11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

kızlar sadece sabah yediğim müsliyle duruyorum daha yeni 4 tane kızartma yedim küçüktü oda ve 1 bardak süt bir elmanın çeyreği geriye akşam yemeğim kaldı artık sadece 2 ana öğün yicem baloncuk gibi ama zor alışıcam

Eyvallah iki öğün yemek ye de bari yediğin öğünün hakkını ver. Ben olsam sabah kahvaltısında ne bulursam yerdim.

Kızlar ben geldim ama hemen kaçıcam akşama misafirim var yemekli. Öğlen spordan geldim bir kase çilek ve 3-5 erik yedim
Brazöncede haşlanmış yumurta ve üzerine hardallı yoğurt döktüm yanında da kola Zero
Akşam yemeğinde de ne yiyeceğim de yaziim:) yağsız patlıcan kebabı ve Light ayran braz da salata yerim
Kızlar ben kaçtım:)

oh canım ellerine sağlık kolaylıklar gelsin inşallah :) iyi oturmalar iyi akşamlar size

ahhh bi patlıcan kebabı olsada yesek

kizlar ben geldiiimm :) aksam yemegimi yiycem simdi yazayim hemen, 1 adet patates,1 adet havuc ve biraz karnabahar haslamasi, yaninda 1 kase yogurt icine pul biber koyulmus, :) biraz cok oldu ama napiyim :/

Son düzenleme:

güzelim bu kadar az yersen metobolizman yavaslar, sabah kahvaltini olabildigince iyi yap. aksam yemegini de evde ne varsa tek cesit ye iste, bu sekilde beslenerek en fazla 1 hafta dayanabilirsin :)

kizlaaaaaar! morelinizi yüksek tutun vericez biz bu kilolari :) inanin yeterki, beyninize iyi sinyaller yollayin :) cok ise yarayacak inanin :) bende 60 olmak istiyorum ayrica

Eyvallah iki öğün yemek ye de bari yediğin öğünün hakkını ver. Ben olsam sabah kahvaltısında ne bulursam yerdim.

güzelim bu kadar az yersen metobolizman yavaslar, sabah kahvaltini olabildigince iyi yap. aksam yemegini de evde ne varsa tek cesit ye iste, bu sekilde beslenerek en fazla 1 hafta dayanabilirsin :)

kızlarrr akşam yemeğimde 100 ml süt ve 1 kaşık formula içtim 1 kaşıkta makarna yedim acaba akşam çok mu acıkırım bir küçük tabakta müslü yesem mi ?

kızlarrr akşam yemeğimde 100 ml süt ve 1 kaşık formula içtim 1 kaşıkta makarna yedim acaba akşam çok mu acıkırım bir küçük tabakta müslü yesem mi ?

canim bunlarin hepsini ayni anda tüketmen kilo alimi yapabilir, onun yerine makarna yesen 1 tabak mesela daha saglikliydi.

canim bunlarin hepsini ayni anda tüketmen kilo alimi yapabilir, onun yerine makarna yesen 1 tabak mesela daha saglikliydi.

makarnayı yemiycektim son anda yedim iştee ama o formulayı her gün akşam yemeğinde yicem ama bana 1 öğünü fazla geliyo yani 250 ml ben 100 ml yapıyorum deyse kalıyo

makarnayı yemiycektim son anda yedim iştee ama o formulayı her gün akşam yemeğinde yicem ama bana 1 öğünü fazla geliyo yani 250 ml ben 100 ml yapıyorum deyse kalıyo

sen bilirsin canim ama dedigim gibi o icecek yemekle beraber kullanildiginda kilo aldiriyor. onun yerine öglen icmen ve aksam yemen daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…