11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

dilvin yaaa ahaha o zaman hic mizmizlanma canim sen diyet diyet diye

o zaman zayıftım ben staj yaparken sınavlar o kadar zorduki sonradan stresten aldım ben ve sabahlara kadar ders çalışıyordum eğer o aldıgım kiloda olsaydım iyidim şimdi ama sabahlara kadar çalışırken yanımda hep çerez cips kola fastfoot vs. olmasaydı ben bu kiloda olmazdımm

hemde ne kötü inanmıycaksınız ama bi zamanlar bende öyleydim sıfır bedenken yiyosun yiyosun sabah bi bakıyosun aynı kilosun çok sinir bişeyy....
şimdi veremiyorum amaaa

Bu hafta boyunca yeni bir taktik uyguluyorum. Sürekli içimden" öff ne talihsiz ne bahtsızım yiyorum yiyorum kilo alamıyorum" diye tekrarlıycam. Triple whooper menü yiyip insan nasıl kilo almaz ya?Bağırsakları mı kısa nedir yani?
-ayy kızlar hiç iştahım yok zaten ne yesem işe yaramıyor :/ Kilo alamıyorum yazık bana

enee ben astim artik cerez konusunu yaa cok sükürr..

şekerim bende kilomu satacak yer arıyorum gel sana veriyim ben kilolarıı

enee ben astim artik cerez konusunu yaa cok sükürr..

nasıl becerdin boncugum banada öğrett

Biz daha oraya gelemedik canım. Yalnız ben bu kızların fotolarına baktım bazıları bildiğin tombik duruyor.

Bende baktım resimlerine bulamadım nerdeleerrr merak ettimm

ay kıızz sorma kocam kilo al die yalvarıyo tatllılar kekler börekler ama yok sabah yine aynı kilodayım anacım çok zor zayıflık

şekerim bende kilomu satacak yer arıyorum gel sana veriyim ben kilolarıı

nasıl becerdin boncugum banada öğrett

bu 2 ögün yeme düzenine gectigimden beri ne olduysa ne cerez ne kizartma ne tatli hic bisey istemiyo canim . kitaba göre besleniyorum ya ben heralde kan sekerimi falan düzenliyo yediigim besinler canim ondan olabilir. yoksa ben cok pisbogazimdir

ahh canım niye alamıyorsun kilo. Allah kilo alamayanlara kilo versin . bak dua ettim sana canım inşallah alacan bu cumaya kadar kilo

Bende baktım resimlerine bulamadım nerdeleerrr merak ettimm

ay kıızz sorma kocam kilo al die yalvarıyo tatllılar kekler börekler ama yok sabah yine aynı kilodayım anacım çok zor zayıflık

Akışkanlı yapışkanlı yiyorum ama yine kilo alamıyorum :/

:86:

aksam yemegimi saat 4 bucukta yedim yaa bana kalsa simdi yiyecektim ama ablam yiyelim dedi bende kiramadim

Menümü yazayım kızlar
Sabah kalkınca 2 bardak su

Kahvaltı
2 şekersiz çay
Biraz peynir
4 zeytin

Öğlen
1 büyük ayran
1 küçük pide

Ara
Şekersiz nescafe

Akşam
1 kuruincir
3 kurukayısı ( cnm hiç bişey istemiyodu)

Akşam spor yapıcm aksilik olmazsa sonrasında bitki cayimi ve tarçınlı light sütümü içerim artık :)
Ha tabi gün içinde su da içtim

Son düzenleme:
bende çok acıktım yarım dilim ekmekle peynir yedim , bir tane galeta yedim, iki küçük parça bitter çikolat yedim olsa bi çeyrek öküzde yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…