11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kız bizim little little into the middle de mi var bi sorun acaba

3 kilo bir haftada veriyo olsam daha ne isterim laa 3 hafta yerim 1 haftada veririm haha

Bu da kilomun ne kadar saçma dalgalandığının resmi. Tartılmayacaktım bugün işte salağım ben

kız bizim little little into the middle de mi var bi sorun acaba

3 kilo bir haftada veriyo olsam daha ne isterim laa 3 hafta yerim 1 haftada veririm haha

Valla ben şimdi 1 hafta yiyorsam 3 hafta vermeye çalışıyorum demek biz bi yerde yanlış yapıyoz.

Öğle yemeğim: yağsız tonbalıklı yeşil salata ve üzerine hazırladığım hardallı yoğurtlu yağsız sos, 1kase yağsız yoğurt ve sütlü neskafe

aslında biz de biraz yavaş veriyoruz bence. 5 haftada 2 kilo veriyoruz sonra onu da geri alıyoruz.

:) o da doğru:) ama şimdi bence bi çoğumuzun diyeti oturdu yeme alışkanlığı değişti şimdiden sonra devam ettikçe bence istikrarlı verilir en azından kendi adıma da öle düşünüyorum büyük gelişme görüyorum bunu da bu torpiğe ve brbrmze destek vermeye bağlıyorum:) mesela ben çok abur çubur yerdim şimdi hiççç yemiyorum, yağsız yemeye alıştım bide kızlar ben tatlı börek çörek yerdim şimdi nerdeyse tamamen kaldırdım ve bi çoğumuzda da birsürü gelişme var brbrmze destek olmaya devam edelim yavaş verelim ama kalıcı şeyler yapalım

Çok motive gördüm seni bu hafta moonlin
Böyle azimli insanlar görünce ben de gaza geliyorum.

Of kızlar sevgilim gelsin istiyorum artık Sonra da önce 49 olayım sonra gelsin istiyorum. Bir de yarın sabah kalkayim bir bakayım 49 olmuşum görmek istiyorum. İstiyorum da istiyorum. Sanırım bu hafta gelemiyor öbür haftaya kaldı kavuşmalar

Hepimiz motive olalım hep beraber vericez ya önemli olan kopmayalım kızlar devammmmm:)

hep iden yüzünden :111:

Değil mi ama yaa? günah keçisi İden :) Yiyo yiyo yok akışkan yapışkan pastalar yazıyo buraya sonra yeme de dur.

Hepimiz motive olalım hep beraber vericez ya önemli olan kopmayalım kızlar devammmmm:)

ANAAA bak beni günah keçisi ilan etmişler... sorun bende diill sende sevgilimmmm bak moonline nasıl motive demekki oldumu oluyo ahhhh ahh 50 kilo hatunlar benimle yarışıyo... siz önce gidin 5-10 kilo alında öyle gelin karşıma beheyyhey heyyyy

hatunlaaaarr ben geldiiim sabah kahvaltisinda 1 adet haslanmis yumurta, 1 adet cig havuc, 1 dilim beyaz peynir yedim ve 1 barcak sekersiz cay ictim.
aksam yemegine: 4 adet yaprak sarma, yarim adet kabak dolmasi, yarim adet kirmizi biber dolmasi (hepsi zeytinyagli ) ve bir kase yogurt yemegi düsünüyorum. cok mu ya aksam yemegi ? karar veremedim :/ 5 bucuk 6 gibi yiycem.

kızlar şimdi kilo almak isteyen forumunu okudum.biz vermeye çalışıyoruz onlar almak için yiyip duruyorlar gram alamıyorlar yaa Allahım benden bolca kilo al onlara ver

resmen ağlıyorlar kilo almak için yaa

dilvin sen Trabzonlu musun

eveeet ve gurur duyuyoruum!! ama doğum olarak karamanda doğdum

sağol canım benimm :) kızlar daha yeni erişte kestim ve şiödiye kadar hiç kimseden görmemiştim yarışma için konumu bu akşam açarım Allah nasip ederse canlarr şşimdide çorbamı içtim domates salata yedim birazdan elma yerim erişte yaparken 100 gram vermişiim

kızlar şimdi kilo almak isteyen forumunu okudum.biz vermeye çalışıyoruz onlar almak için yiyip duruyorlar gram alamıyorlar yaa Allahım benden bolca kilo al onlara ver

resmen ağlıyorlar kilo almak için yaa

Ay gülüm ben bakmıyorum hiç onlara sinirim bozuluyor. Allahım bir insan yer yer nasıl kilo alamaz. Onları bana vereceksin bak bir haftada nasıl 3er 5şer alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…