- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
kızlar sadece sabah yediğim müsliyle duruyorum daha yeni 4 tane kızartma yedim küçüktü oda ve 1 bardak süt bir elmanın çeyreği geriye akşam yemeğim kaldı artık sadece 2 ana öğün yicem baloncuk gibi ama zor alışıcam
Kızlar ben geldim ama hemen kaçıcam akşama misafirim var yemekli. Öğlen spordan geldim bir kase çilek ve 3-5 erik yedim
Brazöncede haşlanmış yumurta ve üzerine hardallı yoğurt döktüm yanında da kola Zero
Akşam yemeğinde de ne yiyeceğim de yaziim:) yağsız patlıcan kebabı ve Light ayran braz da salata yerim
Kızlar ben kaçtım:)
kızlar ben geldim ama hemen kaçıcam akşama misafirim var yemekli. öğlen spordan geldim bir kase çilek ve 3-5 erik yedim
brazöncede haşlanmış yumurta ve üzerine hardallı yoğurt döktüm yanında da kola zero
akşam yemeğinde de ne yiyeceğim de yaziim:) yağsız patlıcan kebabı ve light ayran braz da salata yerim
kızlar ben kaçtım:)
ahhh bi patlıcan kebabı olsada yesek
kız merve yanınada güzel bir pilavla bol sarımsaklı naneli cacıkkk
ben sezeryana giderken bile patlıcan musakkadan bahsediyordum anestezi uzmanına
kızlar sadece sabah yediğim müsliyle duruyorum daha yeni 4 tane kızartma yedim küçüktü oda ve 1 bardak süt bir elmanın çeyreği geriye akşam yemeğim kaldı artık sadece 2 ana öğün yicem baloncuk gibi ama zor alışıcam
Eyvallah iki öğün yemek ye de bari yediğin öğünün hakkını ver. Ben olsam sabah kahvaltısında ne bulursam yerdim.
güzelim bu kadar az yersen metobolizman yavaslar, sabah kahvaltini olabildigince iyi yap. aksam yemegini de evde ne varsa tek cesit ye iste, bu sekilde beslenerek en fazla 1 hafta dayanabilirsin :)
kızlarrr akşam yemeğimde 100 ml süt ve 1 kaşık formula içtim 1 kaşıkta makarna yedim acaba akşam çok mu acıkırım bir küçük tabakta müslü yesem mi ?
canim bunlarin hepsini ayni anda tüketmen kilo alimi yapabilir, onun yerine makarna yesen 1 tabak mesela daha saglikliydi.
makarnayı yemiycektim son anda yedim işteeama o formulayı her gün akşam yemeğinde yicem ama bana 1 öğünü fazla geliyo yani 250 ml ben 100 ml yapıyorum deyse kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?