valla verdiğime şükür bacım motivasyonum yerine cuk oturduben hiç kesmedim annemde ben küçükken yaparmış şimdi yapmaz hep hazır alırız ee köyümüz falanda yok gidip öğrensem zaten trabzona gitmiyoruz hiçç.... bende internetten bi tarif aldım bacım sen nasıl yapıyosun bide senden ipucu alıp kalkıp yapayım misafir gelmeden
olsun 1,72 olsa boyum şu bmı ölçümleri kilolusun diyemicekti bana
dün gece hepimizin bitarafları açıkta kalmışyada açlık başımıza vurmuş
Ooooo süper yaaa sevindim şekerim sen adına:)kızzlr tartıldım 2. günün sonunda tam 2 kilo vermişim yani kilom şimdi 51.5 bugün baya koşuşturmaca var umarım daha fazla eritirim
Tartılma tabi kızım reglda tartılınmaz:) B'nde cuma tartıldığımda öle olmuştuAy kabuuuus tartılmıyacam dedim dayanamadım tartıldım 1 kilo fazla çıktım yaa nefret ediyorum regliden
Aynen bnde duba gibiyim bugün taşıyorum pantolonun sağından solundan
Ayyy bende rüyamda kuzey güneyin finalini gördüm aptal böcek surat güneyi gördüm pis pis
günaydın kızlar dün tatildi yoktum işyerinde,istanbulla gittim gece12 yi geçiyordu eve geldim çokkkk yorgunum hala uykum var . bu arada dün okadar kalabalıktıki istanbull gittiğime pişman oldum valla doya doya gezemedim
o dizinin finalini çok merak ediyorum.. bu haftaki fragmanda kuzey güneyi boğuyo gibi bi görüntü var içimin yağları eridi.. ama bunlar ters köşe yapcak diyim ben herkez mutlu son beklerken farklı bişey çıkacak..
ben bütün gün evdeydim dün dışarı çıksak bütün günümüz trafikte geçerdi zaten bizde çıkmadık evden :)
Yaaaa deme öle mutlu son olsuno dizinin finalini çok merak ediyorum.. bu haftaki fragmanda kuzey güneyi boğuyo gibi bi görüntü var içimin yağları eridi.. ama bunlar ters köşe yapcak diyim ben herkez mutlu son beklerken farklı bişey çıkacak..
ben bütün gün evdeydim dün dışarı çıksak bütün günümüz trafikte geçerdi zaten bizde çıkmadık evden :)
en iyisini yapmışsınız çok kötüydü trafik bursaya gelince taşı toprağı öpesim geldii
Sabah muz yedim bu arada
Öğlen çorba ve sebze graten varmış onu yiycem.
Akşamda bol bol koşucam yoksa cumaya bu şişlikle her türlü +
şimdi de yeşil çay içiyorum.
Bu arada yeşil çayın tadını sevmeyenler için doğadan büyülü bohça yaseminli yeşil çay tavsiye ediyorum. Tadı enfes yapması da çok kolay, çay yaprakları iri iri. Biraz pahalı ama değer.
bu arada... bu arada..bu arada.
Yaaaa deme öle mutlu son olsunşaka bi yana finalde güney hapse girmezse ben çatlıcam artık ya:) fragmanda bende gördüm kuzey güneyin suratına yumruk geçiriyordu:))))) kesin hayaldir o nerdeeee o böcek kurtarır yine kendini
Özellikle pazar günü istanbulda evden çıkılmaz çok fena oluyoama hep böle deyip her hafta çıkanlardanım bende:)))))
en iyisini yapmışsınız çok kötüydü trafik bursaya gelince taşı toprağı öpesim geldii
Bazen bende kaçadım geliyor buralardan çok bunaltıyor istanbulun kalabalığıyeşillik dağ evlerine kaçadım geliyo doğayla başbaşa olmak istiyorum
bende her hafta çıkanlardanım ve genelde çevremiz anadolu yakasında sürekli köprü trafiği :)
benimde köye gidesim varda ahh ahh
heh işte köyüm köyüm güzel köyüm.. ama şartlar
Ayyy ben Yeşilçayı o kadar seviyorum ki bağımlılık yaptı bana:) günde 3bardak içiyorum ama dizginlemesem 5bardak fln bile içerim ama bağımlılık yapıyo Yeşilçay bi süre içtikten sonra bağımlı oluyorsun brakamıyosun:) ben ilk 4sene önce burnumu tıklayarak zorla içmiştim bi süre öle içmeye devam ettim 2 ay sonra severek içmeye başladım ve bağımlısı oldum:)) yaseminli hiç içmedim ama limonlu yada sade içiyorum hep bi deneyim bende yaseminlisini
jillians abla mi tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?