Kızlar şimdi diğer topiklere baktım millet haftada 3 kilo filan veriyor bu nasıl iş yaa
Biz mi yavaş veriyoruz anlamadım ki. Ulan bu hafta 3 kilo versem daha ne isterim beee buraya bikinili fotomu koyarım valla. Ama impossible(Fransız aksanıyla)
kız bizim little little into the middle de mi var bi sorun acaba
3 kilo bir haftada veriyo olsam daha ne isterim laa3 hafta yerim 1 haftada veririm haha
Valla ben şimdi 1 hafta yiyorsam 3 hafta vermeye çalışıyorum demek biz bi yerde yanlış yapıyoz.
aslında biz de biraz yavaş veriyoruz bence. 5 haftada 2 kilo veriyoruz sonra onu da geri alıyoruz.
hep iden yüzünden :111:
aslında biz de biraz yavaş veriyoruz bence. 5 haftada 2 kilo veriyoruz sonra onu da geri alıyoruz.
:) o da doğru:) ama şimdi bence bi çoğumuzun diyeti oturdu yeme alışkanlığı değişti şimdiden sonra devam ettikçe bence istikrarlı verilir en azından kendi adıma da öle düşünüyorum büyük gelişme görüyorum bunu da bu torpiğe ve brbrmze destek vermeye bağlıyorum:) mesela ben çok abur çubur yerdim şimdi hiççç yemiyorum, yağsız yemeye alıştım bide kızlar ben tatlı börek çörek yerdim şimdi nerdeyse tamamen kaldırdım ve bi çoğumuzda da birsürü gelişme var brbrmze destek olmaya devam edelim yavaş verelim ama kalıcı şeyler yapalım
Çok motive gördüm seni bu hafta moonlin
Böyle azimli insanlar görünce ben de gaza geliyorum.
Of kızlar sevgilim gelsin istiyorum artıkSonra da önce 49 olayım sonra gelsin istiyorum. Bir de yarın sabah kalkayim bir bakayım 49 olmuşum görmek istiyorum. İstiyorum da istiyorum. Sanırım bu hafta gelemiyor öbür haftaya kaldı kavuşmalar
hep iden yüzünden :111:
Değil mi ama yaa? günah keçisi İden :) Yiyo yiyo yok akışkan yapışkan pastalar yazıyo buraya sonra yeme de dur.
Hepimiz motive olalım hep beraber vericez ya önemli olan kopmayalım kızlar devammmmm:)
Baktım araştırdım Jilians'ı fakat bende onu yapacak vakit ya da istek yok. Spordan hoşlanmıyorum ben yaa.
dilvin sen Trabzonlu musun
Ooooo süper yaaa sevindim şekerim sen adına:)
Tartılma tabi kızım reglda tartılınmaz:) B'nde cuma tartıldığımda öle olmuştu(
Su bile içmek istemiyor insan daha da şişcem diye dmi tatlım yabnm az kaldı Allah'tan 3gün sonra rahatım:)
kızlar şimdi kilo almak isteyen forumunu okudum.biz vermeye çalışıyoruz onlar almak için yiyip duruyorlar gram alamıyorlar yaa Allahım benden bolca kilo al onlara ver
resmen ağlıyorlar kilo almak için yaa
Ay gülüm ben bakmıyorum hiç onlara sinirim bozuluyor. Allahım bir insan yer yer nasıl kilo alamaz. Onları bana vereceksin bak bir haftada nasıl 3er 5şer alıyorlar.
kiz kilo alamamakta kötüdür ya öyle demeyin :)
kiz kilo alamamakta kötüdür ya öyle demeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?