- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
hemde ne kötü inanmıycaksınız ama bi zamanlar bende öyleydim sıfır bedenken yiyosun yiyosun sabah bi bakıyosun aynı kilosun çok sinir bişeyy....
şimdi veremiyorum amaaa
Biz daha oraya gelemedik canım. Yalnız ben bu kızların fotolarına baktım bazıları bildiğin tombik duruyor.
dilvin yaaaahaha o zaman hic mizmizlanma canim sen diyet diyet diye
hemde ne kötü inanmıycaksınız ama bi zamanlar bende öyleydim sıfır bedenken yiyosun yiyosun sabah bi bakıyosun aynı kilosun çok sinir bişeyy....
şimdi veremiyorum amaaa
o zaman zayıftım ben staj yaparken sınavlar o kadar zorduki sonradan stresten aldım ben ve sabahlara kadar ders çalışıyordum eğer o aldıgım kiloda olsaydım iyidim şimdi ama sabahlara kadar çalışırken yanımda hep çerez cips kola fastfoot vs. olmasaydı ben bu kiloda olmazdımm
Bu hafta boyunca yeni bir taktik uyguluyorum. Sürekli içimden" öff ne talihsiz ne bahtsızım yiyorum yiyorum kilo alamıyorum"diye tekrarlıycam. Triple whooper menü yiyip insan nasıl kilo almaz ya?Bağırsakları mı kısa nedir yani?
-ayy kızlar hiç iştahım yok zaten ne yesem işe yaramıyor :/ Kilo alamıyorum yazık bana
eneeben astim artik cerez konusunu yaa cok sükürr..
eveeet ve gurur duyuyoruum!! ama doğum olarak karamanda doğdum
bende Trabzonluyum
Biz daha oraya gelemedik canım. Yalnız ben bu kızların fotolarına baktım bazıları bildiğin tombik duruyor.
Bu hafta boyunca yeni bir taktik uyguluyorum. Sürekli içimden" öff ne talihsiz ne bahtsızım yiyorum yiyorum kilo alamıyorum"diye tekrarlıycam. Triple whooper menü yiyip insan nasıl kilo almaz ya?Bağırsakları mı kısa nedir yani?
-ayy kızlar hiç iştahım yok zaten ne yesem işe yaramıyor :/ Kilo alamıyorum yazık bana
şekerim bende kilomu satacak yer arıyorum gel sana veriyim ben kilolarıı
nasıl becerdin boncugum banada öğrett
kiz kilo alamamakta kötüdür ya öyle demeyin :)
eveeet ve gurur duyuyoruum!! ama doğum olarak karamanda doğdum
bende Trabzonluyum
oy oy oyyvalla ben trabon adetlerini falan bilmiyorum ama (
Bende baktım resimlerine bulamadım nerdeleerrr merak ettimm
ay kıızz sorma kocam kilo al die yalvarıyo tatllılar kekler börekler ama yok sabah yine aynı kilodayım anacım çok zor zayıflık
Akışkanlı yapışkanlı yiyorum ama yine kilo alamıyorum :/
:86:
konuya sonradan dahil olan birisi olsa derki bu akışkanlı yapışkanlı şey ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?