumu tıklayarak zorla içmiştim bi süre öle içmeye devam ettim 2 ay sonra severek içmeye başladım ve bağımlısı oldum:)) yaseminli hiç içmedim ama limonlu yada sade içiyorum hep bi deneyim bende yaseminlisini

bende her hafta çıkanlardanım ve genelde çevremiz anadolu yakasında sürekli köprü trafiği :)

en iyisini yapmışsınız çok kötüydü trafik bursaya gelince taşı toprağı öpesim geldii

benimde köye gidesim varda ahh ahh

Bazen bende kaçadım geliyor buralardan çok bunaltıyor istanbulun kalabalığı yeşillik dağ evlerine kaçadım geliyo doğayla başbaşa olmak istiyorum

heh işte köyüm köyüm güzel köyüm.. ama şartlar

Ben de ilk içtiğimde bu ne ya Acı ot ot tadı var demiştim. . Çok seviyorum şimdi ben de 5 fincan filan içiyorum sanırım. Şu an 12:29 itibariyle 4 bardak içtim

Valla geçen pzt Bursa'daydım biliyosun. O trafik beni mahvetti. Heykel'de çakıldık kaldık. Her yeri kazmışlar bi yandan yağmur bi yandan. Zaten beni şu an bıraksalar kaybolurum. Bi şehir bu kadar mı değişir arkadaş ağzım açık kaldı.

sabah kahvaltıda ton balığı yedim ama light değil.

öğle yemeğinde de 2 kabak dolmasının sadece içini yedim çok küçüktü ve az salata yedim yarım kase kadar. bir de ayran içerim birazdan

bende öğle yemeğinde tutmaç çorbası bi kepçe
sulu köfte küçük misketler halinde 5 tane fln yedim
bir dilim kepek ekmek
salata soda

Kızlar şimdi diğer topiklere baktım millet haftada 3 kilo filan veriyor bu nasıl iş yaa
Biz mi yavaş veriyoruz anlamadım ki. Ulan bu hafta 3 kilo versem daha ne isterim beee buraya bikinili fotomu koyarım valla. Ama impossible (Fransız aksanıyla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…